20-ти ден недоволство в центъра на София

Протестите не затихват
Обновена: 28 юли 2020 22:41 | 28 юли 2020 20:28,
361

20-ти ден на антиправителствен протест в центъра на София. Протестиращите се събират на обичайния си сборен пункт - фонтанът пред Президентството.
Още по темата


Очаква се движението на автомобили в „триъгълника на властта” да бъде блокирано. Недоволните граждани са направили различни по вид табели, на които изписват своето възмущение като: „30 години фалшива демокрация ни стигат“, „Бойко, пиша бавно, защото четеш трудно. Оставка! Веднага...“ „Европо, 10 години го прегръща. Еднакви ли сте. А... или да?“.

Представители и привърженици на „Да, България!” са пред правителствената вила “Секвоя” в квартал Бояна. Лидерът Христо Иванов също е сред протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
246
5
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Младото стадо на "Да, България", вече 20 ден не може да се осъзнае, че го водят за носа, с главен пастир Пинокио! Жалко, че старите муцуни манипулират младите хора, само за да се докопат до властта!
245
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До GURUСлед като свърши днес Националната стачка и пълния блокаж на страната, сменяме системата!!!А ти се научи да пишеш на български!!!
244
10
 
3
 
! Отговори
Протестираща преди 3 години
Протестираме за *единна и свята република* както е писал Левски в един негов роман!!!
243
18
 
6
 
! Отговори
Протестираща преди 3 години
До карачанаковТи не разбра ли че протестираме и сменяме системата и заради теб, заради всички българи!!!
242
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Никой на никого не плаща!Хората протестират, защото повече не може така!Мозъчноампутираните тролят, защото може би само на тях плащат, другите са недоволни! Това е истината!И тъй на протеста!
241
2
 
14
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Протестираща..... ПРЕЗИДЕНТЪТ РАДЕВ.... Е оксиморон, няма такова животно нито в политиката, нито в живота!
240
25
 
6
 
! Отговори
Протестираща преди 3 години
Президентът Радев ни обедини, започна Националната стачка, пълния блокаж на страната и смяна на системата!!! До довечера оставката е сигурна!!!
239
3
 
4
 
! Отговори
До Блудния син /291/ преди 3 години
идо Изпърдян късмет /281/Значи, ние плащахме данъци, но "майка Турция" ни хранеше?Бяхме една от най-богатите провинции на Османската империя поради трудолюбието на българското население, но от османското средновековие получихме в наследство само няколко джамии масивен строеж и то изградени с качествения дялан камък от някогашните дворци на българските царе.Къде са крепостите, болярските замъци, богатите манастири? Само в описанията на пътешествениците. Днес археолозите намират руините им.
238
5
 
20
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
20 дни циркове спонсорирани от един олигарх с повдигнати 19 обвинения и вдъхновявани от един "държавен глава", който иска на направи преврат. Резултат 4529 новозаразени от коронавирус!
237
5
 
22
 
! Отговори
Ясно като бял ден преди 3 години
Няма да стихват протестите, разбира се.След като има кой да плаща на шепа гюрултаджии и след като няколко хиляди мързеливци са склонни да им тръгнат по акъла и да врещят, че искат да живеят по-добре.Искат, ама не започват работа или не се хващат на втора такава, ако заплатата им е недостатъчна. И тъй като нямат пари за друго развлечение, излизат да поблеят малко по площадите.
236
1
 
9
 
! Отговори
КОЙ преди 3 години
иска електронно гласуване? От братска Турция 400000 гласа и от западна Европа още поне 200000 такива, и като прибавим от България. Кой ще разпределя порцийте?
235
3
 
24
 
! Отговори
Членът на Партията преди 3 години
Гледам, че цветът на кварталните дилъри е излязъл да протестира.
234
5
 
4
 
! Отговори
фалшива демокрация преди 3 години
До Анипод егидата на БКП-ДС! Време е да се върне турската ни свобода и благоденствие!Жалко, че малцина обръщат внимание на майка Турция поради вродена омраза!Видяхме докъде ни докараха московците! Донесоха ни комунизъм! Какво повече очакваме
233
13
 
3
 
! Отговори
блудният син преди 3 години
Деца на майка Турця сме! 5 века ни хранеше и бранеше! Благоденствие и развитие...
232
4
 
14
 
! Отговори
Ани преди 3 години
След изборите Разединителя ще оглави БСП.Корнелия Нинова ще се върне да оглави СДС.Тридесет години фалшива демокрация.
231
1
 
9
 
! Отговори
ДС-БКП преди 3 години
До RДС- НЕСИГУРНОСТ! - рожба на БКП.
230
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RВСЕОБЩА И ПЪЛНА ЛУСТРАЦИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
229
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма аранжирани снимки има прокуратура която спи или по-скоро се прави на заспала. Това ако беше нормална Европейска държава ББ вече щеше да е подал оставка и да е подсъдим
228
5
 
4
 
! Отговори
R преди 3 години
Грешна насока на протестите ,.моето поколение не успя но Вие младите моля Ви концентрирайте се да премахнете хората на Държавна Сигурност , въведете закон за лустрация , още не сме се освободили от този октопод. който и да сложите ще бъде удушен от тези хора
227
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ.....................гадове за единно разграбване на България..................оставка................и не само оставка, след това съд и затвор!!