Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?

След протеста: Мръсотия, счупени пейки, изкъртени павета
340
Кой да плати сметката за щетите в София: Отровното трио или Борисов?
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Протестът в сряда, по време на който се стигна до сблъсъци и пострадаха граждани, полицаи, журналисти, скара БСП и ГЕРБ.

Според левицата властта се крепи само благодарение на полицейските палки, но Вежди Рашидов смята, че именно служителите на реда заслужават уважението на всички българи за достойното си поведение.

Той обвини протестиращите, че са подложили полицаи на крайно унижение.

"Поразен бях след махането на палатките да видя гледката, от която човек може единствено да изпита погнуса – мръсотия, бутилки, боклуци, самоделни бомби", коментира Вежди Рашидов.

Още по темата

По думите му цяла нощ служители на Столичната община са чистили местата на палатковите лагери.

"Кой ще плати сметката за изкъртените павета в исторически центъра на София, за счупените пейки? Предлагам сметката за разходите за протестите да бъде връчена на инициаторите на тези метежи. Тази сметка е изцяло на гърба и отговорността на организаторите. Онова безотговорно и бездарнно трио", скочи Рашидов.

"Това са деца на тежката комунистическа номенклатура, отраснали в станциите на ЦК на БКП“, атакува той.

Рашидов разкритикува и президента Румен Радев за неговата реплика: "Мутри вън", която според него му е създала измамно себелюбие.

В отговор Георги Свиленски от БСП отсече, че щетите трябва да ги плати премиерът Бойко Борисов, а не протестиращите.

"Причината за всички тези щети и неудобствата на столичани да ползват градския транспорт, да са блокирани кръстовища и булеварди е Бойко Борисов. Той успя да противопостави българския народ по всякакви възможни разделителни линии“, скочи социалистът.

Рашидов му отговори лаконично: "Борисов ли хвърляше пейките и къртеше паветата, ще излезе, че той ви е оцапал, защото вие сте се оцапали“.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


340
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
269
6
 
12
 
! Отговори
#КОЙ преди 3 години
Как Кой, естествено БКП в лицето на радев, иванов, манолова, нинова, тримата *** от червената номенклатура , божков , прокопиев и др ....
268
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той се знае,той е др.Радеф взима най-голямата заплата и благодарение на него и приближените му това се случва,Оставка и съд.
267
3
 
8
 
! Отговори
факт преди 3 години
Никой няма да плаща ,войната не е приключила,така че е излишно да се чисти преди следващият погром.Когато войната свърши, мутрите ще полагат обществено полезен труд и чистят безплатно, за да се намалят няколко дни от доживотните им присъдиНа шкембе войводата ще дадем най-големите метли - те искат обществено полезният труд да влезе в конституцията
266
3
 
8
 
! Отговори
ПЛАЩА ОТРОВНОТО ТРИО преди 3 години
ИМАТ ПАРИ ОТ ЧЕРЕПА , ПРЕВЕДЕНИ ПО БАНКОВИТЕ ИМ СМЕТКИ!ГЕШЕВ ---ПРОВЕРИ СЛУЧАЯ!!!!!!!!!!НАЛИ "ТРИОТО" БЕХА СИГУРНИ ...."УТРЕ ЩЕ ГИ ИЗМЕТЕМ"...ХА,ХААААААААААА....
265
4
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 3 години
Даже, да ви кажа, аз нямам толко против кОмАнистите от БСП, ДПС, + файтонджийсите партии. Дразни ме само, че се правят - абе хора, запишете се в БСП да ви дадат една партийна книжка, идете на специализация в Северна Корея, намразете всичко западно (освен Демократическата партия), излезте по землянките и тогава, въпреки че няма да съм от вас, поне ще ви разбера. А сега ми е чудно как живеете в два свята?
264
2
 
5
 
! Отговори
тия преди 3 години
На тия уж интелигентни хора ИЗМиСЛЕНи БИЗНЕСМЕНи им е преподваано и възпитавано "едно от най-важните неща в живота" : че "за тях няма никакъв риск защото те са Закона."
263
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ако имаше истински комунисти тая гербава помия от бивши комунисти като банкянския щеше да бъде изметена от това ги е страх и всеки който е срещу тях е комунист - ще рече лошслед 30 години комунистите управляват начело с банкянския второ поколение комунисти *** им привърженици се борят с комунизма
262
10
 
10
 
! Отговори
Гаро преди 3 години
Интересно!Битият в България си остава бит,авания в България си остава еван,сметкитеги плаща в БЪЛГАРИЯ ги народа,ама най-добре е в новия парламент да влезне НАРОДА!Мутри вън и ОКОНЧАТЕЛНО!
261
6
 
10
 
! Отговори
Пян Гъ преди 3 години
Протестърите са БОЛШЕВИКИ! Само те знаят истината и никой освен тях не е прав - инакомислещите трябва да се махнат, а най-добре да се изтребят. Егати "демократите". Също както неосъзнатите гейове не съзнават ясно, че обичат да целуват мъже, така и много от протестърите не знаят, че са БОЛШЕВИКИ. Е, Бойкикев и Триото специално знаят. При тях е семейна среда.
260
15
 
9
 
! Отговори
ФАНИ преди 3 години
ШКАФЧЕТО,КЮЛЧЕТАТА И СОБСТВЕНИКА ОТ БОЯНА!КАЗАНО ОЧИ В ОЧИ БОЙКО БОРИСОВ
259
6
 
16
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Как кой червените терористи с Кауня начело...
258
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сметките винаги ги плаща българския народ , не виждам дори и вариант за две мнения по въпроса.
257
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Веййй ... то па юамо малии ении щити маааа
256
9
 
3
 
! Отговори
Казуар преди 3 години
Борисов раздаде един камион с пари, а тука става става въпрос за 2-3 камиона с ***.
255
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сандоне говори така за червените бандюги, все пак те ти плащат!
254
2
 
10
 
! Отговори
Радев преди 3 години
Пратете сметката на моя приятел Васко !
253
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 268Кой ще плати сметките на пенсионерите, ограбения от бсп сребърен фонд още през деведесетте години?! прословутите червени куфарчета?!
252
6
 
31
 
! Отговори
Дядо Соци преди 3 години
С дивашкото си поведение , и щетите които нанесоха протестиращите, показаха истинското си лице.Тава е добре. така умните хора вече знаят с кого си имат работа и пак ще гласуват за Борисов.
251
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой да плати сметките на пенсионерите, ограбени от мутрите на Борисов?
250
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еми то е ясно кой. Шейха от Дюбай.