От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни

От 25 юни полетите между двата града ще се изпълняват всеки ден
3 юни 2022 15:43, Анисия Иванова
От София до Бургас за по-малко от час с "България Еър“ от 17 юни
Снимка: България Еър

От 17 юни националният превозвач „България Еър“ стартира сезонни полети по линията София – Бургас. Полети ще се изпълняват три пъти в седмицата, а от 25 юни разписанието предвижда те да се осъществяват ежедневно.

По график продължават да се изпълняват всички редовни полети на „България Еър“ по европейски маршрути. С настъпването на летния сезон беше възобновена и линията до екзотичния гръцки остров Крит.

Билети може да закупите онлайн на www.air.bg през мобилното приложение Bulgaria Air, както и чрез офисите на „България Еър“  в страната и чужбина и през агентската мрежа.

Въпреки отпадането на противоепидемичните мерки на национално ниво, „България Еър“ продължава да поддържа засилени хигиенни мерки. Самолетите на компанията се почистват и дезинфекцират, както със специални антибактериални препарати, така и с UV светлина преди и след всеки полет. Качеството и чистотата на въздуха в пътническата кабина се обновява постоянно през двигателите чрез въздушните HEPA филтри, с които са оборудвани самолетите на „България Еър“.

По този начин се елиминира възможността за разпространение вирусни инфекции. Носенето на маски на борда остава препоръчително.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание