Пълнолуние в Стрелец: Как ще повлияе на различните зодиаклани знаци?

Възможно е да прибегнете до по-откровен и директен начин на общуване
Обновена: 2 юни 2023 22:12 | 2 юни 2023 22:10, Теодора Драгоева
2

Тази година пълнолунието в огнения знак Стрелец се пада в нощта на 3 срещу 4 юни (или по-точно в неделя, в 6:42 ч.) Въпросното пълнолуние може да ви се отрази така, че изведнъж да станете много по-изразителни и по-откровени от обикновено и да споделите информация, която досега сте таили в себе си. Стрелецът е известен именно с това, че е много активен и директен от вербална гледна точка.

Пълнолунието през юни се нарича Пълна ягодова луна, защото ягодите узряват по това време. Пълнолуние може да има само когато Луната е в противоположния на Слънцето зодиакален знак. Тоест, в случая, че пълнолунието е в Стрелец, когато е сезонът на Близнаци. Слънцето символизира егото, волята и целта, докато Луната представлява емоциите и нашия вътрешен живот. Противопоставянето между двете ни призовава да балансираме различни части от себе си. В този случай, по време на пълнолуние в Стрелец, може да бъдем призовани да спрем прекомерното анализиране, за да погледнем голямата картина на нещата.

Пълнолунието в Стрелец може да ни донесе нови перспективи, които да ни помогнат да осмислим нещата в ежедневието си. Кентавърът (символът на зодията) е известен с това, че казва това, което мисли, така че не се изненадвайте, ако започнете да правите някои твърде откровени или интригуващи коментари, които биха могли да предизвикат драма, но пък могат да направят нещата в живота ви и доста по-вълнуващи!

Възможни са конфронтации по време на това пълнолуние, тъй като ще излязат наяве много подробности, докато хората решават проблемите си. Но сътрудничеството и компромисът също могат да се проявят и в този момент може да се предприеме логичен, ясен подход към въпросните проблеми. Всъщност пълнолунието в Стрелец може да ни напомни колко лесно се разрешават проблемите, когато има обратна връзка и общуването е на ниво!

Сезонът на Близнаците може да бъде много забавен, флиртуващ и социален период от годината. Могат да се обменят идеи и има общо настроение за разбирателство и комуникация с хората. Пълнолунието в Стрелец може да ни даде увереността и дързостта, от които може да се нуждаем, за да бъдем по-директни и решителни, когато става въпрос за работа с другите, вместо просто да се движим по течението в името на мира.

Какво е специалното на тазгодишната ягодова луна в Стрелец?
Пълнолунието в Стрелец обикновено е време, когато разбирате или сте готови да споделите любопитна информация. Тази година обаче планетата на комуникацията – Меркурий, е напът да срещне Уран в Телец, което означава, че разкритата новина може да бъде дори по-изненадваща, отколкото обикновено очакваме по време на пълнолуние в Стрелец! Уран е планетата на непредсказуемостта, така че споделените новини и идеи могат да бъдат напълно неочаквани.

Венера в Рак е активна и по време на това пълнолуние. Освен това Нептун е в Риби и се доближава до опозиция с Плутон във Водолей. Всичко това, може да вдъхнови силно романтична атмосфера, но може да се окажем и в епицентъра на важен повратен момент по отношение на връзката си. Пълнолунието в Стрелец може да ни накара да разберем как партньорът ни наистина се чувства в отношенията ни и дали наистина изпитва истинска любов към нас. Връзките, които имаме с хора, които се опитват да ни контролират, също могат да достигнат повратна точка и внезапно да сложим край на тази борба за надмощие.

Юпитер в Телец се доближава до изравняване със Сатурн в Риби, докато се отделя от квадрат с Плутон във Водолей. Това вдъхновява една земна, подкрепяща атмосфера по време на това пълнолуние след това, което може да е било голяма промяна.

Как пълнолунието през юни ще се отрази на всяка зодия, можете да четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: стрелецпълнолуние
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари