Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!

Според премиера газовата диверсификация е вече реалност
Обновена: 29 юли 2020 11:53 | 29 юли 2020 11:53, Веселина Йорданова
220
Борисов: Българите да видят какви строежи се правят!
Снимка: МС, архив

Премиерът Бойко Борисов провери строителството на "Балкански поток". Той отбеляза, че диверсификацията, за която е говорено с години, е вече факт.

Да видят българите какви огромни строежи се правят в момента, коментира той. Затова не могат да ни простят - мечта на поколения, посочи още премиерът.

Още по темата

С него на инспекцията пътува директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов. Той обясни, че аварията по газопровода с Гърция е отстранена. Газовите доставки към Гърция са възобновени.

Близо две денонощия продължиха аварийно-ремонтните дейности в района на Кулата, където автоматичните системи регистрираха изтичане на газ.

На 27 юл, при огледа на мястото на аварията беше установено нарушаване на целостта на тръбата, най-вероятно заради стареенето на метала. Високото налягане на газа предизвика и лека експлозия, като се образува кратер с дълбочина три метра. Екологични щети не са установени. Тя е на около 30 години, стана ясно от думите на Малинов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


220
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
137
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вървят из необятните простори на строежите Бойко Борисов и платените му журналисти.Изведнъж виждат зад една тръба използван презерватив. Боце се навежда, хваща презерватива и назидателно казва на придружаващите - "Ей, не се научи тоя народ да яде правилно салама!"С трениран жест слага презерватива в устата и изсмуква съдържанието. Доволно примлясва и казва повелително - "Учете се, ей така се прави - мазнинката, да вземеш мазнинката е важното!"
136
8
 
9
 
! Отговори
лум пени преди 3 години
Балкански поток се строй от Италиански и Гръцки фирми и специалисти с Американски станции/помпи/ и Немски тръби с Европейски пари Българите само копат и комунистите немогат да крадат.
135
4
 
29
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 3 години
ДОБРЕ УСВОЯВАТЕ И НАКАДЬРНО СТРОИТЕ.
134
4
 
32
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
е какви строежи-магистралите скоро ще са за ремонт. каквото се построи вече се руши.
133
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тикво *** преди да почнеш такиви проекти трябва хората да са добре а не да сме най бедните в ес , оставка суджук
132
1
 
32
 
! Отговори
Хо преди 3 години
Всичко виждаме, виждаме и колко ще платим за ремонта на ремонта на ремонта. Върви си с мир!
131
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждаме строежите, виждаме и качеството и имотите на гербаджиите, придобити покрай строежите. И не ни харесва. Вървете си в мир ......
130
1
 
22
 
! Отговори
Виждам преди 3 години
че се строи някъде, ама на моята улица няма от 30 години асфалт, няма и да има. Щот не ща да бутна на отговорния гербераст, да ни включат в програмата.
129
14
 
2
 
! Отговори
Незабавно преди 3 години
Да се спрат всички договори със Газпром, кремълското джуже и руската мафия! Руската мафия е причинила вече достатъчно страдание, да другари СТРАДАНИЕ на Българиския народ. Помнете 90-те години!Дори във момента тази същата руска мафия организира деградивен и деструктивен за Булгария протест и то с парите платени от Българския данакоплатец под форма на прекомерно оскъпен руски ГАЗ!Да. Русия продаваше с ДЕСЕТИЛЕТИЯ най-скъпия си газ на България, и сега с парите организира протести!
128
0
 
35
 
! Отговори
ДДТ преди 3 години
Какви поколения бълнува банкянския тъпан? Моето поколение построи десетки огромни язовири,тунели,заводи. Ако тъпана влезе под земята на ПАВЕЦ "Чаира" ще зяпне и ченето му ще виси,докато го изнесат до джипката му.
127
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Строежите са много хубаво нещо, но контролът и справедливостта са много по-важни. Съдебна реформа и ОСТАВКА.
126
0
 
24
 
! Отговори
един ''раб преди 3 години
Най-вероятно проверката протече така:Баце с ръце в джобовете подритва камъчета и подвиква на работниците, задава им *** въпроси, Севдето го излъчва на живо във Фейса, след което се помотава още малко и се облекчава зад една от големите тръби, преди да яхне джипарата.
125
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виждаме ги, Баце - некачествени и с кражби /едни пропадат, други се палят, трети се ремонтират преди да са завършени и т.н.!
124
1
 
24
 
! Отговори
Олеле... преди 3 години
В афера бг : Нов, взривяващ запис на светилото...
123
2
 
29
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 3 години
Смях в залата вижте некачествените строежи на тиквата и пътищата убийци ! Ликвидира южен поток и ми се хвали с балканското поточе, което ще имаме само защото целунахме г*за на Доган! Срам за политиката е това пожарникарско изчадие!
122
0
 
23
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Освен това българите виждат, какво беззаконие и наглост е при управлението на ГЕрП...
121
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 135Сега пък фирмаджиите не плащат осигуровки на следващиет пенсионери към 2050 г.
120
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаеме ги ние тия строже, на двойни и тройни цени с пари от еврофондовете. Кога ще има съдебна реформа, а да няма да има, защото ще стане много по-трудно да крадете, пък и строежите тогава ще трябва да са качественни.
119
1
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка оставка
118
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 132Сърбия имат трафик щото са в центъра на балканите и целия трафик от бг, Гърция, Турция и Албания минава там. България е в ъгъла и няма трафик. Като няма трафик, магистралите са скъп лукс.