Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е

Открит е в труднодостъпна местност над Радомир
Обновена: 19 ное 2022 21:43 | 19 ное 2022 15:00, Анисия Иванова
275
Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е
Снимка: БГНЕС

Намериха изчезналия Александър от Перник. Той е открит в труднодостъпна местност над Радомир от планински спасители. На място се очаква медицински екип.

Още по темата

Бащата Александър Цветанов съобщи пред БТА, че момчето е намерено в изоставен завод край радомирското село Червена могила.

Новината мигновено заля социалната мрежа Фейсбук, след като невиждана по численост доброволческа акция бе организирана в първите дни от изчезването на момчето.

Сашко изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо. В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци - освен жители на областта, в доброволните формирования имаше хора и от други райони на страната.

Бащата на изчезналия Александър вчера обяви и парична награда за този, който намери сина му и го доведе при него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нито искам да отиваме в конспирациите, нито иска да обиждам хора със заболявания.Ама историята си намирисва особенно да изполваш дете със СОП за пари. Не е възможно 7 дни НИКОЙ нищо да не намери с след награда внезапно намерен. Схема може би и малко спекула
103
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Народа да се радва 5 Мин, а после ще разбере, че всичко е било една голяма заблуда.
102
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В гората има вода и горски плодове в изобилие. Дивите ябълки са по клоните още.
101
8
 
10
 
! Отговори
ФСАФСАФСА преди 1 година
страхотна новина, СЕГА ДА ВЪРНАТ ПАРИТЕ НА ДЪРЖАВАТА, КОИТО СЕ ИЗХАРЧИХА, заради глупостта на САПКО И БАЩА МУ
100
7
 
6
 
! Отговори
Шантавия Сашко преди 1 година
Не е било отвлечено, защото нямаше да се стига до обявяване на награда. Радомир е близо до мястото където е изчезнало и дори.шльото още миналата събота май беше, подплашен от данданията е драсна на там и се е скрил. Не е ял, ама локви има,имаше дъжд и може и някоя кофа да е имало изоставения завод. А щяха да го намерят много, много по-рано ако търсиха в района, а не хахавия татко и някакви врачки да пращат доброволците за зелен хайвер и реално да спъват издирването
99
3
 
12
 
! Отговори
При преди 1 година
Предполагам, че сделката е била за 100 000, защото можеха и повече да поискат.
98
5
 
4
 
! Отговори
жьжддгдс преди 1 година
Звездите ми го говорят, тука ви написах, че сачко се крие в гората и си играе с мравките. АЗ СЪМ ПРОРОК
97
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво за хлапето,ама няма странно се получава,десет дни го няма и след обявяване на наградата се намира?
96
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какви студени нощи бълнуват всички. Най-много са падали температурите до 5-10 градуса през нощта. Като нищо може да си е бил сам 7 дена. Без храна никой няма да умре за седмица. Температурите трябва да са под нулата,за да умреш от измръзване. Може да настинеш,но няма да умреш без значение дали си дете или не. Обикновено най-очевидната причина е истинската. Просто е избягало и се е загубило само. Никой не го е мъкнал до този завод.
95
5
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
СТАВА ВСЕ ПО ЗЛЕ!!! НАМЕРЕН Е В ИЗОСТАВЕНИЯ ЗАВОД ЗА ТЕЖКО МАШИНОСТРОЕНЕ - ЗАВОД ЧЕРВЕНА МОГИЛА! ТОВА Е ЕДНО ОГРОМНО ИЗОСТАВЕНО МЯСТО ДО КОЕТО ДЕТЕ НЯМА КАК ДА СТИГНЕ САМО ОТ ПЕРНИК!
94
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще е грозно ако парите са изиграли ключова роля в намирането му. Защото утре подобно нешо може да се случи на родител, който няма финансова възможност да обявяват такава награда.
93
5
 
13
 
! Отговори
Ali Ahmed преди 1 година
Цяла седмица търсене и йок. Вчера бащата обеща 100000 лева и ги изтегли. Днес детето е намерено, прилича на платен откуп.
92
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почнаха конспиративните теории. Детето като е със СОП, не значи, че знае как да си набави храна и вода. Първата сигнална сисмема.
91
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За да му няма нищо след 8 дена глад и вода от локви, със сигурност е случай на отвличане от извънземни. Генералите обичат да сключват договори за експерименти с тях, а нашият е точно генерал. Избират такива, които нищо не могат после да кажат. В момента масово се отвличат новомобилизирани руснаци, защото Путин сключи договор със сивите. Водят ги безследно изчезнали.
90
3
 
13
 
! Отговори
Успешно преди 1 година
И детето се намери и търсенето на хората разкри схемите и играчките на нотариуси, полиция и тем подобни, как играят по свирката на мафиотите. Нямаше го никъде, хиляди души всичко обходиха и срещу заплащане го пуснаха.
89
13
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Президента да определи с указ 19 ноември за национален празник. Деня на намиране на Сашко! Ще празвнуваме трети март, 6-ти септември и 19-ти ноември. Защото намирането на Сашко обедини цялата ни нация. Половината българи се включиха в намирането му, а другата половина чакахме със затаен дъх да го намерят. Нищо друго не ни е обединявало така силно както съдбата на Сашко. Щом спасихме Сашко, значи можем да спасим и България от лапите на Винету.
88
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 72. Петко такива като теб не трябва да се възпроизвеждат
87
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ с него!Браво !
86
0
 
23
 
! Отговори
Da преди 1 година
Браво, браво, браво. От сърце се радвам
85
6
 
16
 
! Отговори
Ксеноформ преди 1 година
Шестото чувство не ме излъга. Снощи към 21 часа ви писах, че детето усещам, че е живо и здраво. Поздрави на всички