Евгений Михайлов: Младите на протеста ще бъдат използвани

Цели се провокация на протеста, смята режисьорът и политик
132

Вече 26 дни продължават антиправителствените протести в София и страната. Режисьорът и политик Евгений Михайлов обаче е на мнение, че се прави огромна манипулация с младите хора и искрено протестиращите.

"Това го правят кукловодите, които бяха и преди 30 години и дърпаха конците. Цели се огромна провокация. Не мога да подкрепя протеста на лъжата", заяви той в студиото на "България сутрин".

Още по темата
Според него все повече младите хора на протестите оредяват и се появяват лицата на "отровното трио", на Мая Манолова, както и на майките на деца с увреждания, които по думите му, правят провокации.

"Младите хора няма да се усетят как ще бъдат използвани, както и нашето поколение беше използвано. Бих разбрал протест, в който се настоява управляващите да въведат мерки. Давам пример с демонтажа на Паметника на съветската армия. Те искат падане на правителството и служебно правителство на Радев. Не ми се ще да прогнозирам до какво ще доведе", коментира Михайлов.

Пред Bulgaria ON AIR той отбеляза
, че всички протести са започнали след обвиненията срещу съветниците на президента Румен Радев.

"От февруари започна атаката на главния прокурор. Радев започна да обикаля и да дава изявления. Васил Божков започна да заплашва с "Българско лято". Не искам да живея в лятото на Радев и Божков. Бих искал да помогна на младите хора за тяхната пролет. Да направят една или две партии, да влязат в парламента и да управляват България", посочи режисьорът.

Евгений Михайлов припомни палежа на Партийния дом на 26 август 1990 г. и направи аналогия с Мая Манолова, която запали изборни книжа в центъра на София. "Сценаристите много добре регулираха и водеха масовото недоволство до момента, в който излезе, че протестиращите са запалили Партийния дом. А той беше запален от специалните сили", отбеляза гостът в студиото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя предател беше кандидат за депутат от партията на Местан. Бой по тиквата, турска подлого!
68
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Драгия смехурко говори от личен опит! И той беше прелъстен, измамен а сега и изоставен!Плувай Генчо, плувай - не е риба!
67
4
 
13
 
! Отговори
Скрийте мумиите преди 3 години
Това турско изкопаемо пак ли изкочи от WC-то (тоалетната)......
66
15
 
13
 
! Отговори
Един от народа преди 3 години
За протестиращите - всеки който не е съграсен с тяхното мнение е провокатор и е изпратен от ГЕРБ.Е вижда се че не е така !Това интервю показва за пореден път че се опитват да манипулират обществото по най-нагъл начин !Това е истината !
65
10
 
10
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Много е тъпо как се нападаме за простотии и си подмятаме обвинения. Истината е:1. Не всички на протеста подкрепят ДБ, БСП и Радев.2. Не всички, които не подкрепят протеста са от ГЕРБ.Мисля, че общото е, че и двете фракции искат да падне правителството, просто едните не желаят Радев да прави служебно такова, поради съмнителните му пристрастия.
64
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
заврения зет е майстор в използването на младите. Навремето скачаше с тях и после ...
63
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Господинът да каже как Държавта го изпрати да учи през 80-те кинорежисура в Москва и му даде професия и образование,а след това го назначи 10 години като режисьор-постановчик в БНТ.И как изведъж 97-*** се оказа шеф на"Бояна",благодарение на "танковата касетка"и благодарностите от страна на Костов,че изфабрикува и подправи куп медийна информация.А след СДС отиде в ДПС.Вече се изтъркахте да плюете по тоя паметник.Да,руски е.А ти колко пъти си смени партията,гражданството и паспорта и се пребоядиса?
62
5
 
8
 
! Отговори
до 68 преди 3 години
към момента осиране с голем зор се вижда само от към теб. Ето за тоеа протеста ви е обречен защито сте всякакъв *** и всеки тегли чергата. А с русофобия пък хич няма фа ви се получи. Украина е нагледен пример....
61
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ти нали за това изпълзя!Изпълзяха и други такива.Не сме от вчера на този свят.Този път, обаче, обществото няма да ви допусне повече.Рядко гнусен елементарник.
60
10
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Режисьор на политически лъжи.
59
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 46Направи справка на отпуснатите пари от банката за развитие. Фирми и свързаните с тях лица.Направи справка на обвиненията на прокуратурата. Обвинения, докато не съсипят бизнеса на арестуваните, след това всичко пада в съда, а бизнеса е откраднат.Направи справка на държавните фирми, които депозираха в КТБ- по времето на Бойковия кабинет- с негласна заповед всички държавни фирми си държаха там парите.Защо 10г управление на ГЕРБ, не поискаха сваляне охраната на Доган и Пеевски?
58
6
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Такова шоу не е за изпускане. Това са последните издънки на БКП в акция. Такъв пърформанс повече няма да има. Подбрани и селектирани ***. Последно поколение. Исторически момент - гледаме как последните създания на БКП пръскат лъжи и злоба - безсилна, за щастие на всички нормални хора.
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Бойко може и да е политически труп, но ще си живее още дълги години безгрижно. "като Янукович
56
11
 
8
 
! Отговори
До 53 преди 3 години
До АнонименТака ви се иска на гербаджиите, да си мислите, че сме комунисти по протестите.Никой йот протестиращите не е от БСП или ще гласува за БСП.По площадите са истинските демократи и десни симпатизанти.А не псевдодемократите от ГЕРБ, които са най-големите комунисти и ченгета.Само си вижте редиците бе, гербаджияята.Един до друг само бивши чечнгета-доносници и комунисти.Включая вашия лидер-тиква.Защо не го питате от кога стана такъв антокомунист?Че не искаше да си хвърляя книжката.
55
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 51Балканския поток ще ни осигури газ по 600$ затова не го искаме
54
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички стари седесари минаха през хранилката и поилката на ГЕРБ, която тотално унищожи десницата с безпринципна коалиция. Видя се какви хора правеха прехода, затова са политически трупове. Майките си продават за власт и пари!
53
13
 
11
 
! Отговори
Социално дистанциран преди 3 години
Михайлов, Михайлов, мъка голяма е и твоето изказване.Какво страшно има в правителство на Радев, което е служебно и ще изкара 3 месеца в подготовка за избори?! Да не би да открадне милиарди, да бетонира морето, да нагласи свои хора на хранилки, друго?Само простотии дрънкаш...
52
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ivailoНОРМАЛНО Е ДА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЕВГЕНИ ЗА МЛАДИТЕ. УТРЕ НЯКОЙ ЩЕ ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗА ДА МУ ИЗКАРВА ПЕНСИЯТА.
51
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
СПОКОЙНО ДРУГАРЮ ЖЕНЯ. ВСИЧКИ СИ ОТИВАТЕ. ЦЯЛОТО ПОКОЛЕНИЕ СЪЗДАДЕНО ОТ БКП-ДС. След няколко години ще се молите на младите, които сега са на протеста да ви осигурят пенсиите, да ви управляват разумно за да не мизерствате на дърти години. Защото как да ви кажа... вашите протежета няма да ги огрее да ви наследят хаха
50
6
 
9
 
! Отговори
ivailo преди 3 години
Почнал Евгени, за младите да се притесняв уж...А не се притеснява, че самият той беше употребен от ДПС политически и интелектуално... Дано не и сексуално.

Спонсорирани публикации