ВМРО иска широк дебат за Конституцията, не бивало да се бърза

На ГЕРБ малко им куцала коалиционната политика
20
ВМРО иска широк дебат за Конституцията, не бивало да се бърза
Снимка: БГНЕС

На ГЕРБ малко им куца коалиционната политика, упрекна големия си коалиционен партьор Юлиан Ангелов от ВМРО пред bTV.

Още по темата


Относно оставката на правосъдния министър Данаил Кирилов той уточни, че ВМРО няма претенции към кадровата политика на ГЕРБ, но държи подобни неща да бъдат съгласувани.

Ангелов обяви, че не знае каква е причината Кирилов да подаде оставка.

Той смята, че с проекта за Конституция не трябва да се бърза, а да се направи по-широко обсъждане.

Държим нещата, които сме предложили, да бъдат приети в новия вариант на Конституцията, заяви Ангелов.

ВМРО се надява да има още срещи и преговори по текстовете. Засега е договорено само, че ще се запази преамбюла към основния закон, който беше пропуснат в проекта на ГЕРБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
2
 
! Отговори
Флинстоун преди 3 години
Бокито ли ви каза да мотате докато успее да понапълни шкафито още малкочка.
18
0
 
0
 
! Отговори
Ох преди 3 години
Абе тия няма ли най после да седнат на дедовия.то искания,то мучане и накрая нищо.да си отива при землянката.
17
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички тези нацисти/националисти/патриоти/родолюбци/недолюбци трябва да бъдат забранени със закон!Не очаквах да чуя такива безумни искания: 1) Не може гласуването да бъде задължително; 2) не може да има образователен ценз; 3) Няма пари за наборна служба, пък и няма такава необходимост.Да не изреждам още. За президента - нищо не разбрах. Ние сме парламентарна а не президентска република, нямам нищо против президента, но това искане е много мъгляв - какви конкретно правомощия искат за него?
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Разбира се, че на ГЕРБ им куца коалиционната политика. Много им куца коалиционната политика. А причината е ясна - защото са се събрали "орел, рак и щука", всичко в името на Кокала (тоест властта). За кражбите не коментираме изобщо, те са ясни.Кражби има от политици във почти всички държави, да не кажа във всички. Лошото е че ние и по този показател сме на челно място. Хем бедна държава, хем голямо крадене пада!
15
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остарели предложения. От къде на къде ще разширяват правомощията на президента? И точно в условията на сегашния фигурант. Ако имаше такива правомощия, да е направил гражданска война
14
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ВМРО се взимат много насериозно. Направо е несериозно да се надуват толкова. Почти през целия мандат на ГЕРБ от тях излизаха само грешки и скандали. А сега ще оправят точно те Конституцията. Смешковци
13
0
 
4
 
! Отговори
Ко? Не! преди 3 години
Тия от както започнаха да дуднат за задължителна казарма, съвсем отекоха в канала. И изобщо кои са те?! Един депутат няма да имат след наближаващите избори.
12
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От ВМРО по-големи бандити няма. От едно време е така. И сега е така, само, че са облекли костюми.
11
5
 
3
 
! Отговори
Обичам ГЕРБ преди 3 години
На *** прости, нискочели ортаци.Борчета, бандити, криминални диваци.Изро#ди, мър#ши- за тях е народа,докога тази Мутра ще си вее пищоФа?
10
3
 
7
 
! Отговори
Обичам ГЕРБ преди 3 години
"На трибуната качва се БКП гербераст.гербераст, гербераст, *** облечен във власт.Във устата му пяна, в очите му злоба,още Червената книжка виси му от джоба.Мутри в пагони под министерските колони, Бият, ритат деца ни, и ги блъскат в бетони.Снимат голата гръд на момиче невръстно.Селфита правят, подхилкват се мръсно.На *** прости, нискочели ортаци.Борчета, бандити, криминални диваци.***, ***- за тях е народа,докога тази Мутра ще си вее пищоФа?
9
2
 
5
 
! Отговори
Читател от Русе преди 3 години
Г-н Каракачанов,Борисов,Ан. Мозер,оня от вехтото СДС,"твоя" партньор В.Симеонов,ръка за ръка,тръгват хванати към изборите за 45-тото НС. Ако отстъпите от вашите шест основни предложения за конституционния проект,считайте,че се обезличавате до степен,при която ще преминете в една друга графа,която ще ви стъжни партийния живота след изборите за НС,когато и да са те.Попаднете ли в центрофугата на Борисов,очаква ви съдбата на РЗС. Да сте чували нещо за Яне Янев,аз не съм!
8
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако е възможно да се обсъжда до средата на другата година или още по добре и по нататък . т.е това е целта да прескокнем годината и като за последно да си дадем такива новогодишни бонуси
7
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И е правилно да не се претупват нещата! Нужно е повече от година време! Време което групировката ГЕРБ НЯМА! ОСТАВКА на МУТРАТА ! На 2 септември всички падат!
6
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече от патрЕотизъм и патрЕотични партий ми се повдига. Хубавото е, че на нови избори тия ще гледат парламент само по телевизията.
5
2
 
10
 
! Отговори
Рев и зор преди 3 години
Събирайте си чукалата с коалиционните ортаци и да ви няма.
4
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ТО ТОВА БЕШЕ ЦЕЛТА!!!ДА СЕ ПРОТАКА ВЪЗМОЖНО НАЙ-МНОГО ЗА ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ ПОВЕЧЕ!!!!
3
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Барни Ръбъл подаде оставка и сега няма кой да им напише мафиотската конституция на герберите, те всичките са неграмотни.
2
1
 
7
 
! Отговори
бг преди 3 години
Национализация на приватизираните активи застрашаващи националната сигурност и енергийна независимост на България и съд за виновните- председателя на комисията по приватизация Левон Хампарцумян и други замесени в престъплението!
1
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера какъв е този зор на ВМРО да върнат казармата... Каракачанов и Джамбазки изкат да я изкарат най-после ли? Това беше такава загуба на време като се сетя сега...