Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест

Предприети са мерки за нормална работа на институцията
353
Коронавирус и в Президентството, Радев с отрицателен тест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Президентът Румен Радев се е тествал за коронавирус, тестът му е отрицателен.

Причината е, че през изминалите почивни дни служител на президентската институция е дал положителен тест.

Още по темата

Във връзка с това са направени тестове на президента и непосредствено работилите с него, които са отрицателни, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Предприети са мерки за нормалното функциониране на президентската институция.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


353
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХюстънНяма как братче, пазят си хляба, аз така и не разбрах кой стоял зад Радев, ако е Нинова, слаба работа хихи.Изкараха го ***, нискообразован, разединител на нацията, каквото се сетиш.Виж Бойко е друга бира, мисирките го хвалят без да се спират, но не ги обвинявай, трябва ли зане, щото нема леб :)
197
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опа трием коментари, че президентството е налазено от соровируса.А това ще промени ли нещо? Каквито ти съветниците, такива и действията.
196
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** го тестват по три пъти на ден. Нема лошо, но да си плаща като раята.
195
25
 
5
 
! Отговори
Хюстън преди 3 години
много герберски *** на барикадата пазят бога слънце МУТОЛАНДИЯ!!!
194
23
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дните на банкянския хомосексуалист и прасето с каскета са преброени.
193
21
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До БСП са гад.ини: Не ми приписвай неща, които не съм казал. БСП беше в коалиция с ДПС и загуби много. Би трябвало да са си научили урока. И ДБ на Христо Иванов беше в коалиция с ГЕРБ. И те би трябвало да са си научили урока. Говорим за бъдещето. Да гласуваме за тези, които ще сложат край на Тикволандия.
192
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако президентът се превърне в един от рекламните агенти на "пандемията" ще си вкара неспасяем автогол.
191
14
 
4
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До БСП са гад.ини: За да има смисъл да ти отговарям първо си смени псевдонима. А правителството на Димитър Попов е в историята. Беше преходно, при други условия, и това е дълга тема.
190
2
 
16
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
До тикволандия. Искаш да кажеш, че трябва да дадем властта на БСП? Защото те никога не са били в съдружие с ДПС. Ами поздрав от Пеевски.
189
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До алтернатива има. ***, такива като теб вечно ги пързалят. А ГЕРБ никога не е управлявал сам, а в най-различни коалиции. Направи справка и като плюеш, плюй всички, които са били с тях.
188
3
 
18
 
! Отговори
Протестиращ срещу ? преди 3 години
Абе за шофьор на самолет явно не се е изисквало психотест ! Прецедента го доказа ! И който твърди че е бил отличен летец нека погледне /ако има очи разбира се / от военния архив във Велико Търново оригиналните документи колко пъти е бил наказван ! И
187
0
 
12
 
! Отговори
Морски преди 3 години
Къде се е чуло и видяло опозицията да харесва обвинителя! Та те са винаги еди н срещу друг и противници.Нормално е адвокатите да са против прокуратурата.То иначе е съмнитерлна работата!да не забравяме ,че заради обуркващи и лобистки закони подготвени от адвокатите ( повечето в парламента са адвокати) сме на тоя хал! Намерил Румен Десиславов кой да посочи
186
16
 
1
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
Така че тези, на които ще гласуват срещу ГЕРБ трябва да им е ясно дали гласуват за "патерица" на ГЕРБ или гласуват за края на Тикволандия. Всички партии в днешния парламент (без БСП) са явни или скрити "патерици" на ГЕРБ. ДПС уж са опозиция, но когато се гласува държавния бюджет (от който Горанов крие милиони, за да ги раздава Бойко) те винаги гласуват "ЗА". И Доган купи ТЕЦ-Варна, купи пристанището до него. А за Марешки да не говорим.
185
1
 
13
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 3 години
До алтернатива има. Да та евва и в наивника. Заради точно заради такива кухи кратуни като теб дойде "експертното" правителство на Димитър Попов, когато беше глади хаос и точно този ни призоваваше "За бога братя, не купувайте". Представяш ли си го, не знам на колко си години и дали помниш.
184
1
 
20
 
! Отговори
izh преди 3 години
Koй плати за теста? Ей, цял живот авантаджия
183
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До ТикволандияТова е проблема че след 10 години ГЕРП, България влезе в път без изход или в безнадеждна алтернатива и държава без бъдеще.
182
3
 
18
 
! Отговори
Нормален Гражданин преди 3 години
Мръсен Клоун, освен към умраза и анархия към друго не зове! Типичен комунист от модерните "капиталисти- които само лапат".
181
1
 
12
 
! Отговори
Morski преди 3 години
До Алтернатива има! Ха,ха,ха! Даваш за пример Димитър Попов---" Забога братя,не купувайте!"- Без повече коментари!Смешен плач!
180
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега да им направят и по един тест за интелигенсност. Президентът пак ще е с отрицателен резултат.
179
3
 
21
 
! Отговори
У бре преди 3 години
Помислял ли си е изобщо Радев при пенсионирането от авиацията,че ще падне без катапулт от най-високото държавно място, благодарение на своята глупост! Едва ли, такъв резил никой не би си причинил, особено не толкова интелигентен човек! Остава да са кукловодите зад гърба му!Жална му майка на ***..

Спонсорирани публикации