Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява

Според него поведението на протестиращите е странно, защото не е политик
Обновена: 3 окт 2020 21:43 | 3 окт 2020 20:50, Камелия Цветанова
159
Доц. Стойчев след атаката с яйцата: В един момент човек прегрява
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В петъчната вечер гости в "Панорама" по БНТ бяха правосъдният министър Десислава Ахладова и политологът доцент Стойчо Стойчев. След края на предаването протестиращите чакаха министър Ахладова, но тя така и не се появи. Политологът доц. Стойчо Стойчев обаче не успя да избяга от народното недоволство. След предаването "Панорама" той запази мълчание и бързо напусна района на телевизията, а по него летяха яйца.

Още по темата

"Попитах полицаите дали трябва да изляза, какво да направя и те ми казаха: Излизай, излизай, няма страшно, тук са дошли хората да протестират срещу министърката... и в момента, в който излязох от парадния вход на телевизия, те започнаха да ме освиркват, да ме хулят, да ме псуват. Отнесох в гърба няколко удара с яйца. И в един момент на Орлов мост се отказаха да ме гонят. Това са абсолютно непознати за мен хора, които видях толкова много омраза към мен, тя сигурно не е персонална, в един момент просто човек прегрява и иска да си излее някъде гнева. Пак казвам странно, защото нито съм политик, нито съм публична длъжност, нито от мен зависи някой", коментира доц. Стойчев пред Bulgaria ON AIR.

Това не е първият сблъсък между протестиращите и политолога.

В средата на август Стойчев стана участник в блокадата на кръстовището пред Румънското посолство. В опит да премине през булеварда между него и протестиращите се стигна до словесни сблъсъци. На живи излъчвания в интернет се видя неприличен жест от негова страна. Именно тази случка може да е и причината за снощните действия на демонстрантите пред БНТ, коментира политологът.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR


Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още по темата: яйцаСтойчо Стоев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
122
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези грозни сцени поставиха черно клеймо върху протеста и само наливат вода в мелницата на ГЕРБ. Младите се самозабравиха! Срамота!
121
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който псува и показва средни пръсти,получава яйца отзад(изодзадя!)
120
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който псува и показва средни пръсти,получава яйца отзад(изодзадя!)
119
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей, много се жалват герберите, че ги тормозят! Напишете до Началника си така и така, подавай оставка, че не търпи и всички сме ок, мдааа
118
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Чебурашка"Определението "хората" е неуместно."То и определението за теб "човек" е твърде неуместно (меко казано), но ...
117
4
 
2
 
! Отговори
До Бау преди 3 години
Като са му "необективни" "плямпанията", значи е много лесно да бъдат разбити с аргументи. Това ако въобще се налага. Понеже кой обръща внимание на "необективни плямпания"? Никой. Защо тогава такава злоба, че и насилие чак? Оставя се впечатлението, че не са "плямпания" а истини от които боли и за които липсват аргументи, затова единствената реакция която остава са крясъците и насилието!
116
1
 
6
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Хе-хе! Хитри полицаи, бе! Уж политолог, акъл раздава как стоят фактите и прогнозите, а пита полицаите дали да изпълзи!? А полицаите са казали - Нека тълпата да си изхарчи боеприпасите по този пухал, той заслужава и да не останат гранати за министерката, която ни е грижа! Стойчо-ооо, Стойчо! Разбира се, че персонално са те накичили! Ти да не мислиш, че печелиш възхищение с необективните си плямпания по студиата!? В друга държава дори ще влязат в студиото да ти ***!
115
4
 
3
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Ръсят,ръсят..... хората не биха ги замеряли с яйца. Тия..... Озверялата тълпа сипеща псувни и хвърляща яйца нямаше човешки облик, приятелю. Определението "хората" е неуместно.
114
4
 
7
 
! Отговори
Ръсят,ръсят преди 3 години
Ако ефирът на големите телевизии на беше превзет от вражалки като Стойчев,Коларова,Буруджиева,Харалан Александров,Антоанета Христова......,то хората не биха ги замеряли с яйца. Тия са зинали като крокодили да ръсят истина от последна инстанция.
113
7
 
