Прогноза: Убиецът на Милен Цветков в затвора поне 15 години

При нарушаване на правилата за движение трябват санкции, заяви експерт
17 окт 2020 11:50, Петя Славова
87
Прогноза: Убиецът на Милен Цветков в затвора поне 15 години
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

При нарушаване на правилата за движение трябват санкции на момента. Това заяви пред БНТ Владимир Тодоров - председател на Асоциацията на пострадалите от катастрофи.

Във връзка с делото срещу шофьора, обвиняем за смъртта на журналиста Милен Цветков, Тодоров коментира опасността, която носят за обществото дрогираните водачи на МПС.

Още по темата

Моите прогнози са, че този човек ще лежи поне 15 години, смята Тодоров за обвиняемия Кристиан Николов, за когото беше доказано, че е шофирал след употреба на наркотици, когато е причинил катастрофата с Милен Цветков.

Има много случаи, когато загиват пътниците в автомобила, а не шофьорът, който е бил пиян или дрогиран. Моят съвет, особено към младите хора, е да не се качват в кола с дрогиран шофьор, подчерта експертът.

Той показа очила, с които се възпроизвежда зрението на човек, намиращ се под въздействието на опиати. Такива очила вече са предоставят при обучаването на млади шофьори.

Като председател на НПО, Тодоров обърна внимание, че организацията подава сигнали към институциите, които имат отговорността за осигуряване на безопасността по пътищата. В това отношение те трябва да бъдат безкомпромисни.

Необходими са неизбежност на наказанието и тотален контрол към нарушителите, за да се пресече рискът от произшествия на пътя. По думите на Тодоров трябва да се набавят достатъчно тестове за дрога, особено на места, където има събиране на много млади хора - като в Студентски град, например, за може да се проверява всяка втора кола.

За сигурността на пътищата голямо значение имат тяхното състояние и контролът. Трябва да има достатъчно камери и единна система за обработване на събраните данни, подчерта Тодоров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
2
 
15
 
! Отговори
Richtig преди 3 години
Тромавата съдебна система не може да реши ЕЛЕМЕНТАРЕН казус. Голямо мислене за нещо, което си е описано законово, а по случая на лице са както множество видео материали, така и множество свидетели, така и документация, медицински изследвания.Толкова ли е трудно да сметнат 2 и 2? Ми ако наистина стане някакъв сериозен правен казус, тези прависти какво ще правят?
43
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кристиан ще е Мис Пролет 2021 в Централния софийски затвор
42
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дано, ама надали.
41
0
 
14
 
! Отговори
Винету преди 3 години
Прогноза: Убиецът на Милен Цветков в затвора поне 15 години------------Още на първата година и шъ съ превърне в "Лейди бой"!
40
0
 
10
 
! Отговори
До шоп от хаха преди 3 години
Е па отде да знам, брато. Нали като крадяха се мислеха за безсмъртни. Па тоя ако не до Веска, поне до имението й ще е. Мама нали има крадени пари, ще го уреди момчнцето.
39
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво като лежи 15 г. Милен няма да се върне, както и хилядите почернени семейства. Защо ли? Защото няма превенция на малките нарушения, както този водач, така и много други системно нарушаване правилата и нищо, но когато стане голямата традиция големи присъди, голямо чудо. Е какъв е смисъла?
38
0
 
13
 
! Отговори
Някой преди 3 години
А дано , ама надали !
37
6
 
4
 
! Отговори
ffffffffff преди 3 години
Тоя дето ще лежи в затвора е само евтин изпълнител, сигурно спинозен и не му остава много живот и не му пука и да лежи в затвора. Или наркоман и му е все тая, важното да е на топло.Има и възкресения на които пречат, мръсните евврреи да се правят на бугоизбрани, но много пречат и е много трудно, най вече с басов доплер и малко и требъл така руснаците са безсмъртни.
36
0
 
20
 
! Отговори
Бесило преди 3 години
15 години са малко за това ***.
35
14
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Това е поръчково убийство на неудобен за властта журналист.Убийство, организирано от службите и прикривано от Главния прокурор.
34
2
 
22
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Ще се намери добър чичко съдия, който ще бъде "стимулиран" с 20 хил. лева, плюс разни негови червени партийни другари ще му подскажат, че бабата на наркомана се е е-бала с Пеко Таков /следователно всичко което е излязло от вагината и е "благсловено" от Парията/. Наркоманчето ще "лежи" 3-4 годинки в някое общежитие /половината време ще е в отпуск за "добро поведение, а другата половина ще "работи във фирмата на майка си.
33
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За мен дрогиран зад волана = потенциален предумишлен убиец. Случи се непоправимото и нищо няма да върне Милен, нито ще утеши мъката на близките му и обществото. Как се отглежда дете, как става зрял човек, как става успешен и в миг заминава в небитието? Според вас 15 години затвор достатъчно ли са и кое гарантира, че за добро поведение няма да станат например 7? И нещо друго - пътниците в тази кола и родителите на хайманата не носят ли някаква отговорност? А КАТ и др. службици спят ли през деня?
32
0
 
12
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Дрън, дрън, в тази *** не слушайте какво се говори и пише, гледайте какво се случва, след 2,3 ще е навън, просто в момента се наддава и се търси точния съдия,който ще го пусне. Примери искате ли?
31
0
 
12
 
! Отговори
ТОДОР Ж ,,,,,,,,,в преди 3 години
НЯМА ПОНЕ 15 ГОДИНИ ? ДО ЖИВОТ ЗА ТОЯ *** ,НАРКОМАН СКАПАН ,
30
11
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Това е поръчково убийство на неудобен за властта журналист. Убийство, организирано от службите и прикривано от Главния прокурор.
29
7
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Употребата на наркотици е абсолютно недоказуема в съда. А прогнози за съдебно решение по незапочнал съдебен процес може да прави само абсолютен мало умник или платен дезинформатор.
28
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
САЩ има едни от най-тежките закони в света, а престъпленията там са едни от най-високите на глава от населението. В Русия е същото, а престъпленията може би са дори повече, там официалнна статистика, която да е вярна. В Китай пък има много повече престъпления от държавата спрямо човека, но на хартия престъпления почти не съществуват. Лекенцата ще продължат да шофират пияни и надрусани и това няма да се промени, възпитанието у дома е най-важното, па на тоа му дайте и 200 години ако щете.
27
1
 
11
 
! Отговори
ами преди 3 години
Правилно предвиждат,присъдата ще е 15,но има мааалка подробност липсва в средата една запетайчица,мъничка такава 1,5
26
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще му се размине. В най-лошия случай ще му дадат две-три години условна.
25
1
 
12
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Бе, то хубаво, ама ако пострадалият не беше известен и не се беше вдигнал шум? Две години условно. В нашия независим съд е така...