20-ти ден недоволство в центъра на София

Протестите не затихват
Обновена: 28 юли 2020 22:41 | 28 юли 2020 20:28,
361

20-ти ден на антиправителствен протест в центъра на София. Протестиращите се събират на обичайния си сборен пункт - фонтанът пред Президентството.
Още по темата


Очаква се движението на автомобили в „триъгълника на властта” да бъде блокирано. Недоволните граждани са направили различни по вид табели, на които изписват своето възмущение като: „30 години фалшива демокрация ни стигат“, „Бойко, пиша бавно, защото четеш трудно. Оставка! Веднага...“ „Европо, 10 години го прегръща. Еднакви ли сте. А... или да?“.

Представители и привърженици на „Да, България!” са пред правителствената вила “Секвоя” в квартал Бояна. Лидерът Христо Иванов също е сред протестиращите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
226
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оставка, съд и затвор за всички виновни за разграбването на България!!!
225
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
da
224
5
 
5
 
! Отговори
изпърдян късмет преди 3 години
До Ще плачим за султанаВсичко получихме от майка Турция а от Русия само вериги и окупация!
223
3
 
6
 
! Отговори
обратно в турция преди 3 години
ще плачим за турски парцали! Ето докъде ни докараха московските окупатори!
222
7
 
2
 
! Отговори
Беден IT 3000 лв кеш преди 3 години
Бойко гони Орешарски по дни? Кой от двамата ще излезе победител? Предстои да видим.Дами и Господа!Възнамерявам да се оттегля в покоите си, тъй като вече е доста късно и имам нужда от почивка. Лека Вечер
221
2
 
3
 
! Отговори
Ще плачим за султана преди 3 години
До НАЙ-СЕТНЕТой носи само благоденствие и развитие за раята! Да си върнем комшолука!
220
5
 
2
 
! Отговори
Никола Гешев преди 3 години
До НАЙ-СЕТНЕДа няма случайно роднинска връзка Никола Гешев - Дректора на Царската полиция?
219
1
 
13
 
! Отговори
НАЙ-СЕТНЕ преди 3 години
ЕВАЛЛА ГЕШЕВ ! НАЙ -СЕТНЕ МЪЖ С ТОПКИ ,МАЧКАЙ !!!!!!!!!! ГОСПОД ДА ТЕ ПАЗИ ,
218
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А останалите 99,9% къде не протестират, с тях какво?Ах, да сетих се - те са "заблудени овце".Нищо ново под слънцето от хилядолетия насам.
217
0
 
11
 
! Отговори
Черепа преди 3 години
Само по снимките си личи, че пак 20 милиона излязохме да протестираме срещу Хунтата. А така, а такааааа, по-смело другари, ще има пак билетчета да търкате, само да падне Борисов и аз да се върна
216
2
 
8
 
! Отговори
Striker преди 3 години
Оня лодкаря с клюна няма линда акостира на сараите на Прокопиев или те са си гаджета?!:))) ПС: Съвсем орехавя работата, нека иначе да си се разхождат, но като цяло слугуват на Маяма, ***, Гумен, Решетников, Божков и 2-3 *** бивши некдърни депутати. А който иска - март месец с бюлетината да покаже кого иска. Даже призовавам масово да се гласува, това е истината. А не тогава да пият бири по градинките и после ама аз не искам тези - ми да си гласувал за други бе, льольо!:)))
215
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не веднъж се е случвало, беседвайки в кабинета на г-н Божков, той да прекъсне разговора, казвайки, че трябва да отиде на среща с Влади. А нашите обсъждания, ще продължат в колата по пътя към Министерството.Тръгвайки за срещата, той взимаше със себе си предварително подготвен подаръчен плик или слагаше множество пачки с банкноти от 500 евро в якето си и в джобовете си.Г-н Божков влизаше в Министерството без всякакви формалности. Без проверка на багажа му и на самия него.Срещите му траеха пет, десет, до 15 минути. Илизаше носейки единствено традиционната си пура.
214
3
 
10
 
! Отговори
Мутрата Радеф каза: преди 3 години
Мутри вън! И мутрите наизлязоха по площадите и започнаха да трошат, цапат, тероризират и издигат бесилки. Импийчмънт, Мутро!
213
12
 
2
 
! Отговори
бахуро преди 3 години
Така като гледам коментарите - чекмеджето ще се поопразни тия дни. Доста платени герберастки *** са плъзнали навсякъде. Естествено, личи им отдалеч. Все пак не им се дават пари за умни ***.
212
1
 
16
 
! Отговори
Еееееей преди 3 години
Тия смешковци от протеста как не осъзнаха вече,че само се излагат и слугуват на трима *** и на един тарикат с лула !?!?Щяли да му честват рождения ден с протест,тия луди ли са или се правят на луди !!!!😀😃😄
211
2
 
12
 
! Отговори
пенсионер очевидец 2 преди 3 години
една импексова и един фигурант ! някои от протестиращите не си взеха поука от 89г. , другите са малки за да знаят .
210
2
 
14
 
! Отговори
пенсионер очевидец преди 3 години
през 89г. народа беше употребен като ги лъгаха че комунизма си отива ,45г. стигат , кой не скача е червен и с вятъра на промяната ! а през това време комунистите се прегрупираха - нарекоха се бсп! после създадоха мутрите , назначиха ги за милионери , фалираха България , нямаше хляб ! сега същите(бсп )употребяват протестиращите в опит за преврат - сваляне на правителството ! същите които тогава фалираха България сега обещават и демонстрират загриженост , били можели да оправят България . само че сега не сдс са им говорители а трима безидейни викащи от мегафони , една независима , една импе
209
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво става с, Дариткова
208
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Беден IT 3000 лв кешНе си никакъв IT, а обикновен гамен, въздух под налягане. Слез от CapsLock-a, от главните букви елементарния ти изказ по-умен няма да стане. А пък ще уплашиш някого, не виждам как ще стане. Не рипай толкова, ще се повредиш.
207
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 252 ДРУГО СИ Е ЧЕКМЕДЖЕТО С ПАРИТЕ ,ПИСТОЛЕТА ,УИСКИТО ,ШИШЕТО С ВОДА . ВЪЗВИШЕНО ,БЛАГОРОДНО ,ВЪОБЩЕ ПОЕЗИЯ И МАФИЯ .НАЛИ ?