Не пуснаха Биляна Петрова от затвора, за да се прости с майка си

Майката на бившата заместник-кметица на "Младост" е починала вчера
6 апр 2023 11:05, Стела Стоянова
109
Не пуснаха Биляна Петрова от затвора, за да се прости с майка си
Снимка БГНЕС

Ръководството на затвора не е пуснало бившата зам-кметица на "Младост" Биляна Петрова, за да се прости с майка си, която е починала вчера. Това съобщи нейна близка в своя фейсбук профил.

През ноември миналата година бившата кметица на столичния район “Младост” Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова, бяха осъдени, че са взели 70 хил. евро подкуп от строителния предприемач Александър Ваклин, а Петко Дюлгеров бе признат за виновен.

С влизането зад решетките на тримата се сложи край на сагата, която продължи повече от четири години. Тя започна с показния арест на Иванчева и Петрова пред спортното министерство в центъра на София на 17 април 2018 г.

"Сбогом мамо! Ти беше най-прекрасната майка на света и най-прекрасният човек, когото познавам! Знам, че татко те чака, за да сте заедно завинаги! Светла ти памет, Майчице! От твоето Билянче", написа още в поста приятелката на Биляна от нейно име.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още по темата: Биляна Петрова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
3
 
17
 
! Отговори
Строител преди 1 година
Строител строителю око не вади.Назиданието продължава...И ако много знаете и вас ще ви уредиме като кметиците.
38
4
 
26
 
! Отговори
Защото преди 1 година
До 38. Защото маркиращото вещество беше по носа й. Давали са й да подписва някакви неща и може там да са й сложили маркиращо вещество. Мислиш ли, че няма подкупни служители в полицията? "Броенето на пачки с носа на Иванчева ще влезе в учебниците по наказателно право един ден!!!"
37
19
 
4
 
! Отговори
Гуфу преди 1 година
До 36, А защо имаше по ръцете и маркер от белязаните пари?
36
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната демонстрация на гавра с човек, който е зависим от началниците. За отмъщение и назидание на останалите да не се скачат срещу първата и вечно правата партия. А пък ние данакоплатците ще платим обезщетението, което ЕСПЧ ще ѝ присъди след едно хубаво дело.
35
4
 
31
 
! Отговори
Срам и позор! преди 1 година
До 24. Иванчева Не са я хванали с белязани пари! Парите са били подхвърлени в общата общинсща кола, докато е пиела кафе в кафене. Пълна постановка!
34
2
 
36
 
! Отговори
Парадокс Бг преди 1 година
Това е нехуманно, тя да не е убила човек. Ама то българското правосъдие щеше да бъде по-благосклонно към убийците.
33
2
 
23
 
! Отговори
магаревъд преди 1 година
Герб е на власт. Тия двете които се поставиха на строителната мафия бял ден няма да видят.
32
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
4 години дело ...70 000 евро ..Ехееее добре че не са 500 000 евро че щеше да е 10 години дело и на свобода
31
19
 
2
 
! Отговори
простак преди 1 година
Чувал съм, че в женския затвор севират краставиците само ситно нарязани !
30
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 18. А дали е така? Сигурно много вярваш в нашето правосъдие. Защото аз не вярвам, като гледам колко престъпници са на свобода.
29
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Човещината е нещо чуждо за някои чиновници и техните началници. Дори и към най-големите престъпници трябва да се проявява човещина. Зам.-кмет на район, дали е най-корумпираният в държавата? Това кмет на община, общински съветници, народни представители, областни управители, министри погледнато йерархично са по-отгоре от този кмет, но само зам.кмет и кмет на район хванали. И всички над тях са неопетнени, затова в ниската йерархия унизително отношение за назидание. Така ли?
28
26
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В затвора има правила, сигурен съм ако тя и там не ги е нарушавала са щели да я пуснат, който иска да го пускат трябва да работи там и да спазва реда и правилата.
27
35
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Стига сте ни занимавали с иванчева и петрова. Всички имаме родители. Не всички сме могли да се простим с родителите си поради проблеми в работата, болест или друго, но не сме търсили общонационално съчувствие. Петрова не е единствената затворникчка, която е загубила родител и не е могла да се прости с него, но за обикновените затворници никой не пише и не протестира... Иванчева и петрова са затворнички и не е редно да ползват привилегии само защото са известни.
26
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен отиди и си измий устата със светена вода!
25
2
 
23
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Няма милост,няаа срам,няаа морал ! И дъ ви каа дживота стаа се по лош !
24
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До А какво стана Не е точно така. Иванчева беше протеже на БСП, ама след като я хванаха с белязани пари се скриха, дори ментора и, Кадиев, се покри. Ти наистина ли вярваш, че някой нормален човек, без партийна протекция, може да бъде избран за кмет, депутат или общинар?
23
5
 
32
 
! Отговори
R.A.T.M преди 1 година
Дори омразния ви Путин пусна Ходорковски, когато беше в подобна ситуация. Явно западния модел много ни е промил
22
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Затвор значи липса на лична свобода и право на свободно движение. Не може от затвора да излизаш по желание, затова е затвор...
21
3
 
21
 
! Отговори
мира преди 1 година
Той Гешев се страхува от тях затова не я пуснаха сулу и пульо пущат наркомании всякакви *** но за тях няма милост нали ще кабжат какво става в затвора с тях .затова е това нареждане . дани господ ги накаже порядащно
20
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен Явно си привърженик на иванчева, затова ти пожелавам снаха като нея: нагла, крадлива, арогантна, грозна измамница.

Спонсорирани публикации