Сблъсък пред Паметника на съветската армия, викове срещу Митрофанова

Двете групи граждани с взаимни обвинения във фашизъм
Обновена: 9 май 2022 12:01 | 9 май 2022 11:37, Елка Василева
596

Снимка: БГНЕС

Сблъсък между граждани възникна днес пред Паметника на съветската армия.

Пред паметника имаше група хора с плакат "Не предавайте Македония". Един от тях заяви пред БНР, че в момента, в който са дошли официални лица, хората са били избутани.

"Най-мирно застанахме, както виждате, на плаката пише "Не предавайте Македония", защото това са хората, които всъщност предадоха Македония. Дойдоха официалните лица, включително бивши общински съветници от БСП, депутати, употребиха сила срещу нас, докато ние си стояхме най-мирно с плакати… Вие виждате няколко счупени знамена, няколко скъсани плакати, всичко това беше, след като започнаха да ни удрят и да ни блъскат", каза участникът.

Между двете групи прелетяха и взаимни обвинения във фашизъм.

На паметника бе и руската посланичка Елеонора Митрофанова. В словото си тя каза, че в момента тече опит за пренаписване на историята, като се сменят местата на жертвите и агресорите.

Изказването ѝ бе съпроводено от викове срещу нея.

Митрофанова беше начело на шествиет на „Безсмъртният полк“ в София, което отбеляза 77-ата годишнина от победата. Сборният пункт беше пред Паметника на Незнайния воин, а шествието стигна до Паметника на Съветската армия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


596
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
449
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На русофобите им наредиха да ни спретнат Майдан и съвсем освирепяха по блоговете.Във всеки случай никой не си е представял европейските ценности в тоя им вид.
448
6
 
3
 
! Отговори
ПЕНКО преди 1 година
ЦИОНИСТИТЕ ОТ САЩ -ВЛОЖИХА НАПЕЧАТАНИ ДОЛАРИ ВЪВ ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ ИНФОРМАЦИОННИ МАСИВИ - ПОДКУПИ ЗА АНТИРУСКА ПРОПАГАНДА !!!!!!!! СИГУРНО ОБВИНАВАТ СССР - ЗА ПАДНАЛИЯ АПАРТЕЙД В САЩ / ЦИОНИСКОТО УКРЕПЛЕНИЕ - БАНКЕРСКО / !!! И НИЕ СИ ИМАМЕ " ПРЕПЕЧЕНИ " -С ОСОБЕН АРОМАТ -НО ТЕ СА ГОТИНИ -МУЗИКАНТИ -ПЕВЦИ И ТАНЦЬОРИ , А НИЕ ГИ ПРИНУДИХМЕ ДА ЧИСТЯТ ЗА ХЛЯБ И БЪДЕЩЕ -НИЕ !!!ДОБРЕ Е ,ЧЕ ТЕЗИ ОТ МОЯ ГРАД СА В СОФИЙСКИТЕ БОЛНИЦИ ,А ИМАМ ПОЗНАТА- ГЛАВНА СЕСТРА В КАРДИОЛОГИЯ !!!
447
4
 
7
 
! Отговори
До Българин преди 1 година
Не, това са руските демократични цености, и в момента ги наблюдаваме в действие !
446
7
 
8
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
СКОРО ЩЕ ИМА ЧЕСНИ ИЗБОРИ В РУСИЯ И АЛЕКСЕЙ НАВАЛНИ ЩЕ СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ И ТОГАВА НА ПРЕДАТЕЛИТЕ РУСОФИЛИ НАЧЕЛО С КОПЕЙКИН ТРЯБВА ДА ИМ МОНТИРАТ ПО-ЕДНА ТРЪБА ОТЗАДЕ! ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПРОИЗВЕЖДАТ ГАЗ ОТ МЪКА! ЩЕ СТАНАТ КОНГУРЕНТИ НА ГАЗПРОМ ЗАЩОТО ПРИ НАВАЛНИ НЯМА ДА ИМА ПАРИ ЗА ШПИОНИ И ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!
445
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПОЗОР за Русия !!!
444
11
 
8
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Браво -намери се в ЕС един здравомислещ Тиери Марияни....който призовава ЕС да спре да въоръжава кресливото зелено *** и да ни въвличат в чужд проблем(сблъсък)....Русия не е някоя случайна държава ,за да пристъпи към тази операция.... Определено в делириум е изпаднал Байдън-дрън дрън,който насъсква света срещу Русия и си гледа сеир,а после да развива бизнеса на сина си.... ЕС нека попита зеления евреин защо лично е подписал документа за украинско гражданство на Брендо-наркотрафикан
443
8
 
12
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
ОЩЕ МАЛКО ВИ ОСТАНА ПРЕДАТЕЛИ РУСОФИЛИ КРАЯТ НА БУНКЕРНИЯТ ДЕДО ТЕРОРИСТ НОМЕР ЕДНО В РУСИЯ И ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е БЛИЗО ТОГАВА ДРУГА ПЕСЕН ЩЕ ЗАПЕЕТЕ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ!!!КОМУНИЗМА Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ А РУСОФИЛСТВОТО Е ПРЕДАТЕЛСТВО!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
442
6
 
12
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
РУСОФИЛИЯТА Е МАЙКА НА МИЗЕРИЯТА!!!ВЪН КАСИЕРКАТА НА ШПИОНИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ! СЪД ЗАПРЕДАТЕЛИТЕ РУСОФИЛИ!ТУК Е БЪЛГАРИЯ ВСЕКИ КОИТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ ЩЕ БЪДЕ БИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
441
13
 
17
 
! Отговори
Qanon преди 1 година
Взривете маериканското посолство! Референдум за ЕС и референдум за НАТО!
440
17
 
19
 
! Отговори
Българин преди 1 година
до 491 Унищожение на инакомислещите - това ли са западните демократични ценности, към които се стремим така ревностно?
439
23
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Укрите и техните поддръжници продажните ни политици вече прекалява,време е да ги изметем от България
438
18
 
23
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ПУТИНОФИЛИ ДА БЪДАТ ОБЯВЕНИ ЗА ЕКСТРЕМИСТИ ПО ПРИМЕРА НА ПРЕСТЪПНИКА ПУТИН С ХОРАТА НА НАВАЛНИ!!!КЪМ ВСИЧКИ ПРЕДАТЕЛИ РУСОФИЛИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ПРИЛАГАНИ СЪЩИТЕ ЗАКОНИ КОИТО ПРЕСТЪПНИКА ПУТИН ПРИЛАГА КЪМ ТЕЗИ КОИТО СА ПРОТИВ НЕГО В РУСИЯ!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
437
18
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Затова ли видях 2 жалкарчета с по едно украинско знаме приличащо на ***. Може да изпразнувате края си.
436
17
 
23
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ РУСОФИЛИ!!!ВСЕКИ КОИТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ ЩЕ БЪДЕ БИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
435
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нещо не ви разбирам - не бяха ли САЩ съюзници със СССР по времето, когато бомбардираха София? Не бяха ли те, които избиха десетки хиляди българи за да подготвят окупацията от съюзниците воюващи срещу фашистка Германия и нейните сателити? Защо трябва да рушите, да събаряте? Ами издигнете си паметник на американските освободители и им се кланяйте 24/7/365!!! Защо искате да лишите хората от нещо скъпо и свято за тях? Защото сте ПРАЗНИ! И завиждате!!! ПРЕДАТЕЛИ И ЧУЖДОПОКЛОННИЦИ!
434
19
 
19
 
! Отговори
Срамна преди 1 година
Срамна робска руzка хранилка която трябва да се изхвърли от България. Паметника поклонение на руските роби трябва да се разруши.
433
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Историята се повтаря през 70 години. Същите предават България, в ръцете на окупатора , предават я защото ги натиска, защото са страхливи и продажни. Що е толкова безмозъчен тоз народ , защо?
432
19
 
14
 
! Отговори
БЕЗКОПЕЙКИН преди 1 година
СЪД ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ РУСОФИЛИ!!!ВСЕКИ КОИТО РАЗВЯВА РУСКО ЗНАМЕ ЩЕ БЪДЕ БИТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
431
10
 
17
 
! Отговори
Обективен преди 1 година
Обективно погледнато си личи, че днес планирано са пуснали повече парички на лекенцата за да опорочат празника. Дори се опитват да го изместят с псевдопразници! Колко са жалки само :)) Бълват жлъч в нет-а и какво? Ей сега ще станем еврогейци и дупедавци щото някой си крещял и мацал с боя. Всеки може да цапа - лай на та най-много!
430
8
 
20
 
! Отговори
! преди 1 година
Продадохте, превърнахте ни в гетото на Европа, скоро ще e гpa.дaнска война. Войските на НАТО ще използвате с/у нас, предa.eли гад.ни