Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Според него съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален живот
26 май 2020 15:05, Нели Христова
428
Доц. Мангъров оптимист: Няма да има втора вълна на коронавируса

Доцент Атанас Мангъров продължава да е оптимист за бъдещето ни след коронавируса. Според него, втора вълна на COVID-19 няма да има и съвсем скоро ще се върнем към напълно нормален начин на живот.

"Трябва малко по малко да минаваме към нормален ритъм на живот и отварянето на детските градини е една съвсем правилна стъпка", каза доц. Атанас Мангъров пред БНР.

Още по темата
Децата са тези, които са най-малко застрашени от тази инфекция, уточни той.

По думите му е "много хубаво, че родителите, които са успели да преодолеят страховете си, са пуснали децата на градина".

Според доц. Мангъров не е нужно да се правят тестове на персонала, защото един тест може да бъде един ден – било положителен, било отрицателен и само след няколко дни човекът да бъде заразен, но по думите му в това няма нищо страшно.

"Мисля, че нещата вървят към приключване и много скоро ще се върнем изцяло към нормален ритъм на живот и ще си спомняме с умиление всички тези изпълнения, които ни се случваха през края на зимата и началото на пролетта", посочи доц. Мангъров.

И допълни: "Мисля, че няма да има втора вълна или ако има, тя няма да бъде същата, защото виждате, че всъщност тук нищо не се случи особено. Какво бихме могли да очакваме да се случи през есента или през зимата – да дойдат нови хора от някъде – никой няма да дойде. Ние ще сме си пак същите, каквито сме си били", завърши той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


428
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименТрябва поне 70% да са се срещнали с вируса .... ама като са се срещнали 5% и втора вълна няма да има. Мангърови работи ....
18
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАми Мангъров каза1. поне 300000 са се срещнали с вирусаслед няколко дни2. поне 500000 са се срещнали с вирусаи след една седмице3. 250-280000 са се срещнали с вирусаНещо не му се връзват числата
17
23
 
23
 
! Отговори
MY DICK YANKO преди 3 години
До 9И какво по-точно се случи на 100% от кретенските изказвания на този? Че се разболяха 70% от българите и развихме стаден имунитет ли? Да ти сметна ли колко е 70% от 7 милиона българи? Това комунистите сте много *** парчета, даже не слушате какво точно ви говорят *** като този. Ама нали трябва да се плюе срещу НОЩ, защото незнайно защо решихте че НОЩ е ГЕРБ
16
31
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
До АнонименМангъров е не само клоун, а червен БСП клоун.
15
29
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко, което каза досега Мангъров се сбъдна. Смотания Мутафчийски и Борисов само ни плашеха напразно и съсипаха икономиката.
14
21
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пред науката и боговете мълчат, точка. Доктора се оказа прав и троловете на ГЕРБ и сие не харесват това.
13
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Зозо "Клоун!" си ти, но дори и това не си.
12
23
 
31
 
! Отговори
да да преди 3 години
кисел дядка, който го е яд че никой не го взе насериозно. дали ни се е разминало дали не е времето ще покаже... но както се казва сит на гладен не вярва - гледаме по телевизията, но не вярваме какво се случва по света....защо като е толкова "велик" не отиде да дава акъл и в Испания и в Италия и най-вече на последователите на теориите си във Великобритания... имахме късмет, но пак не го оценяваме .
11
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До !!!То и на Мангъров е в общи линии безмислено. Няма да има втора вълна, ама може и да има, ама ако има ще е по-слаба. Ми, да, сега вече се прави нещо по въпроса за да не е толкова силна колкото първата. *** нещо не го чувам да призовава към падането на ВСИЧКИ мерки, що така?
10
15
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 2 Не си разбрал, доктора говори изцяло научно и аргументирано. По отношение на вируса той е сто процента прав и в това му е силата, в научната логика.
9
32
 
21
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Д-р Менгелегъров в действие. Да го взимат в Русия или САЩ да им обясни и на тях. Клоун!
8
21
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров от началото на тази лудост до ден днешен не си промени мнението и това което каза се случи на 100 %, за разлика от НОЩ и генерал Ревльо
7
6
 
7
 
! Отговори
Промоутър преди 3 години
Как практически на концерт ще спрете/накарате публиката да не се скупчва най-отпред пред сцената??? Или просто ще си измиете ръцете, че сте го описали в глупавите си наредби?
6
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Следващия път като си болен *** на Философ .още от сега виждам диагнозата и лечението..( Всички все някога ще умрете )
5
11
 
31
 
! Отговори
!!! преди 3 години
До АнонименДа беше завършил философия, не медицина в такъв случай :D Интервюират го не заради невероятните му философски дарби, а заради научните му знания. Доста безсмислено изказване (на коментиращия).
4
46
 
34
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Много ми е интересно защо точно на този слабоумниk му се дава такава трибуна? При толкова много професори, учени, точно на него се спряха. Нали според него докато не се заразим 70% нямало да изчезне короната. Нека някой му припомни глупостите, дето не спря да ги плещи 2 месеца
3
23
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истеричните паникьори-хипохондрици не харесват това. Те искат да умират от грип и да ги страхуват от телевизора през три часа. НЕ се живее лесно с 3 мозъчни клетки.
2
25
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям смелия доктор и го поздравявам за честността. Господ да го благослови.
1
33
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров гледа на нещата философски, а не научно, и това не се харесва на аудиторията.