След 100 дни протести: Каква е равносметката?

5 Велики народни въстания и 4 министерски оставки се случиха за тези дни
16 окт 2020 20:15, Красимир Ангелов
227

100 дни или 2400 часа протести срещу кабинета и главния прокурор.

Началото беше поставено край резиденцията на Ахмед Доган в парка Росенец, където акостира гумената лодка на Христо Иванов. Стигна се до арести, последвани от остър спор между институциите – кой командва Националната служба за охрана?

Още по темата
5 Велики народни въстания, 4 министерски оставки, протести в десетки градове по света и у нас, стотици ранени и задържани. Такава е равносметката за последните 100 дни гражданско недоволство.

Според Арман Бабикян от т.нар Отровно трио още в началото на протестите Бойко Борисов избрал себе си пред партия ГЕРБ.

Журналистът от агенция ПИК Ива Николова се превърна в мишена по време на един от протестите. Днес тя твърди, че протестиращите, организирани от Отровното трио, защитават корпоративни интереси.

Кой финансира протестите? И наднича ли зад главните действащи лица бизнесменът с 18 обвинения Васил Божков? Този въпрос търси своя справедлив отговор от Ден 1.

Протестиращите са категорични в едно – демонстрациите ще продължат до постигането на целите. Вероятността това да стане преди редовните парламентарни избори на 28 март обаче изглежда все по-малка с всеки изминал ден.

Вижте повече в репортажа на Иван Кънчев и телевизия Bulgaria ON AIR

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
1
 
0
 
! Отговори
Винету преди 3 години
До тиквун. Ако дойде с билката ще ви изпитани като долна ***. :)
177
0
 
0
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
До протестиращ. А досега защо нямаше?
176
0
 
0
 
! Отговори
Гербер20 преди 3 години
До 184. И кои сте тези, дето ще ни гоните,че не става ясно.
175
2
 
1
 
! Отговори
ТИКВУН 1-ви преди 3 години
Ела да те видим?!Докарай жипката на площада!
174
1
 
1
 
! Отговори
Протестиращ преди 3 години
От сега нататък следва як бой наТъпи герберасти *** !БЪДЕТЕ Сигурни
173
2
 
3
 
! Отговори
Черепът преди 3 години
Се крие в масква Ясно и кой е зад метежътЯсно е и защо Българите не се протестират
172
2
 
10
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Поредната излагация на руските анархо-комунисти :)))))))))))))))))))))))))))))))Руско служебно правителство няма да има, ако ще каквото ще да стане :)))))))))))))
171
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РАВНОСМЕТКАТА Е: - БЕТОНИРАХА ГЕРБ ЗА ОЩЕ 2 МАНДАТА
170
1
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 3 години
''Кой финансира протестите?Този въпрос търси своя справедлив отговор от Ден 1.''*** въпрос,след като отговора е ясен още от ден 1.!
169
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Равносметката:- 100 дневен терор над гражданите на София- 1000 яйца размазани по фасадите на държавни институции - 3 чифта изтъркани (по интелигента Шошо) на глава "въстанник" от шляене по жълтите павета - 5 архивни документални на "въстанието"- 3 отровни Бабикяни за музея на революционното движение в Нагорни карабах - 10 кафеза домати за зимнина размазани по каменните фасади- няколко бесилки - артефакти за сбирката на Черепа- същото важи и за ковчезите в които беше погребано "въстанието
168
2
 
15
 
! Отговори
Равносметка е преди 3 години
Че Фигуранта показа че наистина е и ще остане в историята като ФИГУРАНТ!
167
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След метежите видяхме, колко много наивни, необразован и аморални българи има. Които позволяват, да бъдат купени от изнудвач,убийци и крадци на държавни пари. Млади, които са свикнали, да живеят с привилегиите, на бащи и деди, членове на руската БКП/БСП. Също и хора, които не познават законите, или ги погазват.Които не се саобразявет със законите и реалноста, с пандемията, или комунистическата наследство, например.
166
1
 
14
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
И на децата стана ясно, че зад протеста стои руската ръка, търсеща служебно правителство, което да построи руската тръба и да спре въоръжаването със западно оръжие. На протеста само дръти ЗКПЧ-та и ДС топячи... :)))))))))))))))))))))))))))))))Свърши вашата комонягиииииииииииииииии :)))))))))))))))))))))))))))))
165
2
 
20
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
Ами равносметката е много проста, с улична тълпа платена от Черепа, водена от Ян бабикяновци, Хаджигенчовци и сестри Галеви, под вдигнатия юмрук на Фигуранта и с любезното съдействие на ген.Решетников, правителство не се сваля и държава не се разтуря, още повече ако тази държава се намира в Европа, принадлежи на цивилизованата общност и е членка на ЕС и НАТО ... !!!
164
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Седнала Тиква на пънче,Приличаща на прасе със звънче,Да пелтечи и срича,Народа колко обича.Ама за дебелите и бутове,Народът подготвил е шутове.В кауша не ще има мек миндер, Нито пък торта Сахер.
163
3
 
10
 
! Отговори
Оти моор... преди 3 години
Сметката ще я платят докторите, като ни нападне К19 повече. Той си върши работата перфектно в цял свят.
162
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вчера отново лъсна мега голямото некадърие на Тиквата и Каскета. Съдът вдигна незаконен запор на 300 милиона. Защо сте толкова прости, та едно юридически обосновано обвинение не можете да повдигнете? Оставка и затвор, простаци тъпоглави! И за чучела на полето не ставате, тъй като вече и гаргите не ви бръснат за сливи!
161
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гербавите сте специалисти по аналингус на големите шефове.
160
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герберасти, като ви изгоним от министерствата, какво ще работите? В частния сектор няма да ви вземат, там презират поклонниците на Тиквата. А и вие сте повечето с интелекта на Дани и Цвета.
159
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дебелият дирник на Боко колко кюлчета може да поеме наведнъж?

Спонсорирани публикации