Разбити пътища, локви, аварии - опасна инфраструктура ни дебне

В Helpbook получихме сигнали и снимки от страната
23 сеп 2022 18:34, Анисия Иванова
11
Разбити пътища, локви, аварии - опасна инфраструктура ни дебне
Снимка: Helpbook

Кога ли ще се случи да се движим по прилично изградени пътища и да не си трошим колите по една или друга причина, като често „лунният пейзаж“ е образуван след ремонта на ремонта на ремонта. Ето какъв сигнал пристигна в платформата на Helpbook.info, касаещ пътя lll-164 Своге - Искрец - Бучин Проход:

"От 2 години пътя е разкопани за ремонт, а от около 1 година нищо не се прави. Преди да започне ремонтът, пътят беше в много по-добро състояние от сегашното. АПИ се крият като мишлета. Кога пътят ще е завършен и как ще компенсират хората за ремонтите на автомобилите им, защото не се чупят по наша вина, а по вина на АПИ.

Получихме и сигнал за проблем с отводняването на булевард "Г. М. Димитров" до болница Софиямед: "При дъжд се образуват големи локви с вода, която не може да се оттече. Проблемът се дължи на запушените канали, минаващи през легналите полицаи на пешеходните пътеки на посочените места. Ако бъдат отпушени или самите легнали полицаи преструктурирани, проблемът ще бъде решен. В момента при дъждовни условия се създава пречка за трафика от коли и най-вече пешеходци, тъй като колите неизбежно опръскват преминаващите пеша с мръсна вода.

За опасен тротоар ни сигнализираха от район „Красно село“. Същият е разрушен и предтавлява опасност и ежедневно получаваме оплаквания от страна на живущите и преминаващите.

Изпратиха ни заснет полупаднал електрически стълб в район „Приморски“, град Варна. Същият е наклонен и всеки момент може да се срути върху автомобил или пешеходец. Молбата е за премахването му или спешен ремонт.

За пореден път получихме оплакване за авария на асансьора в подлеза на НДК, което възпрепятства придвижването на хора с двигателни проблеми и майки с детски колички. Молбата е повредата да бъде отстранена своевременно.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Промяната на радеф е факт!!
10
0
 
2
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Аз съм волна герберастка и летя от партиен член на партиен член, за 5 турски лири да се продавам на бойковите магистрали първа радост е за мен. Който иска евтина цена, аз съм това което търсите. Само гласувайте за Бойка кадъна, че да ме направи държавна магистрална жрица. За неговата кампания съм готова като тиква със семе да ме напълнят.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дебне ни ПП и компанията им...много са изгладнели...
8
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След успешното управление на ГЕРБ и банският ***
7
0
 
2
 
! Отговори
Pipi преди 1 година
Най обичат септември да копат когато е мармалад по пътя, но всичко е стратегия в тяхна полза
6
4
 
5
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
АСФАЛТ НЕ СЕ ЯДЕ НЕ СЕ ОПЛАКВАЙТЕ БОРИСОВ НЕ Е НА ВЛАСТ ИСКАХТЕ ПРОМЯНА ИМАТЕ Я БОЖКОВИСТИТЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВНОСТТА ЮМРУК БКП
5
2
 
2
 
! Отговори
Турист: преди 1 година
Бягайте и пак си ги изберете и Боко, и ПП, и ДПС, и БСП и останалите крадци. После ревете на глас, ако можете!
4
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво очаквате от руските агресори, локви, кал и разбити пътища.
3
6
 
5
 
! Отговори
перко преди 1 година
Казах ви, че със свещ ще търсите Борисов!
2
5
 
7
 
! Отговори
Толкова преди 1 година
След две години безхаберие на кирчо и кокорчо.
1
0
 
4
 
! Отговори
Samo minavam преди 1 година
Който не мина, само той не краде. И аз молих ,дон Боко, да даде, нещо да асфалтирам. И асфалт, нямаше да сложа, смея се.