Да помогнем: 45-годишен баща от Русе се нуждае от средства за спешно лечение

Семейството вече е разпродало каквото има, но парите не стигат
16 юли 2022 16:19, Елка Василева
17

45-годишен баща на две деца се бори с коварно заболяване. Семейството на Георги Колеолов от Русе втора година живее между надеждата и отчаянието. Близките са принудени да се обърнат към хората с добри сърца за помощ, след като събраните средства за лечението вече са изчерпани.

Проблемите за Георги започват през лятото на 2020 година, когато получава силно главоболие и нарушена координация. Изследванията показват голям мозъчен тумор, който е опериран незабавно. Година по- късно мъжът отново не се чувства добре – има нов тумор.

"Когато го оперираха, всъщност потвърдиха, че новото образувание е високостепенен глиом - злокачествено образувание и то с 3-4 степен, което в рамките на четири месеца се беше развило", разказва съпругата на Георги Корнелия Колеолова.

Георги започва лъче- и химиотерапия, но вместо да се подобрява, той се влошава драстично. Единственият шанс е лечение в Турция, където имат опит с подобен вид тумори. След дарителска кампания средствата са събрани и терапията започва.

"Дават ни голяма надежда , че той може до 100 процента да си възвърне мозъчните функции и този тумор да бъде ликвидиран", пояснява съпругата му.

Неочаквано обаче състоянието на Георги рязко се влошава и се налага да бъде преместен в интензивно отделение. Започва друг вид терапия, която след втората доза дава резултат.

"Той вече продължително време през деня бодърства и е в съзнание, адекватен е, знае къде се намира, започна да движи координирано ръце и крака", коментира Колеолова.

Престоят на Георги в клиниката струва 1100 евро дневно. Семейството вече е разпродало каквото има, но парите не стигат. До края на месеца трябва да се осигурят близо 20 000 евро, за да има шанс за Георги.

"Георги е душа човек, той е добряк, той живее за околните, той не е егоист, той е радостта на децата ми, той е закрилата им, той е моята утеха…. Това е човек, който обича да е с хора, да живее заради хората, раздава се, в момента той има нужда от помощ", сподели още съпругата му.

Корнелия и двете ѝ деца не се предават и вярват, че ще намерят подкрепа за живота на Георги.

Дарителска сметка:

Пощенска банка

IBAN BG84 BPBI 79214040 9097 02

BIC BPBIBGSF

Корнелия Любомирова Романова - Колеолова

Вижте повече в репортажа на кореспондента на Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
2
 
! Отговори
По-евтино преди 1 година
Да опита с Folaxan, за един месец ще изчезне туморът!
13
0
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
До даже за умиращ - общо взето сте прав, но пък предложението за нов фонд изисква под десет ст месечно, тъй че защо не? Все пак има и успешно лечение в някои страни.
12
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Плащайте си здравните осигуровки. И като се разболеете - нищо, събирайте пари. Няма оправия.
11
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Даже за умиращ онкоболен, в Турция казват, че те ще го спасят.И се започва едно точене на пари от семейството...За едни хапчета от билки и трънки, от нас поискаха 600 евро, уж лекували рак.. мошеници.В България грижите и лечението за онкоболен са същите, хем къде къде по-евтино.
10
0
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Трябва да има нещо като бълг. Коледа, защото всеки има право и на най-малката възможност. Добре е да се организира, никой няма да обеднее с един лв, и то годишно, прав е коментарът.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дайте да дадем!
8
0
 
21
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Да има фонд за такива случаи, защото ако приведа пари на него, ами другите? Всеки ден ли ще вися в банките? Мисля, че всеки независимо какъв е, ще даде един лв годишно и ето ти милиони. Аз ще дам повече от един лв.
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що всички бегат у Турция ? --->>> Щото в Турция ти вземат парите и казват "ще видим". После гледат умно и нищо смислено не им се получава. Стар еврейски трик. В Израел също се прилага. Отговорност никой не им търси, защото тръскат чужденци, а не местни граждани. Някой излекуван от тежка болест в Пуйкия да си чувал?
6
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Трябва да се намери начин, тежките заболявания да се поемат от специален фонд. Всички с големи приходи, примерно над един милион годишно, да вкарват задължително определен процент в този фонд. Тези на които, съдбата е дала добър шанс, трябва да се грижат за болните хора.
5
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано съберат пари и дано в турция успеят да му помогнат. Къде са нашите милионерчета те ни търсят само когато трябва да им дадем кокала и после ни отсвирват. Киро вампиро има 700 000 долара що не помогне на човечеца.
4
2
 
29
 
! Отговори
До ИСТИНСКИ ПАТРИОТ преди 1 година
ти на какви наркотици си бе момче
3
47
 
4
 
! Отговори
ИСТИНСКИ ПАТРИОТ преди 1 година
сигурно тоя е турчин щом ще си лекува детето в Турция... не заслужава пари защото е родоотстъпник! БИЙТЕ ГИ ТУРЦИТЕ, ИЗМЪЧВАНЙТЕ ГИ, 5 ВЕКА РОБСТВО БЯХА ТОВА
2
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АсанЩОТО ТУК ДОКТОРИТЕ НИ СА МНОГО ВЕЛИКИ, ОСОБЕНО ПО ТВ...
1
4
 
17
 
! Отговори
ЧЕСТЕН преди 1 година
Защото Асане нашата медицина е на такова ниво.......