Симеонов: Властолюбци от жълтите плочки искат оставката на Кирилов!

"Министърът е абсолютно почтен и не може да бъде обвинен в пристрастие"
439
Симеонов: Властолюбци от жълтите плочки искат оставката на Кирилов!
Снимка: БГНЕС

Няма никакъв мотив за отстраняването на Данаил Кирилов като правосъден министър, смята зам.-председателят на Народното събрание и лидер на НФСБ Валери Симеонов.

По думите му това прави освобождаването на Кирилов абсолютно несъстоятелно и извършено "под натиска на оредялата тълпа властолюбци от жълтите плочки". В интервю за Радио "Фокус" Симеонов каза още, че няма никаква връзка между оставката на правосъдния министър и проекта за нова Конституция.

Още по темата
"Това е човек абсолютно почтен, който не може да бъде обвинен в никакво пристрастие или лобизъм, камо ли за корупция да говорим. Това е човек, който си върши работата съвестно и за мен, и за нас от НФСБ е непонятно как може да бъде освободен или както по български вече можем да си го кажем "оставчен" един министър, който си върши работата", посочи Симеонов.

Той посочи, че за да се отстрани един човек от някакъв административен или политически пост, трябва да има причина.

"Не може причината да бъде еди-кой си не го харесвал, пък този еди-кой си е от службогонците, които се борят сега за получаване на власт не по законен начин през избори, а през натиск от улицата", каза още лидерът на НФСБ.

НФСБ е категорично против освобождаването на правосъдния министър, заяви Валери Симеонов.

"Както е тръгнало, ще разрушим държавата, за да угаждаме на планетата на маймуните от жълтите плочки. Не, благодаря. Няма нужда!", коментира той.

Симеонов уточни, че не е разговарял с премиера Бойко Борисов, но въпросът ще бъде обсъждан на Коалиционен съвет следващата седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


439
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Самото убииство на душманите от еврогейския и мафията герб убива и идеята че може да убиеш някой само щото не е ченгеджииска щерка. А идеята на закона е ,,смърт за душмана за да има живот за народа. Ако не умират душмани не може да се установи законен ред. Всеки който е посягал на живот с важен документ трябва да умре а гнилото му семе да няма достъп да държавна ясла .
268
9
 
6
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
НА ФИГУРАНТА МУ ТЕЖАЛО ОТВЪТРЕ И ОТИШЪЛ ПРИ ПУТИН ДА СЕ ОБЛЕКЧИ.
267
9
 
6
 
! Отговори
До 289 преди 3 години
Баш душманът на БГ и полупроводник на русия се намира в резидентурата.
266
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Винкел, оставка брат, о с т а в к а! Какво не разбирате. Просто е. Хората не могат да ви дишат вече.
265
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха душман петко продажника на ф 16 .Всяка смърт на душман спасява поне 10 живота. Смърт за душмана живот за народа. И душмана от Банкя най вече.
264
1
 
10
 
! Отговори
КВО ПОМНИШ , БЕ... преди 3 години
АЗ ПЪК ПОМНЯ БАЩАТА НА ХР. БОЙКИКЕВ , КОЙТО ИЗБИВАШЕ БЪЛГАРИ ....ТИ ПОМНИШ ЛИ ГО....??!
263
9
 
8
 
! Отговори
помнещ преди 3 години
Абе ! Хората точно това искат! Не властта.А избори организирани ОТ ВСЕКИ СТИГА ДА НЕ Е ОТ ГЕРБ! Хайде стига с тези "комунисти";! И на снимка не сте ги виждали даже.Но пък пишете и манипулирате сополчета като вас самите!-:) И само да вметна." Контрапротестите "ви много закъсняха!Смешни сте с тях! Кого и какво защитавате? др Борисов и властта му ли? Собственият си страх за "лошото" което "предстои"? Или личните си иконом интереси? Ние помним много повече от 1989 г до днес от вас!-:)
262
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ненормалници има във властта...този си избива комплексите за малоценност май...
261
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Валерката и той се в вкопчил в кокала на властта като че ли само той има правото да е в упрсвлението
260
5
 
17
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 3 години
Докога ще ни показват този кръгъл ***???
259
4
 
11
 
! Отговори
1 преди 3 години
До НФСБ,*** няма друга по-голяма мутра от твоята тиква.
258
2
 
