Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Омразата срещу е ГЕРБ е,защото мачкат всичко живо дето шава и може да им е конкурент,сега пък смазали партията на Коцето - Възраждане,който на никой не пречеше,защо бе?
171
8
 
10
 
! Отговори
Гигов преди 3 години
От всичката дандания излиза,че протестиращите и техните организатори изкат да ни направят като северна корея и да ни въвлекат в режима на Ким Чен Ун. ами тогава президента ще се казвя РУМун Радев и ша цъфнем.
170
7
 
5
 
! Отговори
бг смешки преди 3 години
мутрите ги създадоха точно 2ма човека . единият отдавна не е жив ! Москва няма нищо общо със създаването им . тва си е наша бъгларска идиотия . както и да е повечето отдавна не са между живите . останаха единици .
169
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 173Ама стига с тези локуми кой бил създал мутрите и т.н Тулупа е 10 години на власт,има цялата власт в държавата. Защо не измете комунистите като толкова му пречат. Кой бос на групировка вкара в затвора? И какво точно направи за България,чужди инвестиции ли привлече?
168
9
 
12
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Тиквата се е обградил от *****и само дето дрънкат глупости яма няма да стане вота е ясно че няма да мине, хората който недоволстваме не сме за бсп но бойко окраде яко просто няма преспектива всичко младо избяга на запад. А той члена на бкп излезнал да говори ***
167
8
 
13
 
! Отговори
Тикволандия преди 3 години
До Анонимен 151: Стига си ръсил г'лупости по опорна точка. Комунистите пробутали Радев за объчение в САЩ? Погледни в биографията кога е отишъл там - през 1992г. по времето на правителството на Филип Димитров. През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база Максуел.А бат'ти Бойко: през 1977 - специална школа Георги Димитров на МВР в Симеоново. Схващаш ли разликата?
166
13
 
16
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Този човек за който говори Ненков е специално кремълска разработка и не случайно беше предложен за президент именно от Импексова, след срещата и с ген.Решетников, а тази която вдигаше махленски скандали за Корупция, Ценцура, Мафия и т.н. успя да зарази с диагнозата си и 10-15 хиляди улични протестъри, наречени от Черепа тълпа. Рзбира се тук помогна и Коронавируса с карантината и задаващата се икономическа криза и неудоволетвореността на хора неуспели да се реализират в настоящата действителност
165
2
 
13
 
! Отговори
Искам преди 3 години
Доган и Пеевски в затвора. И Цв.Цв. И комунистите далавераджии, и тези от ДПС с по 5-6 къщички за гости.Изобщо не ме интересува кой ще ги вкара. Просто политиците, които обичат да "берат" трябва и да си платят.
164
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 168 в герб има повече бивши членове на бкп от която и да е друга партия... затова и такива неща правят..
163
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е най-буедната страна в ЕС. Това е факт. Какво направи борисов Зза три поредни мандата?Нелепо е да обивянава постоянно БСП, не ги защитатавам или симпатизирам, но нищо не са подобрили. 150 евро пенсия и 300 евро мин заплата са смешни за 21 век на европейска държава. И имат наглостта да продължавата да управляват. Т се бетонираха с парламента. Е и по това приличат на комунистическа партия.През последните години само те печелят избори. Айде стига сте ни плашили с комунизъм, факт Е!
162
4
 
7
 
! Отговори
Иван преди 3 години
по-неподготвен вот май не е имало.... комична история.. Всички се оглеждат за протеста и за онова нещо от банкя. другото просто няма значение...
161
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Каренин от Петербург,171 Все още ли вярваш,на лъжите на идиотитеот ДС/БСП?
160
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българин163 Мутрите ги създадоха сивият генерал и руските главорези от КГБ/ДС,аедно с мимикриралата БКП,към БСП. Ту.е и досега,с крадените си милиони и с помощта на Москва,все още са се впили в снагата на държавата.Пръв,Гешев отвори диектен огън срещу тях,затова е това скимтене от БСП срещу нео.Съжалявам,за заблудените отвън, тези,които наистина искат България да бъде прросперираща. Те,трябва още да почакат,да изметем червените мутри и заедно да градим държавата,още по-успешна.
159
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз копейки ли бе Васил Иванов го напрай на 2ст. Къща за200бона субсидии ала бала фалшива диплома то тоя е за затвора бе и марешки беше го набил хахахха
158
11
 
16
 
! Отговори
Каренин от Петербург преди 3 години
Радев няма гръцки остров и къща в Барцелона ! Радев няма хотели по морето като валери Симеонов ! Радев на взе 50 000 000? от паспорти като Каракачанката...
157
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Брюксел и Орбан е посрещнат добре, и полският представител. При учредяването на новия европейски парламент - и Берлускони като депутат.... всички. А вече как биват преценявани като политическа линия, е отделна тема.
156
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 104Ама разбира се че няма данни ГЕРБ да са комунисти,само лидера им е бивш член на партията.
155
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номер 159, Анонимен, имал "доказателства", че президентът Румен Радев и съветниците му били предавали секретна информация на руснаците?!?Аз пък, друг Анонимен, имам доказателства, че на Марс живеят малки зелени човечета!
154
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербери,защо заличавате партията на Коцето - "Възраждане"?Защото е патриотична,а вие не искате патриоти или си правите сметки?Така настройвате още повече хора срещу себе си и омраза срещу себе си,Коцето не пречеше на никой и е патриот!
153
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Тодар ПравешкиКато ти е мило и драго за ***, травеститски идеали и жадуваш за американската мечта, знаеш къде е летището