Протести срещу правителството в София и на АМ "Тракия"

За два часа е било спряно движението на "Орлов мост"
27 мар 2021 18:38, Анисия Иванова
270
Протести срещу правителството в София и на АМ "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Протести срещу правителството имаше на "Орлов мост" в столицата и на АМ "Тракия" днес.

Заради митинг на протестиращи срещу правителството възловото кръстовище в София беше блокирано и се образува задръстване по булевард "Драган Цанков" за два часа.

Протестиращи са блокирали движението на „Орлов мост“ в София. Това съобщиха за Агенция „Фокус от МВР. На място имаше и полицейски екипи. От Столична община съобщиха, че са пренасочени всички линии на градския транспорт, които минават през кръстовището на Орлов мост.

Към 17 часа протестиращите на столичния "Орлов мост" са се изтеглили и движението по блокираното кръстовище е било освободено.

По-рано протестен автопоход, организиран от майки на деца с увреждания от инициативата "Системата ни убива", доведе до затруднения на движението по магистрала "Тракия" в посока София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


270
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не мога да разбера какво ви пречат протестиращите. Нали вашият кумир ***-то ви каза да одите пеша бе!
43
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия май са от бавноразвиващите се и немогат да разберат че с разходки власт се не сваля. Така и французите ако се разхождаха а не бяха направили ревоюция оная Мария магдалена още щеше да им вика. Като няма хляб яжте пасти бе.
42
8
 
18
 
! Отговори
до 31 преди 3 години
Като не може да вземат властта по законен начин-ще снимат и ще правят дийпфейк (deepfake), ще пускат компромати, ще пускат скалъпени лъжи като онези през лятотто:- с шкафчета- уж ББ ликвидирал жената снимала шкафчето, а снимката беше на рускинята модел Октавина Максимова-международни скандали направиха- с мини журналистката, която клекнала снимаше арест, а те ревнаха, че дете плаче при ареста на баща си- разнасяха ковчези, бесилки, хвърляха храна- на 2.09.20г. палеха живи полицаите пред НС.
41
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази секта от кресливци най-после трябва да бъде ошамарена.
40
18
 
7
 
! Отговори
до 38 преди 3 години
Сложи си намордника, жалък гризач и ходи се моли на Бацето за 50 лв добавка към пенсията!
39
3
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До нормално. Не, на хората (стига с тези комунистически обобщения), не им е писнало от Борисов, а само на част от тях, такива урунгели като теб. Другите ще ги видиш на изборите, когато разбереш кой печели убедително.
38
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бай Сретан също подкрепя протестите..
37
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простотии , на онез въобще не им пука
36
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Вие сте простаци и вандали които слушкат своите господари. Защото нека си го кажем вие сте послушковци на новите кандидат властващи, които ще ви наритат веднага щом се настанят в политическото пространство. Така че кой е балъкът може да се поспори. не знам защо обаче ще ме карате и аз да участвам в този фарс. НЕ ЖЕЛАЯ! Разкарайте се от улиците, жалки *** такива ! Продължавайте да си въобразявате че вие ще промените света. как ли не!
35
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са след седмица. Защо са тези идиотщини само да пречите на хората? Защото знаете: всичките ска па ни комунисти *** ражи, чалгари, черепари, майки на помощи ще бъдете премазани на вота!
34
6
 
23
 
! Отговори
Изнервен преди 3 години
Ха-ха-ха, баси смешниците. Какви протести бе, говедда ***, нали след една седмица има избори. Ей, това простотията няма край.
33
12
 
6
 
! Отговори
нищо не е ясно преди 3 години
До НиеБойко няма да падне!Всички тези щуротии са внимателно планирани!И сигурно са щедро заплатени!Защото нормални хора такива глупости не вършат!А такива мозъчни недорасляци като теб са безплатната фасада на герберските тарикати!Ама всеки с акъла си!
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предсрочни избори?Абе вие психо ли сте? Да са на 1.04, а не на 4.04?!Логика?
31
3
 
15
 
! Отговори
до 24 преди 3 години
Хаха ама и Ренета Инджова беше снощи там пред телевизията кьор-киндил заляна.Казва се Гражданска панорама. Така е. Снощи взеха интервю от Христо Иванов-Бойкикев.Майка му Мария Бойкикева е родена през 1932 година в Москва в семейството на Недялко Бойкикев, комунист и политически емигрант, който малко по-късно загива в Голямата чистка.Тя идва в България след Деветосептемврийския преврат и работи като редактор в издателство. Член на БКП, в края на 80-те години Бойкикева участва в няколко дисидентск
30
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Стачката се прави на изборите! Гласуваш и казваш с гласа си какво мислиш! Ако видиш нещо нередно снимаш, викаш полиция, сезираш всички органи, пускаш в нета заснетото! Това е начина, а не като се блокира и без това блокираната държава!
29
26
 
7
 
! Отговори
Мутри Вън преди 3 години
Народа се събуди!! София я под блокада.Този път диктатора Борисов и неговата хунта ще подадат оставка до дни.Президента Радев да насрочи предсрочни избори веднага!!
28
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Ти си по-долно и от роб.
27
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партибуса на майките с увреждания. Утре и на вашия път!
26
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Еднокнижника е пътник.... в джипка.Една седмица му остава
25
3
 
26
 
! Отговори
нямам думи преди 3 години
Една седмица преди изборите!?Баси простотията!