5
 
! Отговори
Петиция преди 3 години
ПЕТИЦИЯУважаеми дами и господа,Изпращаме тази петиция от името на хиляди български граждани, обезпокоени от опитите за преврат срещу законно избраната на демократични избори власт в България, който се извършва с подкрепата на българския президент Румен Радев, инсталиран след съмнения за намеса на кремълско лоби у нас и директно предложение от страна на генерала от ГРУ Леонид Решетников, както и редица обвиняеми и подсъдими олигарси, преследвани от държавното обвинение на РБългария.
112
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези сега на протеста са същите като едно време.Нищо не е променено.Бесилки, ковчези, яйца, тор имаше пред офис на ГЕРБ и др.тъ.потииВсеки различно мислещ е обвинен, че е гербаджия и го тормозят някакви неграмотници.Дори и хора, които не са симпатизанти на ГЕРБ тормозят-само защото са различно мислещи и не подкрепят този измислен от Радев протест.Има петиция-Отворено писмо до Европейската комисия, Европейския парламент, посланиците на САЩ, Германия, Франция, представителството на ЕК в София
111
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** са.Едно време така са замервали къщата на прадядо с яйца защото не искал да подпише съгласие за национализацията на мандрата.Носели ковчег с името му и викали или подписвай или влизай в ковчега!Ръката са счупили на прадядо.Децата му били замервани с яйца също, а вратата на къщата и прозорците с тор.Животинска тор.С каруца карали тор и изсипвали на всеки, който не подписва за национализацията пред къщите.Взели са им имота с мандрата и над 1500 овце.Златни лири и са останали само с 3 вилици
110
7
 
7
 
! Отговори
До едикойси преди 3 години
Значи казваш, Борисов е виновен , че колегите ти не се уважават един друг и не уважават по-възрастните. Не домашнто възпитание, не личната отговорност, а Борисов. И са ти наслагали плюсове.Аз пък мисля, че Борисов е най-доброто което можете да имате и, че не го заслужавате даже! Не сте за Европа вие - тия дето протестирате в този КРИТИЧЕН за целия свят момент и искате да извадите страната от релсите по които върви - да я пратите в евразия и извадите от нато.
109
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тоя папка от нашите пари.
108
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Награда - омлет за цялостно творчество. Да му е честито, той си знае защо. Няма смисъл да се прави на луд.
107
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мъчно ми стана за човека,Мъчно ми стана за жалките хора които хвърляха яйцаМъчно ми стана за държавата, напусната от умните си чеда. Тук са останали само ***, които искат да отмъщават на майки с деца, пенсионери и академици
106
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видя се истинското лице на протеста: ПРОТЕСТА Е АРОГАНТЕН, ПРОТЕСАТА НЕ САМО ЧЕ НЕ УВАЖАВА ЧУЖДОТО МНЕНИЕ НО И ГО ПОТИСКА И ИЗКОРЕНЯВАПРОТЕСТА Е КУПЕНПРОТЕСТА Е АГРЕСИВЕН И ПРОДАЖЕНПРОТЕСТА Е КОРУМПИРАНПРОТЕСТА ЗАЩИТАВА ЛИЧНИ ИНТЕРЕСИПРОТЕСТА Е АНТИГРАЖДАНСКИПРОТЕСТА Е ДЕСТРУКТИВЕН първоначално протеста изглеждаше хаотичен и без идеен но вече си пролича че той е антинароденпротеста е захранван от парите на несъстоялисе политици и нечистоплътни бизнесмени
105
7
 
15
 
! Отговори
Не-почитател преди 3 години
Доцент Стойчев е дългогодишен галеник на някои медии - твърде често канен да анализра и раздава ум и разум, та доста поомръзна... Днес получи яростна защита от проф. Коларова, която удобно пропусна да отбележи абсолютно гаменското му поведение преди време и "артистичните" му изцепки пред Психиатрията в Курило. Да са живи и здрави!
104
3
 
4
 
! Отговори
Martin Ruseborn преди 3 години
До EmigrantВърни се тука, емигранте, че да усетиш тиранията върху суверена!!!
103
7
 
8
 
! Отговори
Emigrant преди 3 години
Казах съдът и се сетих,че всички ривът,дори и тези в Брюксел,подмушквани от червениете евродипутати,че правосъдието в БГ било лошо,ама много лошо?!Да,направо се подписвам ,че е вярно!Но с една ОГРОМНА ЗАБЕЛЕЖКА!Правосъдието в БГ не е Иван Гешев,разбирам обаче защо и кои са се втренчили в него и го сочат с пръста!Прокурорът е ножът,който реже.Ако ти си маруля за нарязване,той ще те нареже!Но това дали си маруля определя съдът на П,*** Панов!А според този съд,марули в БГ не растат?!Така,че?

Спонсорирани публикации