Божков проговори от Дубай, властта му отговори подобаващо (ОБЗОР)

Бизнесменът заяви, че не познава певицата Лилана и не се интересува от еврофондове
9 май 2020 00:01, Екип на Bulgaria On Air
118

Бизнесменът Васил Божков проговори от Дубай. Той заяви пред bTV, че е готов да продаде акциите на "Левски" или да ги подари на феновете, ако те докажат, че могат да издържат клуба.

Божков обвини премиера Бойко Борисов за ситуацията в "Левски". Освен министър-председателя, Васил Божков атакува и министъра на финансите Владислав Горанов, като поиска неговата оставка.

Още по темата
"Не разбирам аргументите на г-н Божков да иска моята оставка. Аз не нося вина за това, че негови служители, заедно с членове на комисията по хазарта са прилагали грешно закона. В резултат на което се дължат 700 млн. лв. Ако той е получил подобна консултация от мен да не плаща данъци, нека да го докаже и тогава ще произнеса своята отговорност, не само политическа. Много е лесно, когато си обвиняем, да обвиниш цялото общество, че не функионира, защото не ти е изгодно", коментира Владислав Горанов.

Васил Божков разкритикува и действащото законодателство. По неговите думи законът за хазарта не е равен за всички. Премиерът му отговори през вестник "Сега".

"Законът знаете кой го писа през 2014 и 2015 г. Тогава хазартът изцяло беше пропуснат. Ние въведохме такси", посочи премиерът Бойко Борисов.

Хазартният бос Васил Божков отрече да има нещо общо със задържаната певица Лилана, която е в ареста за злоупотреба с евростредства.

"Не я познавам! Aз съм печели достатъчно пари, за да не се интересувам от еврофондове. 2-3 милиона не ме интересуват", каза той.

Божков призна, че има намерение да се върне у нас и да поддържа връзка само със сина си Антон, който е разследван за пране на пари. Припомняме, че Божков е в Дубай от средата на февруари, а срещу него са повдигнати 11 обвинения.

Той разкри също, че е завел дело в съд в Лондон за конфискуването на частната му колекция.

Вижте повече в репортажа на Даяна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
4
 
7
 
! Отговори
ББ преди 3 години
продължавайте да се държите като роби...и ще свършите като такива...те от 30 години ви вменяват,че не ставате за нищо...май са прави...Анатема
32
2
 
17
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Черепа,Цветан Василев...плеяда звезди са създадени от нас...да,да,избираме ги..ченгетата от ДС,синовете им гонещи пари разпродадоха икономиката ни,отнемат ви права,променят ви ценностите...убиват ви безмилостно,ако дължиш 10 лв. на НАП ще те скъсат...ама Божков с над 700 милиона данъци не го виждаха удобно цяла петилетка..ама им плащаше и мълчаха...спря и....та маските са за да мълчите ...не за да ви пазят..Милен
31
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук не става дума само за пари,герберите казаха,че свършиха времената на мутрите и крадците и ги подпукаха,крадците обаче не са доволни от това и се юрнаха в атака по медиите и сайтовете във врякане срещу герберите,за да си запазят откраднатото и продължат да крадат държавата! Случиха се и някои неприятни неща на гражданите,но те не идват от Бойко,нито пък от Пеевски
30
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички дела се водят по местоживеене !Така че и в Бейрут да има дело ще се гледа в София !
29
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Черепа заплаши Бойко с агитката на Левски !Бойко им каза директно че няма да са подчини на агитки .
28
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фирма направена на някой братчет работи по морето 5 години не плаща данаци, осигуровки, и когато трябва да се съберат парички го намирате а тези които дължат с милиони на държавата си затвряте очичките крадливи господа министри и поточно бухалчици чеи комплименти било за тях абе тъкъв спокоен народ с дебели черва ви се паднаха че неси давате сметка ако се събуди не ви виждам.
27
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Празни приказки............
26
1
 
29
 
! Отговори
Стокхолмски синдром преди 3 години
Само една черна мутра може да убие друга черна мутра. Вместо 2 мутри ще имате една. А тва че вие си я отгледахте от шофьор, пожарникар, главен секретар, генерал, кмет, министър председател, утре и президент, е тва си е ваш проблем. Сега може да ревете колкото си щете.
25
3
 
22
 
! Отговори
Четири мутри преди 3 години
Двете мутри Пеевски и Домусчиев репиха да вземат бизнеса мутрата Божков.По-малко важната мутра Борисов завъртя Каскета посока Божков и му откачи синджирчето. Каскета наръфа де що види и съсипа бизнеса.Сега двете мутри Пеевски и Домусчиев се сърдят на не-много-важната мутра Борисов и го карат да размени агнешко за фурми. А мутрата Божков е сърдита на всички.
24
5
 
23
 
! Отговори
Не извратен тип преди 3 години
Васил Божков не е Брендо и да отвличат детето му,какво стана,привикаха сина му и го освободиха,мислите ли това за случайност,интересчиите пипат внимателно,но днес Божков им тегли сиктира.Браво Василе,за мен ти си опозицията
23
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Факт е че избяга ?Ако беше невинен щеше да управлява Левски!
22
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Шюкри 23Така е но този "торлюгювеч" го направихте вие българите заедно със всички цвенокожи....
21
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд в Лондон няма права над България !Запомни го черепо куухх !ЕС се разведе с Англия и тя само за теб пита ?Лондон е с коронавирус и скоро дело няма да има !
20
2
 
8
 
! Отговори
Шюкри преди 3 години
Всичко е тюрлюгювеч в тая държава,оправия няма и няма да има!
19
10
 
3
 
! Отговори
Ние преди 3 години
Време е за промяна. Време е Брюксел да постави на върха нови хора, които да управляват държавите, хората в ЕС, самата империя. Време да бъдат избрани хора, които ясно възприемат ХРИСТИЯНСКИЯ модел, за който Иисус ни учеше.Исус даваше личен пример, какъв трябва да бъде Царя на царете. Ако Бойко Борисов и Пеевски се опитат да се ръководят от Словото тогава трябва: - да намерят сила за прошка и да простят на Божков, Цветан Василев - да измият краката на по-малките от тях, като Божков и Ц.В
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙАз също нямам нищо против Божков,не го познавам изобщо,не знам какви ги е вършил, въпреки,че казаха ,че също е бил мутра,рекетьор и е осъждан за криминална дейност,но това което ме отблъсна е,че този човек има група за убийства,както се разбра от записа и това ме отврати,ако се върне,вероятно ще използва тази група за да убива хора,а това не е добре.
17
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя грозник що е жив !Коронавирус няма ли ?
16
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До правещият се на овчар...1944 година овцете изядоха овчарите... Та глей не те стигне същото и Теб!
15
3
 
28
 
! Отговори
До 14 преди 3 години
Никой не отрича, че Череоа е гангстер.Само казваме, че да е обвиняем в момвнта...причината е, не че държавата въвежда правосъдие...а че просто не са се разбрали с другите мутеи...Бойко и Пеевски.Схващаш ли разликата или не?Защото в момента има още такива като Божков...но те просто са си дружки с мутрата.
14
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вервайте още на Борисов ,Горанов и ГЕРБ ,ама след време да не заплачете!Щом с Божков ,Боко се гаври ,ще го направи и с Вас има хиляди начини да бръкне в парите Ви!