5
 
! Отговори
1 преди 3 години
До Ха, ха,ха,хааааааааа,ха хо ха хо,твоята тиква също е член на червената мафия,не забравяй,че още на 18 години,се влива в редиците на комунистите.
257
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво да коментирам председателят на партия ,която е политически пътник!
256
8
 
6
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ТОЧНО ТОВА Е ЦЕЛТА:ИЗБОРИ ЧРЕЗ СЛУЖЕБНО ПРАВИТЕЛСТВО , НАЗНАЧЕНО ОТ РАДЕВ , И ПРОВЕЖДАНЕ НА "ФАЛШИВ РЕФЕРЕНДУМ "ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС И НАТО!СЛЕД ТОВА СЕ КАНЯТ РУСКИ ВОЙСКИ НА ПУТИН И ЛУКАШЕНКО , ДА ЗАЩИТАВАТ "УЖ ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ"...ХА,ХА,ХАААААААА.....ПРОСТО , КАТО БОБ....ЗА БАЛАМИ И НАИВНИЦИ....ХА,ХА,ХАААААААААА
255
6
 
8
 
! Отговори
СХЕМАТА Е ПРОСТА: преди 3 години
ДА СЕ УСТАНОВИ ДИКТАТУРА НА БКП/БСП, ...И ДА СЕ ПОКАНЯТ РУСНАЦИТЕ ДА Я ЗАЩИТАВАТ...ХА,ХА,ХАААААААААА...КОМУНИСТИТЕ ВИ ПЛАНИРАТ "ВТОРО ОСВОБОЖДЕНИЕ ОТ ФАШИЗМА"...ХА,ХА,ХАААААА"ОСВОБОЖДЕНИЕ" С БЕСИЛКИ , КОВЧЕЗИ И "НАРОДЕН СЪД"....ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТВО НО ПУТИН И ЛУКАШЕНКО...!ТЕ СИ ГО ПРИЗНАВАТ ОТКРИТО!!!!НЕ ГИ ЛИ ВИЖДАТЕ И ЧУВАТЕ...ХА,ХА,ХАААААААААА??!
254
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за връщането на статуквото от декември 2013 до март 2014.
253
9
 
7
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
ТИЯ ПРОТЕСТИ СА СИ ЧИСТА ПРОБА "КОМУНИСТИЧЕСКИ" И ИНСПИРИРАНИ ОТ БКП/БСП!ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ , ПРЕКРАСНО ВИЖДА , ЧЕ ИЗБОРИТЕ ИМ СА ЗАГУБЕНИ , И ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ДА ВЛЯЗАТ ВЪВ ВЛАСТТА , ПРЕЗ ЗАДНИЯ ВХОД!ПРОТЕСТИТЕ ЗАПОЧНАХА , КОГАТО ХОРАТА НА ФИГУРАНТА ГИ СПИПАХА В КОРУПЦИЯ И ДАЛАВЕРИ ЗА МИЛИОНИ!КОМУНИСТИТЕ ---НЕ МОГАТ ДАУПРАВЛЯВАТ В УСЛОВИЯ НА ДЕМОКРАЦИЯ , А САМО В ПОЛОЖЕНИЕ НА ОТКРИТА ДИКТАТУРА!ТОВА Е ЦЕЛТА НА РАДЕВ И БКП/БСП-"ДИКТАТУРА"!НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ТОВА???!!
252
8
 
5
 
! Отговори
Ясен преди 3 години
Ау да видите апартамента на Цецка Цачева какъв е вътре - тя ме покани. Има куп картини и всичко е позлатено като в палата на Цар Киро. Обзавеждане в стил Герб.
251
7
 
6
 
! Отговори
Пак по опорна точка? преди 3 години
До Анонимен 262: "В прав текст: "Ако го няма Борисов излизаме от ЕС"?Не пиши г'лупости по гербаджийска опорна точка. Кога България влезе в ЕС? По време на правителството на Станишев. Нито сме влезли в ЕС по време на мандат на Бойко, нито ще излезем ако се изнесе за пореден път от Министерския съвет.А по темата: За какво отстраняване на Данаил Кирилов приказва Валерката. Нали уж сам си бил подал оставката?
250
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако го няма Борисов има и други, който могат да управляват България. Но за разлика от него ще е с морал, етика и почтеност.