Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест

Оказана му е медицинска помощ на място
25 юли 2020 08:56, Елка Василева
282
Полицай ударен в окото с яйце на вчерашния протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

Служител на реда е бил ударен в окото около 19 ч. на 24 юли по време на хвърляне на яйца по правителствената сграда. Оказана му е медицинска помощ на място. Това съобщи пресцентърът на министерството на вътрешните работи.

По време на шествията снощи бяха блокирани редица възлови кръстовища в София, с което сериозно бе затруднено движението.

Още по темата

По-късно група протестиращи блокира сградата на БНТ. Напрежение възникна при излизането на председателите на двете най-големи парламентарни групи в НС, които участваха в седмичното обзорно предаване "Панорама".

Полицейските служители не допуснаха ескалация.

Полицията отново напомня на участниците в протестните действия да спазват обществения ред и да не се поддават на провокации.

Охраната, осъществявана от полицейските служители, е с цел опазване на спокойствието на гражданите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
5
 
8
 
! Отговори
А преди 3 години
С чии пари ги купиха ?
122
2
 
9
 
! Отговори
Устафка преди 3 години
За това за очите (и яйцата) се използват защитни средства.
121
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Борисов къде спал,че не е свалил дрона!?Според мен на всеки герберастки *** трябва да се раздаде оръжие за защита от дрона на Радев.
120
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 152Ахахаха. Червени *** обясняват на хората колко са нещастни и колко не са успели, докато хората си живеят и се развиват. Тая година се видя държавата в чудо, защото всеки напира да ходи на почивка някъде и не може да излезе от страната. А вие си мечтайте на хората да им е зле, само че хората виждат сами как са и това, че вече не можете да им разправяте врели некипели ви дразни безкрайно.
119
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 151 както искаш - С простовати не споря -какво да си говоря с ТЕБ?? Ти не знаеш НИЩО!! Имаш някакви 'болни" спомени от Онова Време - в което явно си бил крадец на Корекоми и си полежал в "Бойчиновци"' Сега в демокрацията може и депутат да станеш ЩОМ МОЖЕ ДА КРАДЕШ ЗНАЧИ СИ ГОТОВ ЗА ДЕПУТАТ!
118
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов каза,че тези яйца са хвърлени от дрона на Радев,което е логично предвид войната между тях...
117
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 149Интересното е, че тия които блокират улиците не се свират в дупките си и да оставят нормалните хора да си живеят нормалния живот. Нищо, вие не осъзнавате, че така само настройвате въпросните срещу вас. Идат избори, там ще го разберете.
116
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ са на власта благодарение на полицията която защитава мафията и кражбите на правителството.Полицията било закона на държавата а тези крадат герб ,трагедията е пълна за българските клетници.Протести с викане няма как да се свали мафията.Те го знаят и остават да крадат парите на народа по 10 000 заплата си прибират и полицията ги охранява.ПО същия начин е с средставата за информация манипулацията на народа -РАЯ.
115
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бяха нахранили гладуващи хора с тези яйца!!! Аз не мога да разбера: протестират щото са бедни и гладни, нали такава беше концепцията? Ми кво ги мятат тия яйца от пъдпъдъци вместо да си направят един омлет? Може в знак на протест да сготвят един големичък омлет на площада и да нахранят бедни пенсионери, нали!?! Ама тия протестъри явно нито мислят за хората, нито са толкова бедни, щом имат такива количества пъдпъдъчи яйца и ги разхищават така.
114
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма как да си интелигентен човек и да подкрепяш ГЕРБ. Нека тези, които адвокатстват на то ЗЗИ престъпен режим си дадат сметка колко и къде са учили, какво работят, колко получават, в какви жилища живеят и какви деца са възпитали. Ако имат поне малко връзка с реалността, ще установят, че животът им е изключително нещастен и не са постигнали нищо. Ето това е профилът на избирателя На ГЕРБ.
113
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Ф.С.В.Ахахахахахаха. Ти ли си тоя с бананите и тоалетната хартия? Пише се "света", пале неграмотно. Иначе нека БСП да "не те интересува", приказките са безплатни. Тогава света обикаляха само комунистическите отре*ки. В твоя случай си обикалял само ако твой роднина е бил комунист-импексов. Като дете. :))))) А сега си социално слаб. Тъжно, но така ще е отсега нататък.
112
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Наранявания на окото са средна телесна повреда по закон и се наказва с лишаване от свобода.Организаторите на протеста - на съд.
111
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бедните душички, които поддържат баце и ГЕРП са се активизирали. Колкото и да се пънете, няма как да постигнете много с трите си мозъчни клетки. Смирете се в дупчиците си, живейте си нещастния живот и оставете бъдещето на хората, които поне проявяват критичност към безобразията на това мафиотско управление. И по възможност - не се размножавайте!
110
3
 
5
 
! Отговори
Freeman преди 3 години
Може би беше по-добре заглавието да бъде: Яйце на очи
109
2
 
14
 
! Отговори
Фърляйте ,бе... преди 3 години
На изборите от ГЕРБ сме ви приготвили да ви насадим на пачи яйца.....ТОВА ЩЕ ВИ ЗАДОВОЛИ!
108
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов можеше поне да се покаже гол от спалнята и оттам да контрпротестира...интересно дали троловете му ще контрапротестират по същия начин,за да се спасят от Радев...ако им каже Борисов те даже може да се гръмнат...
107
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** на снимкитеИ лузъри.Просто нашенски безделници
106
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С нетърпение очаквам да разбера кой е "спонсора" с пъдпъдъчи яйца. Такива количества могат да дойдат само от голям производител. Скоро НАП ще му отиде на данъчна проверка: дано да са ги отписали като благотворителност.:)))))
105
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ало, ,, протестиращите,, от БСП.Короната не Ви е НДСВ, да правите коалиция.Това е друга ,, корона,, мушмороци.Виж ги ти. Понеже се присламчиха към Царя, сега чуха, че е дошла някаква корона и решиха, че ще идват на власт.Червените чули и короната вече ни идват в повече.
104
9
 
6
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
--Абе младеж --Най интересното е -че въобще БСП не ме интересува- а ТИ навремето като скачаше на мегдана - СДС Времето е наше --за какво скачаше?- за банани и тоалетна Хартия!! А Аз бях в Южна Африка и Намибия по това време и обикалях Светът !!