"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно

Със стикерите министерството насърчавало усилията за грижа за здравето
53
"100% ваксинирани" за обектите в туризма? Да, но доброволно
Снимка: БГНЕС

Ваксинирането е напълно доброволен процес и никога пред работодателите в туризма не е било поставяно изискване или условието задължително да ваксинират своя персонал, както и да оказват натиск от всякакъв характер в тази посока.

Това заявяват от Министерството на туризма във връзка с инициативата им да поставят стикери "100 ваксинирани" върху туристически обекти.

Още по темата
В същото време Министерството на туризма насърчава усилията на всички представители на туристическия бизнес, които подхождат с грижа за здравето на своя персонал и на своите клиенти, които ползват туристическа услуга, за да подсигурят безопасна ваканция и да утвърдят името на България като сигурна дестинация.

От ведомството напомнят, че при избора си на дестинация туристите вземат под внимание два показателя – ниво на заболеваемостта и ниво на ваксинирани в страната.

Министерството на туризма продължава солидарно да подкрепя усилията на Министерството на здравеопазването, ясно и последователно, следвайки политиката на България и кабинета, както и утвърждавайки световните практики в стремежа да бъде сложен край на пандемията с COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
32
 
! Отговори
Истина ли преди 2 години
Стига сте лъгали че всичко доброволно Разчитате хората да си замълчат за да не си изгубят работата Преди ковид НЯМАШЕ ли други пандемии но несе стигаше до крайности както сега Защо тогава се разписваш че фирмата производители не отговарят Не помня нашите родители и ние да сме се разписвали. че отговорността е само нашаСТИГА СТЕ РАЗДЕЛЯ ЛИ ХОРАТА ОТ АЛЧНОСТТА ДА НЕ СЕ ЗАДАВЯТЕ ИМА ВИДОВ ДЕН ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА
3
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ха да видим сега, кой няма да се ваксинира!
2
1
 
15
 
! Отговори
Спортист катерач преди 2 години
Този комуно диабетен праслак с вид на умо.побъркано диво праЗе с зурлъа на Глиган ваксинирано ли е с 2 вида ваксини.Сложете му и моите две гледам има желание добре се грижи за моето здраве
1
1
 
6
 
! Отговори
М-ство на Туризма?! преди 2 години
Като Митьо Очите стане министър, тогава ще е пълно ваксиниране.Нали вече е ваксиниран еднократно от Кравата с олово?!?!