Напрежение около НС, протестиращи нападнаха депутати на "Възраждане"

Протестът бил организиран от американското посолство, твърдят от партията
Обновена: 16 юни 2022 23:17 | 16 юни 2022 23:00, Анисия Иванова
1365
Напрежение около НС, протестиращи нападнаха депутати на "Възраждане"
Снимка: БГНЕС

Напрежение около Народното събрание. Протестиращи нападнаха депутати от "Възраждане". Наложи се народните представители да бъдат охранявани от полицаи.

Част от депутатите от групата напуснаха обградената от протестиращи сграда на парламента, но това предизвика реакции сред демонстрантите, които ги освиркаха. Част от протестиращите се опитаха да стигнат до депутатите, което наложи намесата на органите на реда, за да не се стигне до саморазправа.

Сред депутатите от „Възраждане“ бяха Цончо Ганчев, Николай Дренчев и Искра Михайлова.

Полицейски кордон охранява служебния вход на НС. В сградата останаха няколко депутати от партията на Костадин Костадинов, които трябва да бъдат изведени, съобщи Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според представители на партията протестът в подкрепа на управляващите е организиран от американското посолство в София.

Депутатите от "Възраждане" имали заседание на парламентарната си групата. Затова си тръгнали от НС четири часа след началото на протеста.

Парламента късно вечерта напуснаха Кирил Петков, Асен Василев и Никола Минчев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1365
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
678
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
любовта на народа ви очаква всички, махайте се докато е време.
677
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Наложи се народните представители да бъдат охранявани от полицаи." Колко трогателно -народните представители от "В(г)ъзраждане" ги охранява полицията от народната любов !След тоновете дебелооки словоблудства Костя прябваше да бъде оставен да вкуси от народната любов !Каква наглост само - вожда на родения от ДС проект Възраждане , наследствен мафиот , да нарича мафиоти тези , които си искат обратно държавата от мафията ! Но-о-о , нашенеца вярва само на празни дрънканици , не на дела ...
676
11
 
9
 
! Отговори
Дринго преди 1 година
Копейкин е Бялата Златка номер 2. Ще се крие под масата и той. Жалък рублофил
675
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой щял да се "връща" на власт?? Ами ТЕ СЕГА управляват КОМУНИСТИТЕ, бе. Имате голям проблем с фактите. Румен Радев е бил член на БКП (Българска комунистическа партия), която е забранена с резолюция на НС.
674
9
 
8
 
! Отговори
Стоянов преди 1 година
Младо но до дъно глупаво общество протестиращо и то незнайно за какво. Едната част обвързана с дадена политическа партия а друга част просто ей така щото някой вика, отишъл и той да вика, ама викали да падне България а он не му дреме , важна е филията хляб и кибабчиТУ. Най лошото е че и без кебапче има хора който биха си продали държавата, не от друго а защото немогат и неискат да помислят.
673
4
 
18
 
! Отговори
Объркан преди 1 година
12 години плашеха народа с комунистите ще се върнат на власт. Сега сбирщината с комунистите плашат,че герб ще се върнат на власт. Колко ще ги траем тези ? Уплашеното стадо лесно се манипулира.
672
9
 
10
 
! Отговори
Ттт преди 1 година
Колко войни се водеха и се водят в бившия ссср, колко хора загинаха! Това е наследство от комунизма! Никога комунизъм!
671
16
 
17
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Обичам България-това е моята Родина.Обичам и почитам Русия-тя ни освободи от турско робство.Време е за ВЪЗРАЖДАНЕ!!!Кире ни ЗАРОБВА С НОВИ ЗАЕМИ-9 МЛРД са.
670
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кокорчо истеричният фалцет е съден за измами в Лондон, но в България го играе от добрата съпротива..... айде свалете розовите очила! този е изпечен мошеник и съмнителен и в личните си отношения
669
8
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
200 роднини на джендърите около КироПростото се събрали пред парламента за да не изпуснат келепира от теглените кредити, и КироПростото вика че това е демокрация, обаче не иска избори, а миналата година му изнасяше да ходи на избори!!! Лицемери! Как не ги е срам от ПП, с тройни цени спрямо миналата година!!!! занимаваха се с македонци, украинци и немски канцлери, само не и с българския народ
668
3
 
3
 
! Отговори
КифльокПичок от Софи преди 1 година
До Баце: Тоест Бате Бойко ли се връща на власт пак, ам?!?
667
18
 
18
 
! Отговори
Баце преди 1 година
Тия комунисти от Възраждане си ги турям знаете къде
666
13
 
21
 
! Отговори
Кучкар преди 1 година
Умно красивите *** нещо са се напрегнали. Карайте по-спокойно, Възраждане колкото и да не ги харесвам постъпиха много правилно. Трябва и е силно наложително Герб и ДПС да стабилизират държавата. И никога не забравяйте-БСП доближи ли се до властта, означава глад, скъпи горива, опашки за хляб. Така че 25.09. трябва да си върнем държавата. Слава!
665
18
 
11
 
! Отговори
гост преди 1 година
ОТ 699 .... ПРОТЕСТА Е ОРГАНИЗИРАН ОТ ВСИЧКИ НАС НОРМАЛНИТЕ ХОРА.ВЪЗРАЖДАНЕ НЯМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ . АМА МНООГО , МНОГО СИ ЗАБЛУДЕН . ВЪЗРАЖДАНЕ ЩЕ ИМА МЯСТО В БЪЛГАРИЯ И НЕ ........САМО ТОВА . ЩЕ БЪДЕ ФАКТОР И ЩЕ ПРЕКРАТИ ДАЛАВЕРИТЕ НА *** ДБ , ПП, БСП . БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ Е СИМВОЛ НА БЪЛГАРИЯ А, ВИЕ ИСКАТЕ ДА ПРЕДАДЕТЕ БЪЛГАРИЯ НА КРАВАРИТЕ ОТ ФАЩ . НЯМА ДА СТАНЕ . АКО НЕ СЕГА ИЗБОРИ ЩЕ ИМА И ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗНЕНАДАНИ НА ПРОЦЕНТИТЕ НА ВЪЗРАЖДАНЕ . НЕКА ДА ВЪЗРОДИМ ДЪРЖАВАТА НИ .
664
6
 
0
 
! Отговори
ДОНЯ АНИТА ДЖАМАЛОВА преди 1 година
До Припкам, припкам: Като изпапаш най - милото ми за закуска в ГЕРБ. АЗ СЪМ КРАЛИЦАТА НА ПЕРНИК АНИТА ДЖАМАЛОВА - ДОНЯ АНИТА И ВСЕКИ ТРЕПЕРИ ОТ МЕН.
663
2
 
2
 
! Отговори
Припкам, припкам !!! преди 1 година
Уважаеми, Дами и Господа, какво да направя за да си изкарам пари в провинцията, как да пиша коментари за Вас, УМОЛЯВАМ ВИ ЗА МИЛОСТ ?!
662
14
 
14
 
! Отговори
Само преди 1 година
Възраждане!
661
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Копейкин - в Сибир!!!
660
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
копаейката друга песен запя, като му запари под дивия
659
0
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Докога българинът ще се впечатлява от това което се казва , а не от това което се върши ?