Нов антирекорд: 188 са новите случаи на коронавирус, четирима са починали

37 са излекуваните през последното денонощие
Обновена: 25 юли 2020 08:17 | 8 юли 2020 05:46, Елка Василева
353
Нов антирекорд: 188 са новите случаи на коронавирус, четирима са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

188 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 3467 проби. Това показват данните от Националния информационен портал.

Разпределението на новите случаи по области по настоящ адрес на лицата е, както следва: Благоевград - 10; Бургас - 6; Варна - 7; Враца - 1; Габрово - 3; Кърджали - 4; Кюстендил - 9; Пазарджик - 2; Перник - 1; Плевен - 9; Пловдив - 25; Разград - 4; Русе - 6; Силистра - 4; Сливен - 6; Смолян - 4; София област - 10; София град - 68; Стара Загора - 5; Шумен - 2; Ямбол - 2.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 6102, като към момента 2811 от тях са активни.

3037 са излекуваните, от които 37 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 483 пациенти, 32 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.

Медицинските служители, при които е констатиран COVID-19, са 465. Девет нови случая са регистрирани през изминалото денонощие. От тях 5 са установени при медицински сестри, 2 - при санитари и 2 - при друг медицински персонал.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 254. Четирима души са починали през изминалото денонощие - жена на 53 г. с диабет и сърдечно заболяване, мъж на 71 г. със сърдечно заболяване, мъж на 54 г. със сърдечно заболяване, мъж на 61 г. с диабет и сърдечно заболяване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
194
2
 
3
 
! Отговори
Djokoe преди 3 години
До Анонимен 215 Не си схванал за какво говоря. Не искам да ги контролирам иксам да спрат да ни занимават на цяло. Или ти си от тея който седят вкъщи сами с маска и чаката камионите с трупове.
193
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спокойно,колективния имунитет на Мангистов наближава,*** оня ден го видех да крачи в Лозенец и като види човек и го заобикаля!!!
192
6
 
12
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
За първи път виждам Правителство -което вика-ДА СПАСИМ БИЗНЕСА! А в същото време ЗАВИШАВА борят на заразените точно в началото на Сезона и всички държави сложиха карантина за БГ-Всички други държави се правят че вируса е почти изчезнал! Но какво се чудя-Премиер вози охраната с джипа си- Тук всичко е наобратно- Хазната празна- Кристалина чака като хищник -Бойко ще напълни пак Гардероба с злато и милиони евра- Комроматите "валят" и При още по Големи КОМПРОМАТИ срещу Мафиото- ще сложат КАРАНТИНА!
191
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледа се колко са в интензивни отделения-32!Другите не усещат,че са заразени!
190
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До DjokoeТ'ъпчо... Ако искат да вдигат бройката могат и без тестове... Ти ли ще ги контролираш дали изобщо правят...,?Аман от оФце без мозък...
189
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковидя мачкам!
188
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мама му стара. Закусвам. Половината домат има вкус на мухъл, другата половина - не. Привидно на целия нищо му нямаше. Сто тей?!?!?
187
8
 
10
 
! Отговори
asd преди 3 години
Какви бреойки за евросубсидии? В Сърбия, Сев Македония и Турция няма евросубсидии, а и там има бройки. Платените *** - жалка работа.
186
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пускайте още мачове бе. Пускайте още кръчми, работещи на черно ама с 9% ддс. Сега тоя оръоляк ричи алибегай да ходи да разнася по къшите на хората продукти и лекарства, щото щеше да изсветлява бранша. Ааа искаше и музиката да е до 2ч сутрин, за да не пострадали дискотеките, нали така беше. Значи поне до 2ч сутрин да обикаля карантинирани и да хвърля ***, да им тегли пари, да пазарува.
185
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До DjokoeВ момента ако те намушкат с нож първо ще ти правят тест за короната и след това ще лекуват.
184
2
 
6
 
! Отговори
Минуса преди 3 години
До ХасанСпоко ,бе глyпи. Аз ви слагам минуси. Сайта си е редовен. Да не вдигаш кръвно от минусите?
183
13
 
3
 
! Отговори
Djokoe преди 3 години
Защо правителството не си каже бройката която иска да постигне за да вземе евро субсидията и да се спира с тая ненужна статистика. Някой забелязвали процента на направени тестове спрямо откритите заразени за вски ден по отделно. Иската да стигнат 200 души и почват да правят повече тестове.
182
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Утре ще намерят 200 заразени или положителни теста то за тях е едно и също
181
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АддаНяма копи, няма пейст - не можеш да цитираш никога.А коментар или отговор се подреждат по време, а не по място!!!
180
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ко стана с папаята, излекува ли се? - и тя нещо беше прихванала корона с тези ориджинал тестове, ко да кажим за ората. Един африкански президент Ви направи на пух и прах, сичкитееее... Тоя вирус го измислиха еврейчовците, щото китайците ги направиха на пух и прах. Сега еврейчовците се опитват да ни правят на прах и пух...
179
3
 
3
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
До ФСБ. И в Русия ли така правят?
178
7
 
9
 
! Отговори
гражданин преди 3 години
До 201. Събуди се, сънуваш. Бунтът назрява само в кухата ти червена кратуна. Е, Костя Копейкин може и да събере 200-300 *** за 2 дни.
177
10
 
10
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Още ноември 2019 г е намерен Ковид в пробите на изходящите отпадни води в няколко града в Бразилия- Така че -вирусът си съществува - въпроса на Въпросите е -Обикновен грип ли е ? или е нещо убийствено- Но понеже сега така им отърва на Правителството- ясно завишиха заразените с цел- Да убият Едрият Бизнес -изкупувайки го евтино- и да теглят заем от МВФ за тлъста комисионна под масата ,за да спасят Есента -С един куршум -няколко заека! АСОЛЮТНО ЯСНО Е -ЧЕ НАРОЧНО ЗАВИШИХА ЗАРАЗЕНИТЕ-
176
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Освен по *** *** в парламент и мин. съвет, много ми се иска по време на бунта който назрява да се посети и гнездото на омразните ***, ПР агенцийката която и наема и организира да се запали и потроши с камъни.. започнал съм проучване къде и как се случва по мои си канали и ще обявя резултата в социалните мрежи. Троловете не бива да сте спокойни за *** си да ви кажа аз.. доста хора са ви набрали .. мислете си.
175
3
 
3
 
! Отговори
БАНко преди 3 години
БОЙЧО , ЧАДО НАШЕ !!!ПИТАТ ЛИ ТЕ ОТ АДЕЛАИДА ДО АБЪРДИЙН , КАК ТОЛКОВА ДОБРЕ СЕ СПРАВЯШ ???МАЙ ДРУГИТЕ СЕГА ЩЕ НИ ЗАТВОРЯТ ТЕРИТОРИЯТА !!!!