Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
14
 
7
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
До пияница мистик: След избори без манипулации пак ще са ГЕРБ? Прекалил си с мастиката. Да не се заричаме, но ако мнозинството изберат пак Бойко, значи него си и заслужават. Но ако президента Радев организира изборите, наистина ще имаме право на избор.
191
18
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименРумен Гадев. Оставка, импийчмънт. Никой президент досега не е вдигал юмрук срещу институциите, срещу държавата. Имаше и други преди в президентството, които ги разследваха, знаехме за тях, но никой не си позволи такава дързост. Срам и позор.
190
9
 
12
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 3 години
До анонимен 165Като обичаш крепостните и комунизма и не харесваш Европа - марш в Рассия, там да се радваш на братството и равенството!П. С. Поне бояришника е евтин!
189
9
 
4
 
! Отговори
До да ама не преди 3 години
Ти пък откога взе да разбираш от политика гледай си там плетката лелче!
188
6
 
16
 
! Отговори
Да ама не преди 3 години
Другарката Нинова не дава властта да е в някой друг освен нея, така че заглавието е подвеждащо.
187
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен176 Такава ни я оставиха комунистите от БКП/БСП.Години ще трябват да поправим щетите от тях. Кой подпса неизгодните енергийни договори с руската стана,по които пащаме над 3 мииарда? Кой фалира КТБ и сега се укрива в Белград,с помоща на Москва,за което плащаме 4 милиарда? Ето,затова се бедни.
186
10
 
6
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До Алтернатива имаАми те пак ще са ГЕРБ бе, другарю пенсионер :)))
185
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХАхахахахаха, аве, дрогарчета-жалкарчета. 100 човека сте пред Парламента. Ай чиститу! Парите на Черепа свършиха. Няма вече за вас петдесетарки, да пиете ракия, водка и бира само за да викате и седите увити със знамена....Хахахахаха
184
15
 
12
 
! Отговори
Алтернатива има преди 3 години
Да дадем възможност на президента Радев да проведе честни избори без гербаджийски манипулации. След това ще управляват тези, които получат по-голяма подкрепа. Само така можем да започнем на чисто.
183
10
 
17
 
! Отговори
Честно преди 3 години
Президентът според нашата конституция е с ограничена власт. Не може едно вето да наложи и го отменят. Какво му е комплексираното, не стана ясно. ГЕРБ цели само да обижда наред.
182
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И Бойко като братовчеда ми негов фен казаКой си има ще си цоцаНай важното за ГЕРБ е БюджетаКопанката от която лочат
181
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен193 Комунистите това си знаят,здигнат юмрук,палежи,разстрели...1944 завзеха власта с насилие и помощта на Съветската ,окупаторска армия,сега манипулизат хората,уморени от пандемия и световната икономическа криза, срещу законноизбраната власт.
180
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анониментрупове не ни трябват. Нека почиват в мир при Господ. Имате двоен аршин и вие, търсите справедливост, пък мъртви в листите...
179
14
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Радев да каже защо орева орталъка, като не му разрешиха да закупи Грипен.Грипен е обвинен в подкуп от 12.6 милиона евро за покупка на 8 изтребителя от Чехия. Също и на Унгария.Протестите трябва да са пред президентството. Мутра вън.
178
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен191 Не Борисов вдигна юмрук ,призова към протести и палежи,както феновете на БСП и руския агент Гумен Радев.
177
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
-Публикувайки коментар в Dnes.bg, Вие се съгласявате, че няма да публикувате текстове с порнографски характер, подтикващи към насилие, етническа и/или религиозна нетърпимост, думи с обидно съдържание и всякакви материали, които са в разрез с българското законодателство ------------------Голяма част от постовете под публикациите са откровено погазване на закона. Да не говорим, че обидни квалификации и призив за насилие, са израз на безсилие и липса на аргументи. Админите къде са?
176
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тикволандия183 Червените мутри,създадени от БКП/БСП успяваха да работят срещу държавата и в полза на Русия,дори и по времето на Филип Димитров. Дори и днес клатят държавата,както виждаш.
175
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В името на Партията си и в свое име Борисов е готов да заложи всчко.Този човек е опасен.
174
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези протести са толкова измислени колкото и вируса. Последни напъни на бсп да вземе властта уви няма да се получи...
173
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им................Мислех че в народното събрание се защитават интересите на цялата държава а не само на 10% от нея.Борисов се е ангажирал само с част от българите, така ли? тогава предлагам избирателите му да му плащат заплатата и всичките му разходи от собственият си джоб. когато говорим за държавност това не е ГЕРБ. Вие върнахте чл1 на страта конституция.