Нови 196 случая на коронавирус у нас, двама души починаха

Отново най-много нови случаи има в София
Обновена: 19 юли 2020 09:49 | 19 юли 2020 06:50, Красимир Ангелов
115
Нови 196 случая на коронавирус у нас, двама души починаха
Снимка: Pixabay

196 са новите потвърдени случаи на коронавирус в страната ни за последното денонощие. Така общият брой на заболелите от началото на пандемията у нас достигна 8638, като активните случаи са 4258.

За последните 24 часа са направени 2003 PCR-теста.

Пациентите с COVID-19, настанени в болница към днешна дата са 605, като 34 са в интензивни отделения. Двама са починалите през последното денонощие.

Излекувани за последното денонощие са 48 души.

Отново най-много нови случаи има в София - 55. 28 положителни проби са отчетени в Благоевград, 19 в Бургас, 15 във Велико Търново и 14 в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
5
 
5
 
! Отговори
Миролюба Мангърова преди 3 години
До До МиролюбаКато станат 10 000 доцент Мангъров ще направи кротко изявление.
36
5
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А бе вие не проумяхте ли, че тези със съпъствуващите заболявания са си живеели с тях, тъй като има поддържащо лечение, и то отдавна навсякъде по света? И просто вирусът, както и при обикновения грип, ги изпраща по-рано при Св. Петър? Как да ви се обясни, не ми много ясно, никой не ви задължава с нищо, както ви казаха и в този форум, да ви ограничава с нещо?
35
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До невярващите - че кой пък ви е казал, че вирусът е смъртоносен? Никой! Смъртоносна е ебола. Хиляда пъти се писа, че е опасно от задръстване на болници, от отсъствие от работа просто по болест, а не че ще умрат, от икономически спад. Нима тук не пропищяха Пловдив, Ямбол и не търсиха ли доброволци от страната? И това не е кой знае колко тежко положение. Но вие не се спряхте с тъ.пите си подигравки и нелепо остроумничене!
34
4
 
6
 
! Отговори
явно не преди 3 години
До Миролюба Мангъроваправиш разлика между заразени и починали ?? уж има бум на заразените а починалите са не повече от 3-4 на ден като от тях с малки изключние повечето са със съпътстващи заболявания
33
6
 
5
 
! Отговори
До Миролюба преди 3 години
И какво като са 10 000 заразени?
32
12
 
3
 
! Отговори
Миролюба Мангърова преди 3 години
До Анонимен...... Със какво лекарство са излекувани тези 48 души?!...... Показана им е снимката на Радев с вдигнат юмрук и са оздравели за да ходят на протеста. А иначе всичко се развива по плана на доцент Мангъров, до август ще имаме над 10 000 заразени.
31
10
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
И ако пандемията била измислена как така мосово по света ще настъпи такава психоза, че тук заразени, и то с милиони, там не знам си колко умрели, там военно-полеви болници, там срив на туризъм, на полети, хиляди съкратени и то място няма да изброявам? Ей така, за удоволствие ли? Ако щете вярвайте, никой не ви и иска мнението всъщност. То с такива като вас , с вас и без вас все тая.
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Швеция Франция Белгия Холандия Испания и Италия са фрашкани със старчески домове.Големият брой смъртни случаи идват от тези домове.В Сащ и Бразилия идват от гетата хора с никакви финансови възможности за лечение.
29
3
 
15
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Аз пък имам друго мнение - да спрат с каквито и да е мерки, да отпуснат напълно края, да задръстят болници, да се изпоразболеят всички лекари, да стане наистина крайно лошо, и тогава като се вкара ред, загубите ще са по-малко, отколкото с това разтакаване сега - ама тоз искал това, пък оня не знам си какво искал. Сигурен съм, че в Швеция без наложени мерки, редът е по-голям.
28
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кои държави не ни пускат Белгия и Холандия ли че там умираха с хиляди.Да се затворят и в бункери ако искат.Хаха.А прегръщаха китайци в разгара на пандемията девилите.Акъл от Запада НЕ щем.
27
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със какво лекарство са излекувани тези 48 души?!
26
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас, рязък спад!Кошапраймсига?
25
10
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Невярващите какво са се разграчили толкова, къде видяха ограничения тука? Някой да ви е спрял кръчмите напр? По-скоро другите държави май ни спират, защото те са т.ъпите, а ние сме най-умните на света, така ли? Затова ли сме със тези пенсии и заплати и затова ли почти цялата ни история е в робства?
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заразени колко грозно звучи.Я с малко по-ведри думи като преносители например.Така хората няма да се стряскат.
23
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както каза Великият доц.Мангъров ако направят един милион теста ще открият 53000 заразени.Починали са 2-*** а броят починали няма общо с броят направени тестове.Има 38 души за цялата страна в интензивни отделения което пак не е много на фона че заразените са хиляди.
22
9
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ако види чували с трупове, ще каже че или че са пълни с пръст, или че са умрели от лекарска некадърност, или там каквото си измисли. Не мислете, че ще си промени мисленето и ще каже сбърках. За пломбиран мозък чували ли сте? Такива не са ли изгорили Коперник, съдили Галилей и пр?
21
6
 
20
 
! Отговори
От Плевен преди 3 години
Нормално са малко пробите като за почивен ден. В Плевен част от частните лаборатории не работят. Проблемът е, че процентно се увеличават положителните. А също се увеличават лежащо болните.. Днес има и иронични коментари, ама май не са разбрани добре. Тези, които редовно отричат или омаловажават проблема, ще ги попитам защо отварят тази тема. Няма почти никакви ограничения, да си "живеят" живота. Защо пишат тук и си нарушават "спокойствието"?
20
8
 
5
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Британците са големи *** и много прoсти щом си мислят, че бройката смъртни случаи при тях е завишена.
19
8
 
4
 
! Отговори
Смех преди 3 години
Броя на тестовете няма значение когато бройката новозаразени е по-висока, има значение само като е по-ниска, разбрахте ли сега?
18
9
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
За ограничения човек единственото доказателство е да види чували с трупове. На друго той не вярва, защото просто толкова му е акъла. Един беше писал преди дни в този форум, откъде съм бил сигурен, че имало Вселена и че Слънцето било звезда!?

Спонсорирани публикации