Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално

Представителите на "Възраждане" отидоха при президента без маски
267
Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално
Снимка: БГНЕС

Проблемите, които България има, търсят и трябва да намерят максимално бързо своите решения, защото страната ни се намира в криза и то вече десетилетна криза. Ще направим всичко, което зависи от нас в парламента да поставим въпросите, които смятаме за важни и належащи, да намерят своето решение. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на консултациите при президента Румен Радев.

Срещата е последна при държавния глава преди връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на победителя в изборите "Продължаваме промяната". Президентът посрещна представителите на "Възраждане" с маска, която свали, когато започна да говори, но никой от четиримата не беше с поставена маска.

Макар и последна в тези консултации, аз не деля партиите, парламентарните групи по тяхната численост, всяка една е важна, каза Радев в началото на разговора. Президентът изрази надежда в близките дни да връчи първия мандат. Той попита как от "Възраждане" виждат работата в парламента и с бъдещото правителство, защото неотложните решения са много.

Костадинов посочи, че е важна нормализацията на живота в нашата страна.

Смятаме, че трябва да се премахне зеленият сертификат като тежка дискриминационна форма, подчерта той. Костадинов открои и това, че децата не могат да получат адекватно образование в онлайн обучението.

Нашата държава буквално е изправена пред изчезване и народността ни от стопяване, каза още той във връзка с демографската криза. Според Костадинов здравната система не функционира и е почти напълно разрушена.

Той открои и проблема с българската енергетика и цените на тока. Ако те се вдигнат от 1 януари, това ще допринесе за кризата. Не трябва да забравяме и казуса с РСМ, защото не можем да направим компромис по начина, по който си го представят нашите европейски партньори. Ще търсим подкрепа от всички здравомислещи фигури в Народното събрание, защото за нас това е национална кауза. Ще бъдем гласът на здравия разум, на българския народ и ще настояваме за максимално голяма чуваемост, каза още Костадинов, като допълни, че българският народ не може и не трябва да бъде делен.

Надявам се, когато предлагате мерки за справяне с пандемията, да имате под внимание живота на всеки един българин, включително това, че повече от 100 човека на ден все още умират в болници, че лекарите и медицинските сестри все още са претоварени. Надявам се в диалог с отстаналите политически сили да намерите такова решение, което да мисли и за тях и в същото време да осигурите нормален живот, коментира президентът Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
9
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички останали са марионетки на Брюксел и на американците. Костадинов и неговите хора сами, и единствено със собсвени сили си спечелиха местата в парламента, което в конкуренция с финансовите възможности и пропагандна машина на Брюксел и Вашингтон е забележителен успех.
135
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожелавам им на следващите избори да спечелят поне 30%.
134
3
 
12
 
! Отговори
МАГИ БОКИЧИЯН преди 2 години
ЦЕЛИЯТ СВЯТ ВСЪЩНОСТ не се е ваксинирал! Официалните правителствени ИЗКАЗВАНИЯ показват ТОТАЛНО НЕДОВЕРИЕ КЪМ начина на ЛЕЧЕНИЕ НА ЗДРАВИ ХОРА!Тоест ВАКСИНАТА е хомеопатия. Тя има смисъл само ако е класическа - от белтъчни, полизахаридни и пр. антигени. Но КЪДЕ СА ХАПОВЕТЕ! АМИ ИМА И ФИЗИОЛОГИЧНИ БЕЗРЕДНИ (НЕ САМО ВРЕДНИ ГЕНЕТИЧНИ) МЕТОДИ ЗА БОРБА С ВИРУСИ!
133
23
 
9
 
! Отговори
дядо Йоцо преди 2 години
Няма да говорите лоши неща за Коцето, недавам да му викате луд, че бил за писхото, че бил нещо си там. Гледам тука доста негови привърженици има, сугурно получават стотинки като кликат на палчетата. На заработка са. Цял ден дремеш в днес.бг и кликаш - я накрая си изкарал 55 стотинки.
132
8
 
7
 
! Отговори
75% българи преди 2 години
Фигуранта се затрупа с негативи и беззаконие и нямя за завърши мандата си.
131
2
 
3
 
! Отговори
У бре Дю бре преди 2 години
До гласоподавател 145 Ало ненормалният глосоподавател , я по добре се скрий че никой не сака да ти чете брътвежите и простотиите.
130
0
 
