Нови 196 случая на коронавирус у нас, двама души починаха

Отново най-много нови случаи има в София
Обновена: 19 юли 2020 09:49 | 19 юли 2020 06:50, Красимир Ангелов
115
Нови 196 случая на коронавирус у нас, двама души починаха
Снимка: Pixabay

196 са новите потвърдени случаи на коронавирус в страната ни за последното денонощие. Така общият брой на заболелите от началото на пандемията у нас достигна 8638, като активните случаи са 4258.

За последните 24 часа са направени 2003 PCR-теста.

Пациентите с COVID-19, настанени в болница към днешна дата са 605, като 34 са в интензивни отделения. Двама са починалите през последното денонощие.

Излекувани за последното денонощие са 48 души.

Отново най-много нови случаи има в София - 55. 28 положителни проби са отчетени в Благоевград, 19 в Бургас, 15 във Велико Търново и 14 в Пловдив и Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
5
 
8
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
То е посочено, че тестовете са 2000, нима и това не проумяват, няма смисъл да им обяснявате, как огромни богати държави са на загуба. И то ей така, за да ги проследявали и да печелели? Че то могат всякак да ги следят, могат да печелят по хиляди начини, а не да си вкарват вируси. Епидемии е имало и вероятно щи има. Може би пресилват мерките, но не мога да преценя колко трябва и как, защото не мисля, че всичко зная, за разлика от тези "умници", дето не вярват.
16
7
 
7
 
! Отговори
да,да ама не преди 3 години
196 oт 2003 тecтa! Тoвa прaви 9,8%.4 до 9% ако са уцелили огнище/"клъстер"/."Фалшиво положителни и фалшиво отрицателни тестове" не коментирам!Гледа се брoйкaтa aктивни cлучaи нa 100 000 нaceлeниe и cпoрeд тoвa ни ограничават! 4258 активни на около 7 000 000 население - 60.За рискови държави се считат тези с над 15 активни на 100 000 население.2 починали с коронавирус и още 250-300 от друго на ден в България!Само числа! Да коментират желаещите!
15
7
 
6
 
! Отговори
Новина преди 3 години
Великобритания преустанови ежедневните си сводки за нови смъртни случаи от коронавирус, след като правителството нареди да се преразгледат изчисленията на данните след изразени безпокойства, че числата може да са били преувеличени
14
2
 
9
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Че е масова ***....отията, съм съгласен. Но не мислите, че то и друг начин няма, мислете как непрекъснато се оцелява, как мнозина висят и чакат на майка си на пенсията, как тя ги завива до 40 - 50 години, как продължава това живуркане и мислене на дребно, как огромна част мислят, че битите и убитите си го заслужават, и тъй до безкрайност!
13
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стандартно винаги през уикенда има най-малко заразени. В неделя я има 5 лаборатории да работят, я не. Въпросът е колко по-умни са гърците например, че от 7000 теста намират 28 заразени? И това не е единичен случай. Ако този вирус беше само и единствено политическа игра никой нямаше да затваря държави, да срива икономики, които ще се възстановяват години напред. Обаче, няма - тука си е така - вирус няма, всички са маскари. То и атомите не ги виждате, усещате и пипате, но съществуват, нали? :)
12
7
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До коментара за невярващите да спазват правилата - можете да кажете това с две думи - прос.т народ, слаба държава - Р. Ралин.
11
7
 
8
 
! Отговори
Ковид 2020 преди 3 години
Всичко е лъжа и преувеличение! Аз съм добричък и ви каня да се сприятелим. Харесва ми как уж сте будни, но сякаш сте заспали. Така тихичко се приближавам до вас, неусетно почти. И... влизате в статистиката! Няма страшно, това са само ЦИФРИ, шансът е нищожен- само 0, 004 %. Хахаха!
10
11
 
24
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Като не вярвате, ваша работа, но спазвайте елементарни правила, щом живеете в тази държава. От форумите се вижда, че някъде около 30 - 49% не вярват. Тогава сте длъжни да се съобразявате с повечето. България е на едно от първите места с невярващи. Отново си показахте прос.тотията, но това състояние е хронично и е от векове. Единственото ми утешение е, че от толкова зависимости и робства, както искате ги наричайте, трудно ще остане някой читав на тази територия.
9
19
 
15
 
! Отговори
антиседераст преди 3 години
Нямат спирка герберските щабове ! колкото повече се усилват протестите торлкова повече болни, заразени и умрели пишат за денонощие. И да се напъват и да не се напъват управлението е пред оставка
8
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, език свещен на моите деди...ВирУс, бе! ВирУс се пише!
7
12
 
4
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 3 години
До Оня с катафалкатаИма вирос мой човек, как да ти го кажа по-научно популярно- има, но не тир, както го смятат, за да се презастраховат, а раздрънкана шкода фелиция.
6
18
 
5
 
! Отговори
Оня с катафалката преди 3 години
Нема вирос! Яжте, пийте и се веселете! Целият свят работи за Бойко и лъже за Ковид, за да може нашият да вземе паричките от Европата и да ги сложи в чекмеджето. И СЗО лъжат, калпазаните му! А, и да се омешвате яко из кръчми, дискотеки и протести, за да има парички и за моето чекмедженце. Така де, нема само Путин, Бойко , Болсанеро и оня рижавият да крадат! Нема вирос, спете спокойно деца!
5
7
 
6
 
! Отговори
А.Колев, пасе кози преди 3 години
нали на некои им е мъчно за КПП-тата, от другата седмица протестите да блокират основните пътища, хем антиковид, хем антибоко мярка.
4
5
 
3
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Няма никакво логично обяснение защо в събота са малко.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо винаги починалите в Събота са малко?
2
19
 
7
 
! Отговори
Оня с катафалката преди 3 години
Стига лъжи! Всичко е измама! Като вземе Бойко парите от Европа, гърлобола магически изчезва от БГ и болниците ще вземат милиони от пътеката и ще изгонят фалшиво болните. После ще приемат преялите и препилите от всенародните тържества по случай победата над грипчето. Е, ще има малко работа и за мен, но това е само статистика и някакви ЦИФРИ..
1
4
 
19
 
! Отговори
LosHo преди 3 години
Про 2000 теста 200 заразени.Направо не искам да си представя, когато в понеделни направят 5000теста

Спонсорирани публикации