Властта в ръцете на Радев? ГЕРБ нямало да го допусне, бил комплексиран

Целта на държавния глава била единствено реваншизъм
322

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Зам.-шефът на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков определи президента Румен Радев като комплексиран човек и го обвини, че търси реваншизъм. Той отсече, че мнозинството няма да подкрепи вота на доверие срещу правителството, защото носи отговорност.

"Категорично се противопоставям цялата власт да бъде дадена на един комплексиран човек, на президента Радев. За четири години той успя да постигне немислимото и да разруши всеки един мост между институциите, между политическите лидери. Този човек не трябва да бъде човек, овластен с толкова много власт. Човек, изпълнен с омраза, на който в очите му е изписана една дума - реваншизъм, защото някой му е разрушил комфорта“, нападна Ненков.

Още по темата
По думите му депутатите от ГЕРБ имат отговорности към избирателите си и с гласуването си в пленарната зала трябва да защитават интересите им.

"Няма да подкрепим вота на недоверие заради факта, че само след няколко месеца има избори. Дълбоко уважавам правото на хората да решават кой да е управляващ и кой опозиция. Извън всякаква емоция, трябва да си дадем сметка както предстои пред държавата", допълни той.

Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.

Той посочи още, че кризата около коронавируса България е имала силни икономически и финансови показатели и се е движила в правилната посока.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 139,157 " По делата ще ги познаете",досега няма данни ГЕПБ да са комунисти,дори напротив,бой по кродливите кратуни на комунистите от БСП,досега от управляващите. Затова червените *** организираха тези протести.
151
6
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: Сат НТочно там е проблемът! Че кой е бандит, кой е праведен, кой бизнесмен и кой олигарх - настоящият прокурор не може да го решава.Свидетели сме на възхода на мутренските времена. И Борисов, и Божков, и Василев, и още много за които се сетите се държат като мутри и изглеждат като мутри.Затова ни трябва не-мутренско правителство, не-мутренска прокуратура, които да работят и да осъдят истинските мутри.Не може да се убива човек с гранатомет, не може да убиваш муха с Калашник!
150
7
 
5
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 3 години
До Сат НДоказателствата ,прокуратурата ги доставя на съда, а не на червени мухлювц и ,като теб!
149
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комплексите,реваншизъм и узурпирането на цялата възможна власт е ваше творение и най вече на Вожда ви!
148
12
 
8
 
! Отговори
Тодар Правешки преди 3 години
Абе петолъчниците, вместо да протестирате, идете на групово посещение в хотела на Нинова в Гърция!Току виж сте се засекли с През-ден-та Румен Шведски, докато отмаря в "Мираджио термал спа резорт"!Пък и ще дадете някой лев в подкрепа на цоциалистическата идея!:)
147
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До българин154 Поздрави ги от кумова срама. Има доказателства,че той и съветниците му,са предавали секретна информация на руснаците,точно по тази сделка и друга ,важна за държавата информация.Вън,руските агенти от президентството.
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НФСБ активистПриятелю. до вчера плювахте по протестиращите. Днес защо така сменихте позицията ?
145
4
 
12
 
! Отговори
до 139 преди 3 години
Като замениш БСП с ГЕБР и ще ти се получи, в ГЕБР са баш комунистите, БСП са слаба ракия в сравнение с вас! Даже Баце още не си е тръгнал от БКП
144
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен145 Тогава,кой,*** от улицата,това и е твоята демокрация? Или пак мимикрия от БСП? Няма да стане.Идват избори,явете се и ги спечелете.
143
10
 
7
 
! Отговори
българин преди 3 години
До: Нищо ново (номер 148)Така е. Въпреки, че Румен Радев като пилот изказа мнението си в полза на шведските изтребители Грипен, наскоро видяхме как лично поздрави първите млади български летци които заминават за САЩ да се обучават на новите F-16. Ако той беше някакъв "шпионин" или "предател" и прочие, нямаше ли да изрази поне малко неодобрение и да мърмори че ще се обучават на "лоши" самолети?Не видях такова нещо - поздрави ги, окуражи ги и им пожела успех!
142
8
 
9
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
И каквото и да си говорим, и Цветан Василев е за затвор, и мутрата в Дубай, и бобокови с *** им, и Баневи и и и . Гешев е определено поръчков, но нещата които ее почнал да прави, не са лоши-------Къде са доказателствата за всичко това?Гешев досега не е представил никакви доказателства за вина, напротив - представените от него "доказателства" уличават администрацията на ОПГ ГЕРБ.
141
8
 
1
 
! Отговори
НФСБ активист преди 3 години
Заради герберски те простотии пачки записи кюлчета мюлчета се петни и името на нашата партия ,която е сторила само добро на републиката.
140
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Нищо ново148 Хаааах,натовски генерал,ами комунистите от левицата го пробутаха за обучение в САЩ,американците не го върнаха,защото е предложен от приятелска държава,но добре знаят,кой е той-руски слуга. Вън,от президентството,стига са предавали секретна ивформация на руснаците-той и съветниците му.
139
4
 
20
 
! Отговори
Кого плашите бе? преди 3 години
Бе хайде стига лъжи бе, хайде стига с тези инсинуации, типично в стил КГБ!Защо лъжете хората, че на президента Радев може да му се даде някаква власт?Интелигентните българи знаят, че България не е президентска република, каквато е САЩ, каквато е Франция например, където президентът има реална власт.По Конституция българският президент е представителна фигура и няма почти никаква власт. А съставянето на служебен кабинет е само с цел подготвяне на предсрочни избори и нищо друго!
138
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гласодавател138 Свята републка означава закон, ред и отговорност,с които БСП не са известни. Явете се на избори и ги спечелете,тарикати, които искате да влезете във власта от задния вход. С патени протести и насилие-хвърлен бутилки и бомби към парламента.
137
7
 
12
 
! Отговори
Нищо ново преди 3 години
До Анонимен 140: Президентът Радев - проруски човек? По-скоро е пробългарски човек който не робува на политически шаблони.Президентът Радев е натовски генерал, учил е в САЩ (а там не приемат кой да е), командвал е ВВС, говори перфектно английски, а Бойко без преводач е за никъде.
136
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ненков отсече още, че когато отиде в Брюксел премиерът Бойко Борисов е посрещнат добре и е приятел с останалите държавни и правителствени ръководители, което означава, че европейските лидери имат доверие в страната и управлението.--------Това какво ме интересува?Какво ме грее, че се държи там като мало умен селски ***, *** се и козирува? Мнението на бездетната Меркел и на Макрон, дето баба му праи с вирки, не е нещо, което ме касае като нормален човек.
135
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи ще си задържите кокала ***?! Е няма да стане! И властта в никакъв случай няма да е нито в Радев Нито в БСП! Пътници сте!
134
10
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Не само ком.плексиран, ами и не.ук, зло.бен, про.да.жен, национален пре.да.тел , който скоро ще лежи в затвора !
133
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен140 Като е така,марш,в Русия,какво правиш тук?