4
 
! Отговори
АЗ БОКИЧА преди 2 години
ПОКАЖЕТЕ МИ ГЕРБ-БИОТЕХНОЛОГИЯ за производство на каквато и да е ваксина!Това не е фармацевтика (китайски менте-синтези), а БИОТЕХНОЛОГИЯ за която в БГ СИ НЯМАТ ХАЛ ХАБЕР! Кой от тези "СПЕЦИАЛИСТИ" чрез какВИ ДИПЛОМИ, СЕРТИФИКАТИ УБЕЖДАВА за неща които НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ Е РАБОТИЛ В ПРОМИШЛЕНОСТ С ТРАДИЦИИ!
129
5
 
43
 
! Отговори
Милев преди 2 години
Браво на г-н Костадинов и Възравдане ! Най-сетне някой с нормално мислене ! При следва щите избори г-н Костадинов и Възраждане с най-висок процент и най-висок рейтинг !!!
128
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До гласоподавателВсяка страна маже да си определи за себи си някакви стандарти.Ние не сме длъжни да иизпълняваме това което правят уж срещу ковид в германия
127
2
 
9
 
! Отговори
БОКИЧА 2 преди 2 години
ВИЖТЕ МАРИЦА ИЗТОК от googlemap - ВИЖДА СЕ ЛУНЕН ПЕЙЗАЖ!ТОВА СА ГЕРБ-ТЕХНОЛОГИИТЕ на инж. ГАНЕВ.В Бразилия, Швеция и пр. отдавна правят въглища по коренно различен начин - без лунни пейзажи и без сеч от ГОРСКА МАФИЯ.
126
48
 
11
 
! Отговори
гласоподавател преди 2 години
Този изцяло е изперкал. Значи цял свят, САЩ, Германия, Израел, Англия ,Канада...Всички държави, професори, държавници са простаци,че се ваксинират и предприемат мерки срещу Ковид-19 а наш бай *** неще да се съобразява с международните стандарти и иска без маска,без ваксини,без сертификати...Братко ако не бях на общестевенно място щях да се смея на глас но не мога, ще ме помислят за толкова луд колкото е този Костаки...А бе ти с всичкия ли си? Ти наистина ли си нормален? Стига глупости де...
125
0
 
0
 
! Отговори
до 134 преди 2 години
Имаш право. 135 въобще не го четох
124
0
 
0
 
! Отговори
до 135 преди 2 години
Имаш право.
123
2
 
19
 
! Отговори
БОКИЧА преди 2 години
1.Какви точно специалисти са лекари, професори имунолози, вирусолози и пр. "специалисти" без нито един ден практически опит в БИОТЕХНОЛОГИЧНО ПРОИЗВОДСТВО ЗА КАКВАТО И ДА Е ВАКСИНА?2. Как някой препоръчва нещо за което НИЩО НЕ РАЗБИРА?3. Въпроса за ТИП-вакнина е само 1: Класическа ваксина - БЕЗ НУКЛЕИНОВА К-НА; или RNA(DNA), която може да има непредвидими последици за който и да е жив организъм4. Има три процеса за трансфер на геном при вирусите! НЕ стели информирани?
122
38
 
5
 
! Отговори
- преди 2 години
Да махнем Костадинов!!!
121
4
 
33
 
! Отговори
смях преди 2 години
Проправителствените ***,защо не кажат в пряк текст,че искат да живеят,като бройлери.Нападат лично Костадинов и избягват темата.
120
9
 
2
 
! Отговори
Joro преди 2 години
Да махнем контактите, нека ни пере тока!
119
6
 
41
 
! Отговори
До 126 преди 2 години
Не обичам да споря, но Възраждане единствени споменават някой доста важни теми - демографското ни блато, цените на електроенергията, пустеещата ни земя докато ПП обсъждат как да въведат електронно правителство!!Така, че засега само те отварят наболяли и доста важни теми за обществото ни. Жалко, че са само 5% от депутатите.
118
4
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, на другите избори на пролет, първа политическа сила!
117
32
 
9
 
! Отговори
бааа Пена преди 2 години
Костадинов политик, му хахаха не ме разсмивайте, по погледа му се вижда че днес не си е пил хапчетата.