Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция

Процедурата не може да бъде извършена преди той да се изчисти от COVID-19
Обновена: 3 дек 2020 15:05 | 3 дек 2020 14:42, Нели Христова
261
Маринела Арабаджиева: Вълчо се бори за живота си, има нужда от операция
Снимка: Facebook

Преди няколко седмици стана ясно, че Ветко Арабаджиев (с рождено име Вълчо) се е заразил с COVID-19 в затвора и състоянието му е тежко. Днес съпругата му Маринела Арабаджиева публикува емоционален пост във Facebook, в който разкри, че съпругът й се бори за живота си и се нуждае от операция, която обаче не може да бъде извършена, преди да се изчисти от коронавируса.

Още по темата

Ето какво написа Маринела Арабаджиева в социалната мрежа преди часове:

"Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и съпруга. Как вечер заспиват тези, които играят на зарове със съвестта си и във времена на паника и страх проявяват злорадо любопитство, надявайки се да изкарат новина как Вълчо Арабаджиев е здрав и прав? Или просто са приспали съвестта си?

Уважаеми безсърдечни, Вълчо е нечий любящ съпруг и нечий баща за пример, който се бори за живота си! Моят съпруг, който продължава да е на кислород, все още в критично състояние с вторична бронхопневмония, трикратно завишени туморни маркери и съпътстващо тежко заболяване, което налага спешна операция, която не може да бъде извършена, докато не бъде напълно излекуван от корона инфекцията!

Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост? Надявам се на доброто в света около себе си, дори и там, където на пръв поглед го няма, защото няма нищо по-ценно от това да бъдеш добър човек, дори когато е трудно.

Изразявам благодарността си към онези, които в най-критичните моменти, проявиха искрена загриженост и обич!".
 

 

Пиша, макар че ми се иска да крещя! Няма да стоя невидима, няма и да се смаля, защото на първо място съм майка и...

Публикувахте от Marinela Arabadjieva в Четвъртък, 3 декември 2020 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


261
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
206
0
 
2
 
! Отговори
О хо хо преди 3 години
НЕ. НЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ДС НА БКП.
205
0
 
10
 
! Отговори
ДГД преди 3 години
Безочливи,нагли,безпардонни! Докато въртяха милионите-помогнаха ли на някого,дариха ли за някое болно дете? Вълчо-известнен най-вече с доносите си и благодарение на тях-станал "бизнесмен"! Обикновенните хора НЕ съжаляваме за такива.Те,неговите съпартийци и тези дето го издигнаха-не съжаляват за него! Сам си избра съдбата!
204
0
 
7
 
! Отговори
Омерзена преди 3 години
А, dnes.bg, защо свалихте снимката, на която жалващата се гледа високомерно, седнала зад суперскъпа маса стил мутробарок? Щото нещо не се връзва визията и обстановката с тона на воплите ли?Що народ са разплакали и загробили тия двамата ... ама всичко се връща на тоя свят, рано или късно.Човешкото око алчно само пръстта може да запълни и ковчег джобове няма!
203
1
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Да се обърне към Позитано 20. Нали там са му тарторите..., ама и те са в кюпа :)))))))))Короната не прощава.....
202
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей мариСело , знаеш ли ,че Японския хотел е собственост на Българския Народ ? Колко милиона откраднахте от бедните и болните ?Е,сега разбра ли ,че нищо няма да си носите на оня свят - само Греховете !
201
1
 
15
 
! Отговори
Стига сте ни преди 3 години
занимавали с тези. С какво са по-различни от Благой, Върбан, Стоян, които не ги приемат в болница и умират?
200
2
 
15
 
! Отговори
Мидас преди 3 години
Нали има много пари? Да му купи здраве.
199
0
 
13
 
! Отговори
Bob преди 3 години
"Днес аз се моля единствено за неговото оцеляване! Защо е тази жестокост?"Кака, това че сега си закъсала и си се сетила, че имаш нужда от доброта нищо не променя.Народа одавна е на това дередже.Съжалявам, че сега си изпаднала на нивото на народа и имаш нужда от подкрепа. Народа е така от доста време, чувала ли си какви ги говорят за майките с деца инвалиди? От трибуната на парламента също. Спомняш ли си сестрата дето я изкарваха луда, че иска да скача, и тя има нужда от подкрепа.
198
0
 
22
 
! Отговори
Dinosaurus преди 3 години
Ох, къса ми се сърцето! Каква трагедия!Те не били безсмъртни, не били богоравни, съжалете ги, горките!
197
1
 
0
 
! Отговори
ПЕПА преди 3 години
До Анонимен Май го объркахте с М.Стайков. Той има винарна.
196
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той Господ отгоре праща телеграмки - та да ви дойде на акъла, ама на.
195
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До RomeПърво, прокуратурата не е бухалка точно на ГЕРБ. Второ, този е спонсор на БСП. Трето, най-арогантно унищожи световен паметник на архитектурата. Четвърто, който държи пари в банкови сейфове и кутии за обувки мога те уверя от практиката ми на счети, че си е спестил доста данъци. Независимо какво твърдят или "докажат" адвокатите. Дотук спирам. Списъка е с над 100 точки при него. В Господ не вярвам, но има възмездие. Няма злоба, а пренебрежение.
194
1
 
6
 
! Отговори
Shrek преди 3 години
Не е трагично! И коороната ще излекува, а PSA е бавноразвиващ се тумор и има всички шансове да оздравее на 100%.
193
13
 
1
 
! Отговори
До пияница преди 3 години
Те нали - герб са наследници на - костов За цялото им управление до сега не видях да сме мрьднали нагоре дори с малко Костов сьщо го спонсорираха - енп
192
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма работа е - ветко каква кьща вади сьс всички екстри вьв - боянаВинарната му е голяма и страхотнаНе пожелавам на никого - да се разболява от корона вирус уви не сме - китаи , дано се оправи , хора сме макар от коментарите да виждам , че сме оскотяли от болестите и недоимька в - бьлгария
191
0
 
25
 
! Отговори
бай Лазо преди 3 години
Просълзих се направо...
190
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
хайде и ти с него...заедно с кутийте от обувки с пачките с пари за гробищата..
189
16
 
5
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До RomeАз го познавам лично. И стига писахте глупотевини и измислици как ГЕРБ взимали бизнеси и искали дарения. Пълни тъпизми. Моята любовница и мъжа и имат многомилионен хранителен бизнес и тя ми е казвала, че сега положението е супер и работят спокойно. Рекет са им вземали само по времето на Костов, някакъв негов братовчед им искал по 1000 долара за товар със салами от Испания на митницата
188
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мафиоти
187
19
 
4
 
! Отговори
Rome преди 3 години
Не ги познавам тези хора, нито съм работил за тях. Не съм и чел в пресата да са се занимавали с контрабанда, охранителна дейност или рекет.Но тук виждам над 200 коментара и основно яко злобни. Дали само защото са богати хора или тези писали ги познават лично и знаят че са злодеи?Прокуратурата в БГ е бухалка на ГЕРБ. Или за да вземат бизнеса на някой или да го изтръскат с някое "дарение" за партията.Щото никой не са осъдили досега. Някой да знае за осъден олигарх или политик?