Разлепиха некролог на жив и здрав съдия около сградата на Софийския съд

На него пише, че съдията е починал след продължително умствено заболяване
8 юли 2023 16:41, Йоана Цонева
39
Разлепиха некролог на жив и здрав съдия около сградата на Софийския съд
Снимка: Лекс

Некролог на жив и здрав съдия е бил разлепен на няколко места около сградата на Наказателното отделение на Софийския районен съд на бул. "Ген. М. Д. Скобелев", алармираха магистрати. Става дума за съдията Станислав Седефчев, като на некролога явно нарочно фамилията му е написана "Серефчев".

От Софийския районен съд съобщиха, че съдия Станислав Седефчев е в добро здраве и заседанията на неговия състав продължават по график. "Съобщенията за неговата смърт, разлепени около сградата на Наказателно отделение на СРС са неистински, за което е сезирана Софийска районна прокуратура", уточняват още от СРС.

На некролога пише, че съдията е починал след продължително умствено заболяване. "Ти беше закрилник и приятел на циганите от "Христо Ботев", "Факултето", Захарна фабрика" и "Филиповци". Даваше ни само условни присъди или ни оправдаваше. Ти бдеше над нас и ни поучаваше. Ти ни обичаше и д*** даваше... Никога няма да те забравим - тебе и твоето д***! Почивай в мир!", гласи текстът, а подписът е "От опечалените".

Това не е първият случай, в който се използва отвратителният прийом да се поставя некролог на жив юрист.

Приживе некролог на Камен Ситнилски беше залепен на сградата на Висшия съдебен съвет. Имаше подобен случай и с адвокат Ирен Савова, съобщи "Лекс".

През 2019 г. пък беше задържан Михаил Стефанов от Стара Загора, който надраска и се опита да скъса некролог на починал следовател, залепен на сградата на закрития Специализиран наказателен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
"независима" сороска марионетка, прокарващ подривната дейност на сорос.
12
0
 
25
 
! Отговори
Аз преди 10 месеца
Не виждам никакъв проблем в тази ситуация, как ще те санкционират точно като залепиш лист хартия на стена, надали има такъв закон, вече идва въпроса как се тълкува от мазен и продажен адвокат това деяние. Според мен това трябва да стане практика и всички дето пазят лоши хора така трябва да бъдат усмивани. Все едно някой да те глоби че лепиш плакати за концерт или некролог на някой???!!!?? Аз съм за такава инициатива!!!
11
0
 
14
 
! Отговори
поп Вечерко преди 10 месеца
Може да е действал като умрел, та затова.......
10
0
 
30
 
! Отговори
нищо за чудене преди 10 месеца
На някой му е писнало от корупцията на съдиите!
9
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Най-вероятно си го е заслужил като е оправдал някой престъпник. Съдейки от написаното му плащат да е закрилник на Бойковия електорат. Онези, които нямат задължения, а само права. Които параз.итират на гърба на обществото. Които не плащат никакви данъци, такси, осигуровки, а смучат всякакви помощи. Които са напълно здрави, но с голям % ТЕЛК. Които имат шофьорски книжки, без да могат да четат и пишат. Чиито поведение става все по-нагло и арогантно. Които имат втълпено чувство за безнаказаност.
8
0
 
21
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
ВИЦ:ДВАМА СЪДИИ СЕ СРЕЩНАЛИ СