МВР и Европрокуратурата работили над месец за акцията днес

Резултатите ще бъдат обявени скоро
27 фев 2023 17:30, Александър Попов
46
МВР и Европрокуратурата работили над месец за акцията днес
Снимка: БГНЕС

Повече от месец Главна дирекция "Борба с организираната престъпност" (ГДБОП) и Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС) работят с Европейската прокуратура във връзка с акцията, която днес се реализира на територията на България, съобщи служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Той добави, че МВР е работило по случая под надзора, ръководството и с указанията на Европейската прокуратура, и е свършило прецизно работата си.

„Удовлетворен съм от нивото на взаимодействие“, добави Демерджиев, като посочи, че повече подробности за акцията се очакват скоро от страна на европейската институция.

Министърът посочи още, че в близките дни очаква да се финализира споразумение между МВР и Европейската прокуратура, което да урегулира още по-добре отношенията между двете институции.

Иван Демерджиев коментира темата преди да влезе на среща с министъра на отбраната Димитър Стоянов, с когото ще обсъдят мерки за охрана на границата ни във връзка с мигрантския натиск.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днеса, това е топ новината на годината, а вие го криете в девета глуха все едно е нещо незначително. Даже не споменавате за какво иде реч. Личи си ясно връзката ви с ГЕРБ-ДПС...
5
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Празна Мара , тъпан била. Дерменджиееев, всичкката ти е такава... Заплатката взе ли си я? Взе я. Е това е важното Дерменджиев.
4
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радостното е че Борисов и Гешев нямат влияние над МВР в момента. Тъжното е че докато Гешев е на поста си, ще чака доказателства от европрокуратата и никога няма да се стигне до някакви присъди, най малко пък да вкарат Ковачки в затвора..
3
3
 
5
 
! Отговори
NoirFire преди 1 година
Аз не съм много запознат но мисля че тези хора бягат от земетресения и се страхуват да живота си, да ги върнеш в земетръсната зона мисля че не е повод за особена радост.
2
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Страхотна операция!! Браво!
1
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Днесаа, защо не споменавате името на Ковачки? Казват че вече е избягал в Дубай. Партията на Янев изтече в канала. Сега разбирате ли защо имаше оставки на европрокурори. Искаха да саботират проверките. Гешев и ГЕРБ-ДПС са личен покровител на Ковачки.