Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е

Открит е в труднодостъпна местност над Радомир
Обновена: 19 ное 2022 21:43 | 19 ное 2022 15:00, Анисия Иванова
275
Откриха изчезналия Александър, жив и здрав е
Снимка: БГНЕС

Намериха изчезналия Александър от Перник. Той е открит в труднодостъпна местност над Радомир от планински спасители. На място се очаква медицински екип.

Още по темата

Бащата Александър Цветанов съобщи пред БТА, че момчето е намерено в изоставен завод край радомирското село Червена могила.

Новината мигновено заля социалната мрежа Фейсбук, след като невиждана по численост доброволческа акция бе организирана в първите дни от изчезването на момчето.

Сашко изчезна на 11 ноември при разходка в местната планина Голо бърдо. В мащабната акция по издирването му се включиха служители на МВР, планински спасители и над 9000 доброволци - освен жители на областта, в доброволните формирования имаше хора и от други райони на страната.

Бащата на изчезналия Александър вчера обяви и парична награда за този, който намери сина му и го доведе при него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


275
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Децата аутисти не са л.у.ди. Напротив, твърде интелигентни са, макар да не се държат като останалите си връстници. Така че, не бива да се учудваме, ако се окаже, че момчето е успяло самичко да оцелее. Разбира се, не бива да се изключват и други версии. Сега следователите имат думата.
123
5
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
СЪРВАЙВЪР ПАСТИ ДА ЯДЕ!!! АУТИСТА САШКО 10 ДНИ ОЦЕЛЯВА В ГОРАТА ПО ХРАСТАЛАЦИТЕ В СТУД ДЪЖД И МРАК! СЪВСЕМ НИ ПРАВЯТ НА АУТИСТИ ТУКА - ТОЕСТ НА БАЛАМУРНИЦИ :D
122
2
 
15
 
! Отговори
САМО ДА ПОПИТАМЕ.. преди 1 година
1/Кой даде идеята да се дадат 100---хилки НАГРАДА ЗА НАМИРАНЕТО НА САШКО!!???2/КОЙ ДАДЕ ИДЕЯТА ДА СЕ ТЪРСИ САШКО НА ТОВА МЯСТО--.В ИЗОСТАВЕНИЯ ЗАВОД??!
121
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Убеден съм ,че е бил отвлечен от полицаи.
120
3
 
11
 
! Отговори
ФИСНАФСА преди 1 година
Наливам си една биричка. Днес е празник, открили са Сашко и ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ЧЕТА ЗА НЕГО НИТО ЕДИН ДЕН! И ПОВЕЧЕ ДА НЕ ХОДИ В ГОРИ, АЙДЕЕЕЕЕ
119
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 119 - Защо мислиш, че физически здраво 12-годишно момче не може да измине 13 километра пеша? За мен друго е странното. След като мястото е било вече претърсено, как така следовите кучета не са хванали дирите му? Правя си извод, че детето не е било там през цялото време. Не знам дали е било отвлечено и после пуснато или просто се е мотало из околността, но правя заключение, че ако не е било отвлечено, значи ние нямаме добър опит в издирването на изчезнали хора.
118
2
 
29
 
! Отговори
Новини преди 1 година
А не е ли случайно пуснат от някой, който се е уплашил че ще бъде разкрит? Как се оцелява 8 дни на открито без храна, вода, дрехи? Да не би да е от специалните армейски части?
117
1
 
14
 
! Отговори
Закон преди 1 година
За незабезялалите. Има един закон, не е на Мърфи, но действа безотказно: на каквото се подиграеш, ти идва до главата. Винаги. Не обръщайте една трагедия на бъзик и глупотевина.
116
0
 
21
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 1 година
Не се стърпях и съобщих радостната новина на цялото ми семейство. Първо казах на сина ми. Намериха Сашко. Той ме пита. Жив ли е? После казах на жена ми. Тя ме пита. Къде? В смисъл къде са го намерили. Накрая казах и на дъщеря ми. А тя ме попита: Кой е Сашко? Правя си извод, че на всеки четирима българи, поне трима са знаели кой е Сашко. Милиони българи изстрадоха загубването на Сашко. Но за щастие историята е с хепи-енд.
115
3
 
13
 
! Отговори
До жьжддгдс преди 1 година
Аааа, по-голям пророк съм от тебе! Аз казах, че такова смахнато чудо като Сашко има инстинкт за оцеляване и ще го намерят както един друг аутист дето го търсиха няколко дни на Витоша (Витоша!) и после го изкараха герой. А той просто луд и се е криел в храстите. Оня беше към 20 годишен. Сега и Сашко ще е "герой", после пак ще го търсят у гората. Като явно няма кой да му тегли един бой и да не прави повече така. Това не му е сефте. И преди така си е играел на криеница и е разигравал спасяващите го
114
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От какво отклоняваха вниманието, не проследих.----От действията на комунистическите изедници, разбира се!
113
3
 
13
 
! Отговори
Точка преди 1 година
Точно преди 2 дни бащата караше да търсят доброволците в изоставени постройки, гледачка му била казала. А той е държал връзка с похитителите. На тях обаче вече им беше писнало да обикалят по призивите на бащата от разни гледачки. И на детектор не е бил.
112
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До айдееее Ако беше твое дете, така ли щеше да реагираш? Не ти пожелавам.
111
2
 
10
 
! Отговори
До 123 преди 1 година
*** разбира се, те децата аутисти са направо герои на Марвел
110
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От какво отклоняваха вниманието, не проследих.
109
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези деца са интуитивни и със силен инстинкт за оцеляване. Понякога не усещат студ и болка. Те са близо до природата. Не ги подценявайте. Оцелял си е като едното нищо. Природата го води.
108
11
 
12
 
! Отговори
айдееее преди 1 година
Най-сетне да се приключи с тоя САШКО, че ми писна 10 дена да го чета нон-стоп навсякъде. Да си го прибира и да спрат, да ни занимават.АЙДЕЕЕЕЕ
107
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като гледам коментиращите сигурно си изпращат децата зимата на дискотеки с торба суджуци да имат за ядене и навлечени с 5 якета и 3 пуловера,че температурите са -5 градуса и ще умрат я от глад,я от студ според тях.
106
2
 
8
 
! Отговори
Сашко, та Сашко преди 1 година
Лекарите и следите на мястото на намирането му (примерно акита) ще дадат отговор на въпроса има ли престъпление или някакъв смахнат *** за втори път бяга и го издирват. Предполагам е второто. А бащата е крайно куку и е нотариус, което е някакъв абсурд просто!
105
6
 
9
 
! Отговори
хаха преди 1 година
САШКО МАУГЛИТО ще му викат цял живот сега