70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна

Полицията следи за опазването на обществения ред
16 сеп 2020 21:07, Красимир Ангелов
187
70-та вечер на протести в София, напрежението на "Дондуков" утихна
Снимка: БГНЕС

За 70-ата вечер в София се провежда протест с искането на оставка на правителството и главния прокурор.

Тази вечер, за разлика от традиционното събиране около Президентството, протестиращите се събраха около новата сграда на парламента.

Още по темата
Около 19,30 часа утихна напрежението, което възникна пред Народното събрание, след като от новата сграда на парламента бяха изведени майките от „Системата ни убива“ и Мая Манолова и нейните сподвижници, които отказваха да я напуснат, съобщава БНР.

По традиция е спряно движението по бул. "Цар Освободител", където т.нар. Отровно трио провежда своите антиправителствени акции.

От трибуната на протеста в тази връзка се чу искане и председателят на НС Цвета Караянчева да подаде оставка.

Малко по-късно към сградата на  парламента отново полетяха яйца.

На място има засилено полицейско присъствие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази вечер тук има доста дрогирани че р ве ни ме ке ре та.Щели да бесят ,колят и да раздават правосъдие на 22 .Ами опитайте. Жандармеристите за това ги обучават.Да трошат кухи кратуни. Още на времето Калоян го е казал .Като не щеш мира на ти секира.
39
29
 
3
 
! Отговори
Астролог преди 3 години
*** 22 септември Юпитер и Сатурн ще се изравнят и от Орлов мост ще се виждат като една звезда.Това е символ за навлизане в нова епоха крах на старата!!Звездите предричат падането на режима на ГЕРБ.
38
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно едните са русофили другите русофоби, как не се намери един бългорофил!
37
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До МАРЕК,ОО,*** ти СТАНКЕ ДИМИТРОВ-МАРЕК ЛИ СИ БЕ Болшевишки терорист??Я гледай ти,възскръснал анархокомунярски терорист!Маяма и втория си съпруг направи за резил с нейните мурвенски изпълнения и като викамутри вънБОРИСОВ НЕ БЕШЕ ЛИ МУТРА КАТО ТЕ НАПРАВИ ОМБУДСМАН И НЕ СА ЛИ МУТРА ЩЕРКА И ЗЕТЯТ като де факто са служители на Борисов?Изро...ди,толкова сте отвратителни,за каква нова конституция ломоти некой си Вапцаров??Брутално неграмотни и злобни!Плюя на вас.
36
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боко без подкрепата от чужбина е за наникъде. Харесват го защото обезлюдява България с рекордно бързи темпове.
35
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Другаре, Божков спря парите. Сега нямаме за дрога и пиячка. Какво да правим ,другари.Нима ,трябва да работим ,като нормалните хора. Тежко ми е на душата при тази мисъл.Оня арменски толуп Бабаджан и той се изметна и не дава повече пари.Щял да прави ремонт на къщата си в Гърция.
34
3
 
24
 
! Отговори
Електра преди 3 години
Велико ли беше великото въстания 2. Велико, велико, колко да е велико, с Костинбродската ***, Тримата отровни ***, Пикаещия в шадравани, Лупи, Пинокио, и Импексовата ***. е това ако е велико, какво ли ще е и ако Славуца е старата мома Дончева се присъдени...
33
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 37Боят настана и *** замириса! :)))))))))))))))))))))))))
32
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимно 45Добре ли сте?
31
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименЧиста и свята република не може да има с мръc,ни мутри герберасти!!!С БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Воля, Патриоти, Клекни България и тн) на власт от последните 76 години не е имало чиста или пък свята република! Докато го блиижете ще ви горчи! БКП
30
25
 
6
 
! Отговори
Боец преди 3 години
Всенародно въстание на 22 септември!!Да свалим Толуп бей!!И всички негови Гербави еничари са добре дошли на площада!!Ще ги лекуваме от робската им тъпота
29
22
 
3
 
! Отговори
Марек преди 3 години
Който досега от властта не е разбрал с добро, че трябва сам да се отправи в затвора, просто ще бъде екзекутиран от събудилия се народ. Мъст за 10-те години бедност и лъжи на управляващите. За това, че ни лишиха от свобода и право на достоен живот. Че убиха нашите родители , изградили българия... Смърт за вас , гадове безподобни. Гневът ни е безкраен, а отмъщението ни ще е страшно за вас. Пишете анонимно, но ще ви намерим ип ip-тата и ще си го получите ...
28
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чиста и свята република не може да има с мръc,ни мутри герберасти!!!Да строшим мафията и да ги пратим на тъмно и изолирано място!
27
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Айде на 22 септември се събира народа да искаме оставката на разБойко Мутресьоркo! Както е казал Левски: "решили сме вече!" Искаме промяна и бъдеще за България!
26
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боят настана , тупкат сърца ни!Герберастите са новите душмани!Напред дружина вярна сговорна!На 22-ри септемри да изринем всички го,вна!
25
25
 
8
 
! Отговори
Партизанска чест преди 3 години
Гербери, патриотари, волисти, депесарчета - ДУПЕ ДА ВИ Е ЯКО! Ще бъдете смачкани като хитлеристите при Сталинград. Вдигаме всичките ловзжии, бивши офицери и всички от службите въоръжени заедно с охранители и ще ви изкореним ...Бягайте овреме за да не се чудим дека че ви копаме, сволачи....
24
7
 
24
 
! Отговори
нЕкой преди 3 години
Ама още ли има кло-шари да се сбират и лежат по площада?! Е-бати и смръдльовците. Май посвършиха кинтите на черепахата, а и вече виждат че са гейгрупичка и никой нормален не ги подържа. Виждат, че народа на България е против тях
23
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тримата *** усещат как върви протеста и от ден на ден стават по нервни. Жалват се от Караянчева за произхода на парите.. Това е чист автогол.Сега търсят фактури да оправдаят 300х.лв/те са мнократно повече/.Ама няма да стане.Адвокатчето май е скрил нещо-и него ще го хванат.идва видов ден.
22
28
 
3
 
! Отговори
Смърт на фашизма! преди 3 години
Явно герберастите, пишещи тук не разбират какво ги чака - ЩЕ ВИ ИЗКОРМИМЕ ГАДОВЕ!Един по един - до един! Сега народът ще разбере какво значи фашизъм и защо истинските българи направиха атентата в Света неделя за да го махнат от България, както и Народния съд за да изкоренят фашизма у нас. Все неуспешно! Но този път ще смачкаме тази *** до край!!!
21
19
 
5
 
! Отговори
Жалка история преди 3 години
В България има мека диктатура. Има отворени граници и всеки може да избяга. Институциите са контролирани от ГЕРБ и олигархията. Европа снася пари чрез които Борисов строи магистрали и се хвали пред населението. От време на време се появяват протестиращи и дори самозапалили се, които са смазани от медиите, от "анализаторите" и от мълчанието на ЕС. БСП са "опозиция" служеща за плашило. Мантрата е ако не са ГЕРБ идват комунистите и трябва "да гласуваме за по-малкото зло". Бойко е мутра ама ни пази.