Доц. Мангъров: Ако имам симптоми, ще се изследвам за COVID-19

Мангъров е бил контактен с водещият Георги Любенов, който е заразен с COVID-19
14 окт 2020 09:00, Ния Христова
221
Доц. Мангъров: Ако имам симптоми, ще се изследвам за COVID-19
Снимка: БГНЕС

"Ще се изследвам, ако имам симптоми, или ако някой ми нареди да се изследвам". Това каза доц. Атанас Мангъров в ефира на bTV.

Преди ден водещият от националната телевизия Георги Любенов, обяви, че е дал положителен тест за коронавирус. В последното му предаване в неделя Мангъров е бил гост в предаването му. Това повдигна въпросите дали и доцентът не е заразени с вируса и кога ще се изследва.

Още по темата
"Засега няма да си правя тест, защото още ми е рано. При тези инфекции има инкубационен срок в рамките на 14 дни. Все едно една жена да е правила секс преди два дни и сега си направи тест за бременност - той няма да бъде положителен, защото е прекалено рано", обясни Мангъров.
 
Той е на мнение, че няма смисъл хора, които нямат симптоми, да се изследват, защото "това е много добър начин системата да спре и ще влезем в задънена улица".
 
По думите на Мангъров в ежедневието си човек контактува със заразени без да подозира. Той обясни, че няма да се тества, защото има пациенти, за които трябва да се грижи.
 
"Тази информация не се предава правилно - колкото повече тестове се правят, толкова повече тестове се откриват. Истниските болни хора са в интензивните структури. Там те са с един по-малко отколкото вчера".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 182 -Маски се носят от отделни хора. Ти се скрий - ела в София, да видиш колко много хора са без маски Тръгни през центъра - всеки втори от младите хора е без маска. Ето в момента виждам четирима души вървят по улицата и нито един от тях не носи маска.
167
2
 
11
 
! Отговори
До 165 преди 3 години
Ти знаеш ли всеки един педиатър дали е на 100% здрав или е заразен неумишлено от милионите вируси, които съществуват на тая земя и нито подозира, нито има симптоми? Знаеш ли, че може в болницата да влезе само едно азиатче и да лепне на цялата сграда вирус, който да е смъртоносен за средностатистически европеец? Вероятности има милиони. Нали за това сме с предпазни средства навсякъде?!
166
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тук не са дали цялото му изказване. Той каза, че е безсмислено да си прави тест, защото всеки ден се среща с хора. Не знам какво значи "Безсмислен тест", ако трябва да го прави през 2-3 дни. Поведението на доктор М, насърчава безотоворността. Насърчава хората, които са болни но се разхождат свободон навън, без маски и без да се изследват.
165
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 178Маски се носят от една година. Скрии се
164
20
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не Мангъров,продължавай.Не си удобен за печалбарите.Развали им търговийките
163
17
 
5
 
! Отговори
сс преди 3 години
Мангъров президент, Да живей.
162
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимендо 174 - вируса продълъава, тъкмо защото през Юни, юли и август се разхлабиха мерките и масово се изпоразихме. докато имаше здрави мерки през март нямаше по 800 заразени на ден.
161
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров, скрий се някъде. Заради твоите съвети, да не носим маски измряха толкова много хора. На ден има по 500-600 заболели вече и продълъжават да се качват. Достигат до 7-8 умрели на ден, заради теб.
160
13
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Демокрация е.Който иска да си носи маската.Който иска да си прави тест.
159
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 170Най-малко аз съм другар.
158
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До бацоКога съм казвал, че ти плащат?
157
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
снощи гледах Кунчев- молеше се на теелвизиите да не даваът толкова много по темата Ковид предавания. С това пак призна,ч е МАнгъра е прав!Колкото до мерките- да отговарят тук умниците дето са против МАнгъров, защо след 7 месеца мерки продължава вируса/
156
1
 
0
 
! Отговори
бацо преди 3 години
До Анонимен 164Правя го безплатно докато преглеждам т.н. новини
155
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров е лошият,а всички останали какво са Изтъкани от истина и светлина.Я ,не ни будалкайте..Лешояди
154
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лудите ще спасят света."Мъдрите у нас мислят за луди"Няма по истински комплимент да те обяви за луд този,който смята ,че е еталон за нормалност.Обикновено подобни епитети ръси дребната ,нещастна душичка,която не вижда по далеч от носа си.
153
3
 
11
 
! Отговори
ТРУДнннн... преди 3 години
Да го таковам у специалиста......,,Ако някой му нареди....." Кой бе ? БКП-БСП, Радев, Нинова или Славчо чалгата чакаш да ти наредят? Аман от политически доктори, професори, преподаватели,съдии, прокурори, адвокати.*** с червен цвят на знамето на СССР-то.Живее със 100 год. назад.Този не разбра,че революцията 1917г. е свършила. И сега сме 2020г.Сладур с горчива подправка.Ало. Живковото време свърши преди 30 год.
152
4
 
11
 
! Отговори
Медиите превърнаха преди 3 години
този психопатичен *** в контрапункт на офоциалната медицинскаекспертиза."Ако няма протестъри,търсете ги,новините не са интересни,а ние не сме важни без тях".Очевиден принцип на нашите "лишени отсвобода на словото медии".А заслепеният от величието си(е как,спори спрофесорите,колективното мнение на щаба)*** е идеален случайда влезе в ролята на медицински"антищабен" протестър.Това,че той нелекува,няма опит,а е теоретик,няма значение.Всички разбираме от футболна теория,затова...
151
5
 
15
 
! Отговори
До и преди 3 години
Демокрация, бате лудото човече ще си обикаля студиата и ще сее лъжи колкото душа му иска. Като стане страшно ще се скрие в мазето и ще църка.
150
6
 
22
 
! Отговори
До 155 преди 3 години
Когато лекар, завеждащ ДЕТСКА!!! клиника, разбере, че е носител на Ковид, няма да има контакт с БОЛНИ от други заболявания деца!!! Защото Ковид в комбинация с други заболявания е смъртоносен!!! Ако това не си го разбрал, си полезен колкото комар! Ако мънгара не го разбира е луд и трябва да е в психиатрия с отнети лекарски права, а не да щъка по тв студиата!!!!
149
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки българин трябва да се задължи да си направи поне по 5 PCR теста.Щото има едни тестове за продаване и си чакаме комисионните.

Спонсорирани публикации