ГЕРБ се разграничи от провокатори, нападнали протестиращи и журналисти

От партията заявиха, че призовават разследващите да разберат кои са
Обновена: 5 авг 2020 17:09 | 5 авг 2020 15:00, Веселина Йорданова
341

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

ГЕРБ се разграничи категорично от действията на група провокатори на националната конференция на партията, която се проведе днес.
Още по темата
От пресцентъра на партията пишат, че нямат нищо общо с групата, които предизвикаха сблъсъци и напрежение.

"Членовете и симпатизантите на ГЕРБ през цялото време демонстрираха мирните си намерения и не провокираха агресия. За съжаление платени провокатори пробиха охраната на форума и влязоха в пререкания както с членовете на ГЕРБ, така и с протестиращите граждани. Бяха нападнати протестиращи, членове на ГЕРБ и журналисти, съобщиха от партията.

Настояваме разследващите органи да разкрият всички факти и обстоятелства около днешните сблъсъци и виновните да понесат отговорност, пише още в съобщението до медиите.

ПП ГЕРБ не е наемала допълнителна охрана за форума. Охраната бе осигурена от София Тех Парк, уточняват от партията.

По време на конференцията младежи с добро телосложение взеха и изхвърлиха телефона на журналистката Полина Паунова, протестиращи също се оплакаха, че са били бити от същата групичка. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


341
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
169
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите искаха Божков. На им сега Божков. Праща си групичката,а държавата безпомощно гледа и не може да се справи с 30 гамена. Борисов и той се прави на големия мъж,а не смее да скочи на някакви такива *** и сега ще се разграничава от тях. Ми имаш полиция,камери,вдигни телефона,вижда се кои са. Хванете ги,ступайте ги в ареста. Аз ли да ви уча.
168
12
 
12
 
! Отговори
План19/13 преди 3 години
Всеки ден съм сред народа, няма град, паланка или село където мнозинството да не ви кълне и псува другари превратаджии, а рейтинга на радев е 40% само в " рейтинговите" агенции! Догодина има избори и народа още повече ще ви изрита, евразийски мутри!
167
6
 
8
 
! Отговори
Батко Златко преди 3 години
Тези групички ги води и организира другата мутра Харизанов.. даже на снимката май стой плътно отзад и ги направлява
166
7
 
20
 
! Отговори
Цирк преди 3 години
Моля обеснете ми за какво беше това сборище на Герб?!
165
8
 
9
 
! Отговори
V преди 3 години
Атернатива за България има и тя е същата като алтернативата за Германия .Възраждане няма да даде южен поток на Ердоган ,както алтернатива за Германия се пребори за северен поток. От южен поток всяка година в потребление ще се влеят 400 мил. на година. Не за къщи за гости ,а за потребление което да вдигне всички закъсали от гербаво управление бизнеси ;) И това е 400 мил. всяка година .Пари за потребление и за бг бизнес .Алтернативата за България е Възраждане а не депесарски и *** партии
164
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
европейски ценности
163
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не на червения Терор !А за Радев Съд, Затвор !
162
10
 
20
 
! Отговори
Мики маус преди 3 години
Всичко това бе един Смех парк:- тоя сбор и речта показа че Тиквата е объркана, не каза нищо ново и упорките бяха ***,- герберите си криха лицата и се държаха като партизани,- отново имаше мутренски изпълнения,- разграничаването от каскета и намеците за оставка показват дълбока обърканост,- всичко изглеждаше скалъпено и шизофренно
161
12
 
18
 
! Отговори
Хубав дъжд вали преди 3 години
Над София... Дано отмие *** от жълтите павета... И оставените от тях екстремети и миризма на урина...
160
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБЕРАСТИТЕ вече плашат с гражданска война!!!Преди изгрев винаги е най-тъмно!Ако трябва и през това ще минем в името на бъдещето на децата ни!Ние сме доказан народ готов на саможертва за по-свтло бъдеще! Нас трудно ни плашат!А една евентуална гражданска война ще ви изправи срещу милиони българи, и ще висите по дърветата!!!
159
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На събития на които има много хора всякакви покриване на лицата на хората е опасно понеже не се знае от къде ще се появи масов стрелец.
158
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде последен тролски напън на *** на Гадев и Черепа, намерете си най-накрая някаква нормална работен,бе хора!Нямате ли достойнство и морал да се продавате така?
157
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Провокарите явно се страхуват да си покажат лицата и заради това с маски.
156
3
 
12
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
Лизачо отговори, защо вижда ти Валери излъга в национален ефир 2017, че няма да се коалира с ГЕРБ.Защо лизачо, главния ви *** се кле че няма да иска министерски постове, малко преди да стане вице на Бойко.Малко поне няма ли в теб усещане за достойнство и гордост. Как целуваш близките си хора, знаейки че си ги продал за стотинки!??!
155
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До НФСБНарода ни??? ти не си от този народ предателче гнусно ...ти си от тея умствено изостаналите папагали с опорките радев божков бсп, кажете на севда да ви напише нови скриптове че вече и на вас ви е трудно да влачите едни и същи изпр ажн ения по цял ден
154
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
умствения капацитет на всеки гербер е като този на биячите им от днеска и това изпъква все повече и повече с всяко едно тяхно действие било то по форумите или на вън. А когато си толкова умствено изостанал е нормално да виждаш бойко като премиер слънце, особено ако ти бутне някой лев ! За щастие интелигентните хора сме доста повече в страната колкото и да се опитват да ни снижат на тяхното умствено ниво, но еволюцията върви на горе не на доло, просто герберчетата имат още хляб да ядат
153
18
 
7
 
! Отговори
НФСБ преди 3 години
И на слепите е ясно кои са " биячите"- мутрите на радев, нагледахме им се вече месец по блокадите! Падение на президентската институция ПАДЕНИЕ И МЕРЗОСТ, вече минахте всички граници, сега остава гражданска война тип Крим ваш и Донецки нар. реСпублики! Докато не унищожите България няма да се спрете! Да видим докога ще има нерви народа ни?!
152
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки нормален човек, платен или не знае, че всички силови структури, агитки и мафиоти, са под крилото и личната закрила на Бойко. Отричат го само тези които са платени или ги е страх! В цялата свободна история на България в момента сме най-близо до османското робство! Мафиотското управление на ГЕРБ е пряко подчинено на турката партия ДПС. Бойко гордо демонстрира близките си отношения с най-презрения диктатор в Европа - ЕРДОГАН !!!
151
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Истината е,че т.нар. десни и *** на Божков не правят нищо възможно да привлекат хора към исканията си,защото изобщо не им пука за неща като демокрация,законност и пр.,а просто искат да поднесат властта на най-зависимите и провален Фигурант в държавата.
150
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестерите всеки ден стават по-малко и по-малко ще им плащат от Дубай. Бързат да свършат поръчката, че Дубай няма да им плаща вечно за несвършена работа. Некадърниците колко пари изхарчиха на Дубай. Ще трябва да ги връщат обратно. Затънали са с милиони.