Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
10
 
11
 
! Отговори
Иван Козарев-Балкан преди 3 години
До АнонименНищо не правим. не е нужно да има ред;))) Редът на Бойко е по-лош от Хаосът на Нестабилитетът! Какво правим - седиш, лупаш че.кии и копаш нивата. А това, че Радев бил компелсиран е голема герберска Смешка. И кой го казва? Партията, с най-комплексирнаият лиде рв Еуропцата - Бойко Тиквата! Айде,з атварйте си, плювниците гербери, нали ви гледам по места, колко струвате! Абсолютно повреден ген!
211
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според вас, колко време ще е нужно на нова партия и нов министър председател да смени всичко да сложи "свои" хора, да св запознае със всички в ЕС, да почнат да му имат доверие, да имат респект към него? 5 г 10г? 15г?А ако бсъркате с тоя човек или партия? Какво правим?
210
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Саши Ненков, що не кажеш *** къде работи и колко дена трудов стаж имаш? Ей така, да покажеш, че нямаш комплекси :)
209
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тука един е писал: "Да дадем възможност на президента Радев да проведе честни избори без гербаджийски манипулации. След това ще управляват тези, които получат по-голяма подкрепа. Само така можем да започнем на чисто"Ами нали през 2016 точно радеф проведе изборите. И пак ГЕРБ ги спечелиха. Докога ще провеждаме "честни" избори и ГЕРБ да ги печелят. Този път ще вземат още повече проценти.
208
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя народ трябва да е съвсем пиян да пусне ляв президент, без никакъв опит в политиката да управлява. Веднага, ще попадне в изолацията на запада. Ще намерят начини да спрат всички пари. И какво ще спечелим? Едно голямо нищо. Ще се върнем години назад.Не е сериозно изобщо да се обсъжда тоя, като вариант за нещо. Просто трябва да бъде изгонен от политиката и да бъде сложен качествен проЗападен президент. Умен и добра дипломация. Не да чете всеки ден на ПР листите.
207
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименпак двоен аршин, пак. Президенството институция, министерсктвото не. Как? Пази Боже такъв като теб да ни управлява.
206
2
 
0
 
! Отговори
С удоволствие преди 3 години
До чичо Гошо
205
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
трябва да се смени моделът на държавно управление - парламентарната република е бита карта и се използва от една шепа хора да крадат вече 31 години, само се въртят на хранилката. За да се сложи край на това - президентска република с референдуми и електронно гласуване
204
10
 
8
 
! Отговори
чичо Гошо преди 3 години
Здравейте герберастчета.Е...л съм всички ви с 200!Не ми отговаряйте,просто си чукнете квадратчето с червената боя.Приятен ден.
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Алтернатива имада, дядовците и бабите по селата ще гласуват машинно.
202
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радев прави струва и накрая лъсна като марионетка на мутрите. Защо му е служебното правителство? За да се докопа до парите, които ще дойдат от ЕС за ковида и после да ги дели с черепа и цветан василев.
201
13
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
НАГЛОСТ!!!!..Наглост на квадрат,че даже и на куб!КОЙ СИ ТИ БЕ,МИСИР,ЧЕ ДА "ДАВАШ ИЛИ ВЗЕМАШ ВЛАСТТА" на-и от който си искаш?!?!Властта се дава от НАРОДА,а не от теб,нито от психясалия ти Чорбаджия!..Радев бил "комплексиран"..?!?!..Като оставим на страна нелепостта на това "твърдение" ,да попитаме тоя "специалист":-впрочем ,отказвам се да питам!..Полза никаква..ДГД цялата Гербопасмина,това е НАКРАТКО решението на всички проблеми.
200
18
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Радев гласи кабинет-Премиер БожковМинистър на финансите ТаскоШеф на шадраваните Румен ПетковМинистър на приватизацията и на държавната каса Нинова.Министър на протестите Йоло ДеневПочетен вожд на мутрите Румен Радев.
199
6
 
11
 
! Отговори
до 193 преди 3 години
Грешиш дрОгарю с твоите мечти за разстрели на европейските българи, защото не ти е ясно, че политическото развитие на света върви в благоприятна посока за Евро-атлантическа България. Явно не ти е известно, че политическото развитие на света се определя от САЩ- най-могъщата финансово-икономическа и военно-космическо сила в света, а не от твоите любими феодално-диктаторски режими. Не е лошо да се образоваш повечко и да на пишеш смешки по форумите...
198
16
 
15
 
! Отговори
?!?!?! преди 3 години
Знам ,че наш Бойко стана за смях пред Европарламента и един куп държави ни обвиниха открито в корупция и присвояване на парите им -ПЪЛЕН РЕЗИЛ. Срам ме е да гледам новините по други европейски канали, ама нашите няма да пуснат един репортаж в превод как ни правят на пране и не искат да ни отпускат пари от фонда за възстановяване от Ковид-19 защото ще ги окрадем-имаме "свободни медии". СРАМ ,СРАМ.
197
13
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 3 години
До 205.Да но предните президенти продаваха нацията от собствената си простотия а сега към простотията е добавен и натиска от Сочи. Давай товариш,за какво те назначихме,изкаме резултати.Е що да прави човека Аскьой е малък град къде да се скрие?
196
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха, тия иската да таковат дявола във въздуха. Когато им изнася - карат по закон. Сега като по закон трябва да сдадат на Радев - той бил комплексиран, незнам си какъв. Те като са неграмотни някой казваше ли им нещо толкова години не нали? Когато започнаха да правят страшни зулуми - тогава чак излязоха хората.
195
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 204Ако наричаш глутницата ГЕРБ институция или държава не си добре...!
194
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е то и туй треба да стане вместо в затвора за държавна измяна да му дадат власта и да ни вкара в евразия
193
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пияницата мистик - направете партия от честни хора, излезте с план за честно управление, явете се на избори и ги спечелете. Това е демокрацията. Не ми говорете за нечестни избори, във всяка изборна комисия има представители на всички партии, които участват в изборите. Конституцията и законите са дали възможност за честни избори. Но е по-лесно да ревете когато изгубите изборите и да с криете като мишки, когато резултатите са във ваша полза.