158 са новите случаи на коронавирус, 10 души са починали за денонощието

175 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 4 сеп 2020 08:25 | 4 сеп 2020 07:34, Елка Василева
88
158 са новите случаи на коронавирус, 10 души са починали за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

158 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 7 026 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Най-много са новите случаи в София-град – 42. Следват областите Благоевград – 28, Стара Загора – 12 и Пловдив – 9.

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 16 755, като към момента 4 182 от тях са активни.

Още по темата

11 935 са оздравелите, от които 175 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 764 пациенти, 61 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 658. Десет души са починали през изминалото денонощие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: корнавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената, снимала прословутото нощно шкафче на премиера Бойко Борисов, натъпкано с милиони евро и злато, е открита мъртва в гръцкия курорт Санторини.Жената се казва Светлана Иванова, тя е от Пловдив и е е открита със счупен врат на 2 юли 2020 година в един от най-скъпите и посещавани гръцки курорти.
46
18
 
7
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Незабавно въвеждане на КПП-та, СМС излизане 10 лв. ДДС, бариери, маски на открито, забрана за барове, дискотеки, малки и средни магазини, пазари, битаци, фитнеси, фризьорски салони, басейни, пейки, масово събиране, концерти, паркове, градини, Витоша, хотели, ресторанти, публични домове, библиотеки, организирани пътувания, туризъм, алпинизъм, непукизъм, мърлящина и ниска хигиена, разходки на кучета, котки, папагали, хамстери и други домашни любимци...Жестоки глоби за нарушителите-5000 лв.!!!
45
14
 
8
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам на онези дебилни егоистични българи които твърдят че короновируса няма всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи кухи дебилски глави
44
7
 
8
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Ако знаете само колко човека се удавиха това лято в Гърция от коронавирус! Аз обаче спазвах стриктно трите Д-дзадзики, дегустация, детоксикация и оцелях!
43
12
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Когато роднините на дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио на онези с тъмните кожи и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи се заразят с короновирус не могат да дишат и са на апаратна вентилация в болницата точно тогава ще повярват че короновируса е опасна болест и въобще не е за подценяване.
42
13
 
8
 
! Отговори
Златина преди 3 години
Стана страшнооо! Хората измират на камари! Моргите са пълни! Интензивните отделения-пълни! Чувалите свършват! Камионите тръгват! Само майките на жалките, сополиви и вечно хленчещи отвратителни хлапета не чуват това, а искат да ги пратят на училище-този инкубатор на най-страшната болест съществувала някога на планетата Земя и наречена Коронавирус!!! За това дистанционно образование, дистанционни балове и дистанционни родителски срещи! Маски, ръкавици, ТРИТЕ Д- дистанция, дисциплина, дезинфектанти
41
12
 
5
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Предлагам на дебилните дебелокожи българи егоисти с егоистично мислене които твърдят че короновируса не е всички те да отидат санитари в всичките болници на цяла България за да се заразят с короновирус да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им кухи дебилни глави.
40
13
 
3
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Нормално нищо хубаво не можем да очакваме от дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания Отровното трио и дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи всички те се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи дебилни българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.
39
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 38Абе има кой.Кло шарите не се мият,но и не ги хваща незнайно как?Те би трябвало да са първите починали,ровят по кофите.
38
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно и също всеки ден-Мийте си ръцете. А задниците? Кой нормален човек не си мие ръцете бе, нещастници?
37
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера се тествах не съм заразен.Неприятното е,че си платих:((((
36
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И на задн..а си маска да сложиш-все тая. При отворени граници, стадиони, ресторанти, диско...Какъв е ефектът? То ако беше така, от тия протести в София, където 2 месеца се събират хиляди един върху друг всичко да е пламнало. И всеки може да извади от джоба си 160 лв и да ги даде за тест? ***...Дано има повече такива, че да капе в лабораториите.
35
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вирус има и тези дето се съмняват грешат,но че бяха пресилени мерките чак да се спира всичко е факт,който збави икономиките.Без съмнение докато няма ваксина ще има паника.Мийте си ръцете.
34
3
 
8
 
! Отговори
д-р Гурко Налбантов преди 3 години
Всяка такава ситуация налива милиарди в здравната система, чиито съсловни интереси невинаги съвпадат с обществените, лекарите имат основен принос това безумие да се раздува като балон по целия свят, и няма лесно да се откажат.
33
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А как стават тези многохилядни изследвания? От къде се намират тези бройки за тестване?Хората симптоми ли имат че да се тестват. Те ли си ги плащат, на случаен принцип ли ги откриват. Едва ли всички ще имат пари за толкова много тестване.
32
1
 
14
 
! Отговори
Баи преди 3 години
А какви прикаски бяха - европа ни сочи за пример , какви добри мерки взехме и сега кво стана , всичко излезе - шменди капели
31
6
 
16
 
! Отговори
Палми Странджев преди 3 години
Един преател беше много предпазлив спрямо ковид, спазваше всички препоръки на НОЩ, вчера, като пресичал улицата спрял за секунда да си оправи маската, и един оранжев микробус го направил на кайма. Почина от ковид, Бог да го прости, защото макар и птп, ако нямаше пандемия, нямаше да носи маска, нямаше да се спира да я оправя съобразно препоръките за правилно носене на маска.
30
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Троловете вече подкрепят и епидемията ..... какво ли не правят някои хора за пари....
29
1
 
4
 
! Отговори
Факт преди 3 години
Продължава тенденцията от около два месеца за увеличение на относителния дял на хората над 79 години сред заразените, които са около 4% от населението на България. Преди два месеца те бяха 2,8% от заразените, а днес са вече 3,54% от заразените.
28
6
 
10
 
! Отговори
Василев преди 3 години
Мутри вън,Мафията вън,Борисов вън,Гешев вън!!!Агент Майки Стърджис!ЦРУ!!!