Тотомилионерът Пеовски опита да се самоубие с Б58

Голямата печалба носи само неприятности на късметлията
2 ное 2020 10:58,
63
Тотомилионерът Пеовски опита да се самоубие с Б58
Снимка:БГНЕС

Румен Пеовски, известният  тотомилионер от благоевградското село Покровник, опита да се самоубие, като погълна селскостопанска отрова Б58.

59-годишният мъж е приет вчера в реанимацията на МБАЛ-Благоевград в критично състояние, което не позволява транспортирането му в София. Все още не е ясно защо Пеовски е посегнал към отровата, пише Dir.bg 

Още по темата

През април 2017 г. безработният мъж спечели джакпота от близо 1.7 млн. лева в играта "6 от 42" на спортния тотализатор с фиш на стойност 1.20 лева. Печалбата дойде при Пеовски с числото 3. В последния момент той решил да промени числата, с които играе 30 години, като вместо 2 избрал 3.
 
Голямата печалба обаче му носи само неприятности. Няколко месеца, след като удря джакпота, Румен Пеовски е настанен в психиатрия за 3 месеца по искане на Районната прокуратура. Милионерът нападнал съседи с косачка и ловна пушка.
 
Те разказват, че мъжът злоупотребявал с алкохола и ставал агресивен. За капак негов приятел го дал на съд. Мъжът има претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа. Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му.
 
Румен Пеовски живее сам след смъртта на майка си. Съпругата и двете му деца от години са в чужбина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Junkies"Даже тръгнали няк'ви да го жалят. Никой не им е виновен на такива, че са развили зависимост от химични съединения."Много християнско...
50
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"За капак негов приятел го дал на съд. Мъжът има претенции към половината от печалбата, тъй като от години двамата играели с общи числа. Освен това платил 60 стотинки от печелившия фиш, което е половината от стойността му"Съдът не приема на Гешев изцепките. Спокойно - не са толкова загубени, че и това да мине. Ако минаваше ... тежко ни и горко!
49
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 43"Въпроса е в това а как ще си организираш бизнес плана ,така че хем да си ефективен за обществото създаване на нови работни места(ти ги нарече бизнес план) и да се опазиш от опитната конкуренция за която си новобранец."Целта на бизнеса е само и единствено да прави пари. Как го прави - това е друг върпос. Работя с фирма, която като кажа на хора как си прави парите, повечето ме гледат, все едно съм си признал, че ям хора. А ние просто монополизираме пазара на недвижими имоти.
48
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За инвестиционни банки не е ли чувал тоя? Половин Европа се управлява от хора, които не сте чували и виждали, а парите им са из хиляди фондове и банки, понякога богатствата са от "бивши" аристократични родови, други са от търговия през 17-18 век, та до днес. С няколко милиона, спокойно може да имаш редовно растяща инвестиция, както и 20-30 000 лева,свободни средства на година, като всяка година ще са все повече и повече ... ама ...
47
1
 
6
 
! Отговори
Виктор преди 3 години
До АнонименМного от хората получили внезапно пари от подобни игри правят същото. Психиката при некои хора се срива при много открити възможности.
46
3
 
7
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Може и да се е опитал да са го самоубилиКак решиха толкова бързо, че сам го е направил?
45
1
 
11
 
! Отговори
Само да питам преди 3 години
Този "НЕГОВ ПРИЯТЕЛ" има ли документ че са играли заедно????? Живея в Италия и заедно с баджанака играем новогодишна лотария всяка година. Имаме на документ записано и подписано от двамата та и от жените ни като свидетелки че играем заедно. Ако някой, някого ми е услужил с 0,60 стотинки трябва ли да си споделя печалбата от лотария с него???? Тук идва ред да попитаме и за почтеността на съдията, адвокатите.... които явно също са в схемата за опит за грабеж. На какво основание е делото и...??
44
4
 
9
 
! Отговори
Петракиев преди 3 години
Са последно кой е ?Пеовски или Пеевски???
43
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пази Боже сляпо да прогледа!
42
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Парите от тотото идват от дявола.Това са незаслужени, лесни пари и не водят до нищо добро.
41
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Посегнал на живота си след печалба от тотото!!!!! Най вероятно,се касае за някаква измама.След като е бил измамен и е разбрал,че не само че не е богат,ами е и длъжник на някой.
40
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте малко,дами и господа.Първо Тотото не изплаща големи печалби наведнъж.Второ и в други държави има богати алкохолици но не ги пращат в психиатрия а им предлагат програми за лечение от алкохолизъм.Но тук в БГ-тото,много хора"ламтят"за чуждите пари.(и не само за пари.)Така че тук мошеници има всякакви.Има и хиляди примери.
39
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз съм чувал ,че богатите хора често се самоубиват, естествено не по собствено желание а по желание на тези които ще вземат част от парите след неговата смърт.
38
2
 
3
 
! Отговори
до 43 преди 3 години
Наистина ли , явно и той с това се е занимавал защитавал е парите си да не му отидат много бързо с косачка и пушка.Въпроса е в това а как ще си организираш бизнес плана ,така че хем да си ефективен за обществото създаване на нови работни места(ти ги нарече бизнес план) и да се опазиш от опитната конкуренция за която си новобранец.Все пак си новобранец в тази професия ,така че ако бързо навлезеш в професията инвеститор добре, ако не поне не трябва да откачаш от ниско самочувствие .
37
1
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
иначе:-Човек,особено изтерзан от безпаричие,ако получи внезапно много пари,като нищо може да превърти.Подобни случаи в историята-колкото щеш..
36
1
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
отровата не беше ли "Би-58"?
35
3
 
7
 
! Отговори
някой преди 3 години
Ако някой ден спечеля 2 млн първото, което ще направя, е да ги сложа в банка за половин година. докато измисля какво да ги правя. Иначе в първия момент ти идват 100 бизнес-плана на акъла и парите си отиват много бързо.
34
0
 
7
 
! Отговори
The Real Бай Иван преди 3 години
Не е само прокълнатия тото късмет.Един у наше село бе изпил антифриза и без да е тото милионер.Погрешка като слязъл у мазето добарал грешната туба - таз с антифриза, вместо с ракията. И докато се усети бая изпи.Пак повтарям - без да е прокълнат късметлия като тото милионер.
33
2
 
4
 
! Отговори
до 39 преди 3 години
Нека да не говорим за приятели и любов а за пари.Искаш да си купиш хубава кола и жилище за това работиш яко, жилището ти е много важно за да се чувстваш сигурен ако някой ден останеш без доходи да оцелееш без да плащаш наем.Получаваш голяма сума пари много голяма, след това жилище не ти трябва защото нямаш вече нужда от жилище за момента на черни дни, имаш пари, колата престава да ти е цел,няма как да е за теб тя е точно както да купиш нещо пробно от магазина, какви са целите ти????
32
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас - агресивен ненормалник с пари. Добре, че семейството му се е спасило от него.