Княгиня Калина идва да живее в България с баща си Симеон

Тя е единствената от петте деца с българско гражданство
30 яну 2021 14:08, Елка Василева
260
Княгиня Калина идва да живее в България с баща си Симеон
Снимка: kingsimeon.bg

След 12 години в Мароко княгиня Калина и съпругът ѝ Китин Муньос се сбогуват със своя оазис, за да се установят в България при Н.В. цар Симеон II. Това съобщава Калина пред испанското списание Hoy corazon.

Идеята за завръщането им в България се реализира малко след като правителството тук върна на фамилията двореца “Царска Бистрица”, откъдето княгинята има много хубави спомени. Там беше сватбата ѝ, там се роди и живя след раждането синът ѝ Симеон-Хасан, припомня „24 часа“.

Калина е единственото от петте деца на Симеон и доня Маргарита с българско гражданство. Княгинята ще работи в двореца музей “Врана”, създаден по инициатива на баща ѝ, а малкият Симеончо ще учи в българско училище.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


260
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
199
0
 
1
 
! Отговори
Ужас! преди 2 години
Всички т. нар. "Царски имоти" са били и са собственост на българската държава. Симеон, Калина, Маргарита и свитата им са на много скъпа издръжка на хазната.Такава историческа наглост няма никъде по света. Трябва да се издаде веднага заповед за незабавната им екстрадиция. Народът на България не им дължи нищо.
198
0
 
0
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Питайте Бойко. Може да се кандидатират за Президент, Депутат. Предпочитам
197
2
 
7
 
! Отговори
От бореца преди 3 години
Грозни хора с грозни мисли с грозни души, потомствени кърлежи.!.
196
2
 
2
 
! Отговори
мистерия преди 3 години
До Спрететочно преди изборите? Какво ли са намислили? Не е случайно!
195
0
 
5
 
! Отговори
Спрете преди 3 години
да квичите. Точно кукловодите от ДС-КГБ ви го докараха, за да ви запушат устите. Сега се хапете отзад, защото сте "най-умните" селски тарикати. И продължавайте да въздишате по миналото, а те ще си крадат, крадат...
194
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ква княгиня е па тоя сфинкс?! Баща й никога не е бил цар!
193
0
 
8
 
! Отговори
съ пост афка преди 3 години
Та като говорим за крадци,имаме си най-великия крадец в българската история.Симеон и да е взел некой лев за 4 години,го е направил финно и без много гюрунтия.Още повече,че е изгонен като дете от дома си заради смяна на режима.Но сегашният корупционер няма граници и размери-гениален!
192
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стар крадец си Симеоне 2,крал си сто неща,научи се като дядо,тате,България открадна.Да се изгони от страната,няма работа тук семката му,само крадене му е в главата на алчния крадец Симеон 2!
191
3
 
3
 
! Отговори
Гюро Пендуров преди 3 години
До ген.Владимир Заимов:А кой насъсква германците и ги поощрява ва началото.Хитлер стъпва на политическата сцена с чужда подкрепа.Сещайте се коя.Нека се изтрепят две европейски нации,за да няма по-велики от фащ,
190
4
 
1
 
! Отговори
ген.Владимир Заимов: преди 3 години
Да предпазя войската ни да не тръгне, а офицерството да не я поведе като наемник срещу нашите братя. Защо трябва да ставам престъпник към себе си?....Последиците на тия минали войни(на Фердинанд) ние носим досега и сигурно още дълго ще се чувстват от народа ни. Участието ни обаче в тая безумна война на страната на фашистите ще бъде гибелно..."Генерал Владимир Заимов е антимонархист и е убит,а децата му арестувани от фашистите
189
1
 
2
 
! Отговори
ген.Владимир Заимов: преди 3 години
че с никакви технически средства не може да се потъпкват естествените исторически закони на развитието на човешкото общество. Обвиняват ме, че съм бил съветски шпионин, че съм продал страната ни.Аз не съм шпионин.Шпионите служат за пари,а аз никому за нищо не съм се продавал.Като офицер и гражданин аз считах и считам,че бях и съм задължен да изпълня дълга сидълга си. Да предпазя войската ни да не тръгне, а офицерството да не я поведе като наемник срещу нашите братя. Защо трябва да ставам пре
188
2
 
2
 
! Отговори
ген.Владимир Заимов: преди 3 години
Истината е само една - аз обичам своя народ,служих му вярно и предано през целия си съзнателен живот. Никога не съм вършил нещо, което да увреди на България.Ако някой е увредил на страната ни, то това са фашистите и техните слуги, които искат славянството да бъде тор на хитлеристите... Те се опияняват от мисълта, че Германия ще победи и ще завоюва Съветския съюз. Забравят,че всяка завоевателна война е обречена на предварителен неуспех; че с никакви технически средства не може да се по
187
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голями федерасти са англосексите.Позволяват си да бомбандират София-обикновени граждани и то,в края на войната.Бомбят и Залцбург,само защото е част от Германската империя и разрушават катедрала на 13 века,в която е кръстен и свирил малкият Моцарт.Няма такива извратеняци.И това го правят не от любов към руснаците,които отнасят пердаха от войната,а да участват в делкането на печалбатаИ сега Пръдю ни "съветва"за макетата,ти да видиш.
186
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българоубийците-кръвопийци Богдан Филов и Александър Цанков,се вихреха през неговото управление,дори богатия банкер Буров е записал как нацистите са деряли кожата на българитеhttps://fakti.bg/mnenia/349536-zashto-baha-ubiti-decata-ot-astrebinohttps://duma.bg/balgari-na-kolene!-razstrelyaha-zaimov!-n191367
185
2
 
16
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Моля престанете да наричате Симеон Сакскобургготски Негово Величество. Велик е само българският войник. Сега пак ще се нагаждат блюдолизници, срамно е. В 21 век няма Величества. Монархията доказа, че може да обира и воюва. Нека с плебисцит да им се отнемат фалшивите наименования. Недоумявам, как е било възможно да им се припишат дворци, създадени с труда на населението, не с техен труд. Който граби, не е велик.
184
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо му дадохте имотите на военните на този цър вул? Луди ли сте?Сега да ви обира, да граби,убива и унищожи България,както правеха той и другите му роднини?Да се маха тази алчна пиявица от България!Вън!
183
3
 
4
 
! Отговори
шът бе преди 3 години
ами нали искахте западаТая фамилия сте я приели след освобождението ни от руснаците от Османската империяи възтановяването на държава БългарияИмате западни елити и ценностиНе виждам руски царе
182
0
 
5
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Клонираните атакуват!!! Кога ще е сюнета.!.
181
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо им дадохте двореца,който беше собственост на българските военни? На какво основание?За да се насади тук и да смуче кръвта,имотите и парите на народа?Тази фамилия са дошли в България,голи като църковни мишки,смукали народната кръв, довели ни няколко пъти до национални катастрофи,тея не идват току-така без полза,пак ще ни сервират някоя мръсотия!
180
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ги искаме,видяхме протежето му Бойко и герберите колко много българи и български граждани избиха през последните години!Да се маха! Пиявица!