Разпитват днес Кирил Петков и Лена Бориславова

Премиерът също ще търси отговори
Обновена: 9 фев 2022 07:30 | 9 фев 2022 07:22, Александър Попов
91
Разпитват днес Кирил Петков и Лена Бориславова
Снимка: БГНЕС

Премиерът Кирил Петков ще бъде разпитан във Върховната касационна прокуратура днес.

Вече стана ясно, че държавното обвинение иска повече подробности за лицата, които премиерът е споменал по време на срещата си с главния прокурор Иван Гешев миналата седмица.

На срещата на премиера с главния прокурор миналия петък Петков е посочил имена и прякори на хора, които според него са в основата на икономическата и криминална престъпност в страната, но срещу тях не са предприети действия за търсене на наказателна отговорност.

Още по темата
Кирил Петков отговори, че ще отиде, но иска да зададе и въпроси по 9 конкретни теми, сред тях аферата "Мата Хари", разследванията след списъка "Магнитски", казусите "Барселонагейт" и "Осемте джуджета".

Призовка получи и присъствалата на срещата говорителка на правителството Лена Бориславова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не завърши денят със заглавие арест на Гешев и пиронева. Всички гешефтари ще бъдат издирени, разпитани и анализирани. Гешев и неговата банда за група шизофренични престъпници и ще изгният до един в затвора под ласките на бай Ставри през деня и на мемет през нощта.
27
0
 
16
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 години
Хляб и эрелища эа eднoклeтъчните избиратели, е хляба ще си плащат, шоуто е беэплатно.
26
4
 
11
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Ленчето , момето от Факултето и тя барабар с мъжете.*** ни цака с вестникарски изрезки,ама той можел да чете.
25
1
 
9
 
! Отговори
Вьзмутен преди 2 години
Старите и новите един дол дренкиБьлгарите вече са на рьбьРаспити глупости -шоу за гладните
24
4
 
21
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Харвард е взет ОНЛАЙН ОТ ЖЕНА МУ НА КИРО.АНГЛИЙСКИЯТ МУ Е НА НИВО СТРОИТЕЛСТВО В КАНАДА!!!! Наясно ли сте,човек завършил Харвард как говори инглиш???? Аз познавам други завършили в чужбина.Петков е измамник. Пачата му го издава.А РУМЕН РАДЕВ ГО ПУСНА С ЧУЖДО ГРАЖДАНСТВО. РАДЕВ Е ЗА СЪД!!!!! А ПЕТКОВ ОГРАБИ ДЪРЖАВАТА И ЩЕ СИ ИДЕ В КАНАДА С ЕДНА ГОЛЯМА ТОРБА С ПАРИ И ЛЪЖИ. А ВИЕ ЩЕ ЧАКАТЕ ЗАПЛАТИТЕ ОЩЕ 3 МЕСЕЦА.
23
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цирка е пълен Гешев ,вече 3 год.не знае кои са,сега вика Петков и Бориславова за да ги узнае.Цяла България знае,какво прави изобщо Гешев на тази длъжност.
22
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ромео и жулиета в новия ъндърграунд!
21
3
 
14
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Питайте ги : данъците за тия 20 хил.лева заплата , платени ли са?Смраднята на Радев е Петков.
20
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз защо нямам кюлчета злато, пачки евро и пистолет в чекмаджето си??Ами защото не съм член на крадливата партия ГЕРБ.............затова.............те управляваха заедно с другата мафиотска партия ДПС.............сега е време за затворите!!!
19
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Никога няма да сте на нивото на Кирил Петков..............завършил е в Харвард............а не като дебелата *** Делян Пеевски от ДПС................в третокласния университет в Благоевград!!!" .....////////.много си объркан пич. Първо - Киро е минал накакъв двуседмичен курс едва, уж, то с тоя английски пак е учудващо. Втород - Делян никой не го е виждал да снъпва в университет, даже и състудентите му
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви отговори търсят просто Киро и Ленчето? Те не знаят ли, че въпроси в прокуратурата задава прокурора? Ако, просто Киро иска да зададе въпроси към главния прокурор, може да го направи в НС, когато НС покани главния прокурор да отговаря на въпроси.... Но, и там няма да получи отговори, тъй като въпросите му са основани на медийни публикации в парцалясите на Прокопиев и Бабикян. Обаче, ще зададе ли въпроси на менторите му - Прокопиев +Радев, на Черепа, Бобокови, Миню..Спецов, Лорел, Василев?
17
9
 
3
 
! Отговори
? преди 2 години
Прокуратурата е място за разпит на неудобните.Там крадците на Хемус и банкерите и членовете на ДПС не ходят. Те от там командват.Народа си избра Промяна, но Мафията няма да се даде без борба.Отиде ли си Гешев следващия ще осъди Пеевски, Автомагистрали, Борисов и играчите на прехода а това е опасно. За това Гешев и ВСС ще го пази.
16
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички крадци от ДПС и ГЕРБ.................в затвора!!!
15
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бони и Клайд в новата българска политика
14
0
 
2
 
! Отговори
Ама нали той преди 2 години
Им задава въпроси от медиите?Един вид ,посредник!А ,за цените,ще питат Ленчето!
13
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най- голямата корупция в БГ - прокурори, съдии, изпълнителна власт от години! Правим се на умрели кокошки.
12
5
 
5
 
! Отговори
Стани богат преди 2 години
Вьпрос за -10000 евроКаде скри буци паритеА- под задната седалка на джипкатаБ- вьв зайчарникаВ- закопа ги в буркани в градината
11
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да сте на нивото на Кирил Петков..............завършил е в Харвард............а не като дебелата *** Делян Пеевски от ДПС................в третокласния университет в Благоевград!!!
10
7
 
5
 
! Отговори
? преди 2 години
Кирил ще ходи там, където Доган не е ходил.На разпит в Прокуратурата.Там мутрите, корумпираните и крадците не ходят.Е...ако някой не си плаща рушвета от крадците и него го викат, но принципно Геша е бухалка срещу бизнеса и хората в България и инструмент на Мафията.
9
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БГ-прокурорите в България играят заедно с мафията и олигарсите........затова няма един осъден мафиот или олигарх за 30 години преход!!!