Мъж на 48 г. без заболявания е сред жертвите на COVID-19

10 души починаха за последните 24 часа
24
Мъж на 48 г. без заболявания е сред жертвите на COVID-19
Снимка: БГНЕС
48-годишен мъж, за когото към момента няма данни за странични заболявания, е една от жертвите на коронавируса за последните 24 часа.
 
През последното денонощие починаха 10 души, с тях общата бройка от началото на пандемията става 658.
Още по темата
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са още жена на 60 г. със сърдечно и хронично белодробно заболяване, мъж на 84 г. със сърдечно заболяване, хронично бъбречно заболяване и диабет, мъж на 73 г. с диабет, сърдечно, хронично белодробно и хронично бъбречно заболяване, мъж на 86 г. с хронично хематологично заболяване, мъж на 83 г. с хронично бъбречно и хронично неврологично заболяване, мъж на 64 г. със сърдечно заболяване и диабет, мъж на 57 г. със сърдечно заболяване, жена на 54 г. с диабет и жена на 43 г. със сърдечно заболяване, диабет и хронично хематологично заболяване. 
 
158 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през последното денонощие при направени 7026 PCR теста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
средностатистическия българин е битов алкохолик, увреден черен дроб и оттам всичко останало тръгва зле, защото токсините увреждат всички органи. Аз, близките ми и приятелите ми не познаваме никой който е имал корона, не зная от къде идват тия цифри пак
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой прочете нещо против мерките които някои си е решил че са най доброто и веднага скачате.Хората които не вярват.Аз вярвам в сополите вярвам и в усложненията.Това което описвате като мерки всеки нормален му вика ежедневна хигиена.А това всичко е глупост не заради несъществуването,а заради безсмислието на наложените мерки.Ти докато видиш сополите на някой толкова дълго си бил в контакт и съответно всички покрай теб,че това е верига която няма спиране.
21
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8"В България с тази храна, въздуха, който дишаме и стреса на който се подлагаме няма човек над 50г без заболяване" ?!?!Всъщност има много хора над 50 без заболявания и аз съм един от многото.Всичко е функция на усилията които полагаш за себе си.Ако си *** и гласуваш за Тиквата то няма как да не си беден, стресиран и т.н.
20
0
 
3
 
! Отговори
От 11 преди 3 години
До 18В училищата няма, защото децата още ги няма. И не знам какво е VPN. Поздрави.
19
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно познато семейство изкараха този вирус. Имаха късмет и останаха живи. Казаха, че е било страшно и на никой не го пожелават. Сега дъщерята на една колежка се е заразила и ще се види какво ще стане. Преди това синът на друга колежка се върна заразен от чужбина, но не говори за това. Явно нещата са сериозни.
18
16
 
2
 
! Отговори
до 11 преди 3 години
Няма никаква зараза в училищата и извън тях. Коронавируса е измислица. Не познавам никой болен от ковид нито съм чул някой да познава. И спри с многото лайкове през VPNa.
17
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С елементарни хигиенни мерки може да намалите с примерно 90% вероятността от заразяване. Това обаче не е по вкуса на ковидиoтите твърдящи, че всичко е измама.
16
3
 
16
 
! Отговори
Съболезнования преди 3 години
Съболезнования на близките му, мой близък почина преди 2 месеца на 34 години без съпътстващи заболявания, аутопсията показ,че ковид тотално едеформирал белия дроб и слаба имунна система. Бъдете здрави.
15
8
 
2
 
! Отговори
Вирус нинджа преди 3 години
Досега вирусите ги размазвах с вестник, но ковида го бия с тояга по главата. На теб обаче и тоягата няма да ти помогне, защото мисленето не ти е силна страна, още по-малко пък чувството за хумор.
14
5
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 3 години
Всеки осигурен има електронно здравно досие. Веднага могат да се проследят заболяванията. Взех си идент.код от Здравна каса и всичко, що се плаща от нея е отразено - прегледи, диагнози, хир. интервенции.Това "няма данни" ми изглежда, че не са търсени данни и не е като категоричното "няма други заболявания".А проверката става за няколко минути и би трябвало веднага да се направи след леталния изход. А сега без да се усетят си признаха, че не са проверили.
13
5
 
9
 
! Отговори
Моля за помощ! преди 3 години
Искам да се извиня за коментара си ,че не може да се избяга от вирус на всички вирусни нинджи.В очите ли гледате вируса преди да отскочите в страни или го прескачате.Как точно успявате бихте ли споделили на аудиторията и ние да се защитим...Не бъдете егоисти научете ни на тези техники.Или смятате ,че с малко дезинфекциращо гелче и парацала на устата никога нямате досег до вируси ?Апелирам вирус нинджите да споделят опита си явно как през живота си не сте боледували от нещо???
12
12
 
12
 
! Отговори
111 преди 3 години
Човека е починал от инфаркт или инсулт най-вероятно. Ковид е измама. Вярвайте на очите си, а не на медиите.
11
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
15-ти септември наближава, да видим като тръгне заразата по училищата, дали ще си правите тези нелепи шеги.
10
14
 
7
 
! Отговори
Гошку преди 3 години
Спрете се бе, нерези! Обещаваме да се страхуваме и без *** статии!!!
9
10
 
13
 
! Отговори
До 8ми преди 3 години
До Анонимен 8За кво пазене говориш?За непраните маски който ги носят от 5 месеца като подбрадник ли? Или нелепиците като да сте на две маси разделени от хората с които си бил цял ден.Точно за тази глупост говорим.Ако мислите с тея глави ще разберете ,че такова нещо като да се опазиш от вирус не съществува.Тва да не е куче да избягаш....Квото ти е драснато освен някой да умре от глад от липса на работа от тази пандемия друго няма да се случи...
8
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В България с тази храна, въздуха, който дишаме и стреса на който се подлагаме няма човек над 50г без заболяване - високо кръвно, преддиабетично състояние, проблеми с бъбреци и т.н. плюс многото други сериозни заболявания. Според лекари това състояние все по-често се наблюдава и при тези над 40г. Така, че ако някой се успокоява с това или лесно отписва по-възрастните хора поради заболявания не е прав. Инфекцията си е опасна и се пазете!
7
19
 
21
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
Мъж се удави от Коронавирус на Черноморието! Алалуля!!
6
6
 
19
 
! Отговори
СпонджБОБ преди 3 години
Нормално. Ако са го лекували лекари, като тези във Велико Търново.
5
14
 
28
 
! Отговори
РАЗБРАХМЕ преди 3 години
Продължават диагнозите без аутопсии забранени от СЗО.Как го установиха това на око или са редили карти ?Дезинформацията е голяма работа...Всички разбрахме ,че искате да правите световна икономическа рецесия и да носим тези бурки като си купуваме цигари и лютеница от магазина.И сме наясно ,че има вирус и решихте да уморите светът от глад гарантирано ,че може да изтървем този 10% шанс да ни убие...
4
10
 
19
 
! Отговори
xcc преди 3 години
да позная ли, че пак в Пирогов е било?