201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието

131 души са оздравели за последните 24 часа
Обновена: 12 сеп 2020 06:27 | 12 сеп 2020 06:24, Елка Василева
111
201 са новите случаи на коронавирус, 7 души са починали за денонощието
Снимка: Димитър Кьосемарлиев / Dnes.bg

201 са новите доказани случаи на заразени с коронавирус през изминалото денонощие. Изследвани са 4 865 проби. Това показват данните от Националния информационен портал към полунощ.

Разпределението по области по настоящ адрес на новите заразени е, както следва: Благоевград - 59; Бургас - 12; Варна - 11; Враца - 1; Габрово - 2; Добрич - 4; Кърджали - 1; Монтана - 1; Пазарджик - 5; Перник - 1; Пловдив - 11; Русе - 2; Силистра - 3; Сливен - 3; Смолян - 2; София област - 1; София (град) - 41; Стара Загора - 17; Търговище - 4; Хасково - 13; Шумен - 2; Ямбол - 5.

Още по темата

Потвърдените случаи на COVID-19 у нас са общо 17 799, като към момента 4 336 от тях са активни.

12 750 са оздравелите, от които 131 са регистрирани през последното денонощие.
 
С доказана коронавирусна инфекция в лечебни заведения за болнична помощ се намират общо 735 пациенти, 56 от които са настанени в интензивни отделения и клиники.
 
Починалите, при които е бил доказан COVID-19, са 713. Седем души са починали през изминалото денонощие.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 3 години
Някой има ли сведения за 28-год. жена, която пише в националния сайт, че е починала и е имала неизвестно заболяване?
97
0
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Д-р Мончева в регионални новини от Благоевград признава, че големият брой случаи на заразени в областта се дължи и на факта, че някои случаи са от преди два дена, но са качени в системата със закъснение.
96
0
 
0
 
! Отговори
Феминистът преди 3 години
Здравейте, участници във форума.Вчера, 11.09 при направени 5090 теста в Благоевград са дадени 19 нови случая, а днес, 12.09 при направени 4865 теста в Благоевград има 59 нови случая. Как е възможно увеличение повече от два пъти само за ден? Може би ново огнище или нещо друго? Някой от вас има ли информация за тази "експлозия"?
95
0
 
6
 
! Отговори
XIKS преди 3 години
НАЙ ДОБРЕ ОРТАНИЗИРАНАТА СВЕТОВНА ИЗМАМА НА 21-ви ВЕК - ЦЕЛТА Е ДА СЕ НАМАЛИ НАСЕЛЕНИЕТО В СВЕТОВЕН МАЩАБ ....
94
3
 
1
 
! Отговори
до 96 от славянин преди 3 години
Я ми обясни как точно контрола ще ме глоби като вляза без маска в автобус!? На чие име ще пище акта, защото аз лична карта няма да му дам! Обясни ми, че ми е много любопитно!
93
1
 
4
 
! Отговори
до 96 от славянин преди 3 години
Ха-ха-ха, хората по заведенията са на един лакът разстояние един от друг И НИКОЙ ОТ ТЯХ НЕ Е С МАСКА, по морето никой не носи маска, а се гъчкат като цаца в консервени кутии, в София и не само там вечe 64 дни протести без спазване на никакви противоепидемични мерки и София досега защо не е пламнала цялата от ''страшнозаразния'' вирус, а далеч не във всички магазини особено вечер всички хора са с маски! Май слаб.умния си ти, даже не ти стига акъл да лъжеш по-интелигентно, за да ти вярваме!
92
1
 
1
 
! Отговори
до 97 от славянин преди 3 години
А ти сигурен ли си, че китайците 'нямат пукнат вирус за 20 дена'', те са милиард и половина и ако си сигурен, откъде си сигурен! Аз се информирам от нета и ти се информираш от нета, а нета може да ни лъже всички, на какво основание смяташ, че моята информация е невярна, а твоягта е вярна!?
91
2
 
2
 
! Отговори
до славянин преди 3 години
сигурен ли се, че е точно така. В Гърция са се успокоили от ниските нива и са тръгнали през просото. Какви мерки са спазвали? По скоро не са спазвали! А защо китайците утрепаха вируса, а? И нямат пукнат вирус вече 20 дена!!!!!!!Не давай гърци за пример за нищо - важно правило за умни хора!!!!!
90
4
 
4
 
! Отговори
до слабоум. славянин преди 3 години
Няма камиони, защото Мутафчийски яко наплаши 95% от хората. Затова те влизат в магазина с маски, мият си ръцете и внимават с кого и от какво разстояние да говорят Има и едни 5%, които или не разбират или се правят, че не разбират, за да се пишат герои. На тях се дължи незатихването на вируса и тея 200 на ден и растежа. А иначе умрели си има доста 10-15 на ден от грип през лятото никога не е имало!!!! Виж в статистиката. Трябва още 1 мярка. Да се глобяват от контрола влизащите без маски в рейс!!
89
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МАСКИТЕ ПРИЧИНЯВАТ РАК
88
0
 
0
 
! Отговори
славянин преди 3 години
Кметът на гръцкия град Янина заяви, че въпреки спадването на противоепидемичните мерки от населението има взрив от новоткрити заразени! Защо така бе, короназомбита, нали от тези противоепидемични мерки има ''голяма полза''!? Защото вирусите се подчиняват на природно-вирусологични закони, а не на административно-репресивни! Елементарно!
87
1
 
2
 
! Отговори
до 92 от славянин преди 3 години
''Защо така ковидиoтите все сънуват камиони с трупове?''Защото короназомбитата ни ги обещахте, а ''камионите'' все ги няма, няма и да ги има!
86
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо така ковидиoтите все сънуват камиони с трупове?
85
6
 
6
 
! Отговори
славянин преди 3 години
За кой пореден път да питам къде са ''камионите с трупове'' след 64 дни протести без спазване на никакви противоепидемични мерки!? Никое короназомби не иска да отговори на този въпрос, защото той го оплита като пиле в калчища и му изкарва наяве пред всички декортикирания мозък!
84
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От тези нови 201 случая, може би 200 са на ковидиoти и един при нормален човек.
83
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ясно е, че короновирусът се появи, за да могат обществата да решат част от съпътстващите проблеми. А те никак не са малко. Липсват
82
6
 
4
 
! Отговори
до 81 преди 3 години
Нещо си се объркал о най умний!БАН е институция в която се кандидатства, и умения от основното образование няма да ти стигнат.Тези които ги канят в БАН, са от световно ниво, и съм сигурен, че не си губят времето в форуми на медийни работнички.
81
3
 
7
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Сънувал си, но не съвсем. Мерки някакви има, но никой не контролира спазването им.
80
4
 
19
 
! Отговори
Факт преди 3 години
В София в магазините и обществения транспорт всички са с маски с изключение на електората на ГЕРБ от малцинството и някой друг ковидиoт.
79
10
 
8
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Пожелавам на наглите арогантни роми и на дебилните дебелокожи наркомани алкохолици егоисти с егоистично мислене протестиращи българи които твърдят че короновируса не съществува да се заразят с него да не могат да дишат и да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в празните им дебелокожи дебилни егоистични кухи глави