Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност

Пандемията ще изчезне, когато 70% от хората преболедуват COVID-19
457
Мангъров: Който се ваксинира, го прави на своя отговорност
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Който иска да се ваксинира, нека го направи. Няма проблем от моя страна, но го прави на своя отговорност, защото много иска, обича или защото много го е страх”. Това заяви доц. Атанас Мангъров пред Нова тв.

Още по темата

"Не бива да се забравя, че когато бяха вкарани тези ваксини, първата работа на всички фирми производителки беше да бъдат освободени от отговорност за всяко нещо, което може да се случи след ваксинация. Второто нещо - когато отидете да си поставите ваксината, вие трябва да подпишете едно информирано съгласие, с което разтоварвате от отговорност всички тези, които ви правят ваксината, което за мен, а и за всеки нормално мислещ човек, би трябвало да бъде много притеснително", отбеляза доц. Мангъров.

Той е категоричен, че пандемията ще изчезне, когато 70% от населението на света минат през COVID-19 – по естествен или по изкуствен начин.

„Когато се получи този процент от населението, които да имат имунен отговор срещу този вирус, нещата ще започнат да затихват”, каза той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


457
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
301
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
естествено Мангъров, на своя отговорност се ваксинираме, защото всеки сам взема решението за това. Само ветиринарите ваксинират животните безотговорно от тяхна страна.
300
27
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
обикновен популист... във всяка нормална държава отдавна да са го осъдили за публична измама.
299
13
 
9
 
! Отговори
някой преди 3 години
До 353Срамота, че нямаш мозък в главата си!
298
27
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Срамота за човек от лекарското съсловие, който застава срещу стандартна медицинска манипулация като ваксинирането! Ако чакахме на неговия акъл, вариолата и детския паралич щяха да са царе в объркания свят на Мангъров.
297
15
 
22
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Тази шушумига е същия като жена ми!По всеки спор нейното мнение е НЕ ЗНАМ КАК Е, АМА НЕ Е ТЪЙ
296
11
 
17
 
! Отговори
redordead преди 3 години
тпзо минлата година в началото на епидемията каза, че вирусът ще изчезне юни, после каза - август, сега казва - еди си колко процента - ми да изреди още 10-20 предположения, все едно ще нацели...В момента си прави предизборни четки, за да се хареса на всички, които преди 9 месеца казваха - не познавам никой, който да познава някой болен от К19...Към септември тия масово изчезнаха и почна - ама то не е страшно...Сега наред е - ваксините са опасни...
295
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
аз няма да се ваксинирам защото съм чувал лоши отзиви от хора ваксинирани срещу други болести няма смисъл да изгорим чергата за да убием бълхата-клин клин избива,но последният остава,вторичните ефекти могат да останат за цял живот
294
14
 
16
 
! Отговори
доктор Ох-боли преди 3 години
Този наитина ли работи като лекар? Или в неговата болница пациентите нищо никога не подписват. Всичко винаги е перфетктно и ако нещо лошо се случи , той поема цялата отговорност.
293
4
 
6
 
! Отговори
Питър преди 3 години
До Анонимен 336Точно така е, обаче второто не е подход, а някакви отчаяни опити за пресичане на ефекта от глупостите, натворени в началото, за които у нас Мангърко е този, който основно трябва да носи отговорност.
292
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз няма да се ваксинирам !!! По броя минуси под коментара ще броя добитъка, който ще се боцне при овчаря.
291
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Видите ли вие ваксините трябвало да се изпитат 5/10 години.Алооо,льльо какво целиш с тези глупости,които говориш бе?! Ако К19 да кажем е сравнително лек пример, утре нали може да се появи наистина смъртоносен вирус,а тези ти твърдения и компетенции ще убият една камара народ ,докато се усетят,че просто си философствал,търсейки блясък.Какъв ти е проблема бе ? Рентгена и редица изледвания са пъти по-опасни от ваксините.Тръгнал да търси под вола теле само и само да начеше егоцентризма си.
290
17
 
13
 
! Отговори
Влак GT преди 3 години
Уважавах му мнението и в повечето случай го споделях, но сега вече са политически изцепки.Колкото една *** се катери по-нависоко, толкова повече лъсва голия й червен ***. /Африканска? поговорка/
289
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абсолютен ***!Навсякъде се вре и обърква хората с алчността си за слава и популярност!Това е чудовище!Еми няма нищо по- нормално производителите на иновация да поискат застраховка срещу злоупотреби и спекулации.Нали утре всеки ще скочи да ги обвинява и да ги търмъчи за обещетения за " странични ефекти".Този профан не разбира ли,че обстоятелствата са форсмажорни и няма време да се чака години изпитания.Надпреварата с времето е съкратила юридическите и административни аспекти,а не здравните
288
18
 
11
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 3 години
ИНФОРМИРАНО СЪГЛАСИЕ СЪЩО СЕ ИЗИСКВА И ЗА РЕНТГТЕНОВО ИЗСЛЕДВАНЕ И ДОЦ. МАНГЪРОВ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ! СТИГА ВЕЧЕ СЕ Е ИЗЛАГАЛ КАТО "НЕГРАМОТЕН"СРАМОТА!
287
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз няма да се ваксинирам, ако ще да ме убият ! И без това останах без работа и не ми се живее, заради тази скалъпена пародия, която ни я прожектират от 1 година !!!
286
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангър, инжектирай се показно с Астра Зенека; пък тогава и братята Българи ще ти повярват.
285
10
 
8
 
! Отговори
До 337 преди 3 години
Мангъров не може да ти каже колко хора ще умрат от вируса, докато стигнем тези 70%. Това могат да ти го пресметнат статистиците. В момента умират относително малко хора, защото заразените сред най-възрастните са малко, а вече се знае, че смъртността при възрастните е в пъти по-висока в сравнение с по-младите. Сега от приключените случаи 4,7% умират, а 95,3% се водят въззстановени. Ако обаче заразата обхване по-масово най-възрастните, починалите може и да са над 10% от приклщчените случаи.
284
17
 
10
 
! Отговори
трай бе! преди 3 години
МАНГЪР!
283
12
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Принципно в света има два подхода към тази епидемия. При първият подход, прилаган в Китай, Тайван, Австралия, Нова Зеландия, Виетнам и други държави, епидемията се спира за относително кратко време, и живота си продължава. После идват ваксините и хората се ваксинират.При вторият подход, прилаган в България и повечето държави по света, не се и опитват да спрат епидемията, а гледат да осигурят достатъчно места в гробищата, като от време на време налагат неадекватни мерки. После идват ваксините и
282
6
 
14
 
! Отговори
Либерал конвециал преди 3 години
Айдееее почна се с цензурата. Явно нещата с ваксините никак не вървят добре

Спонсорирани публикации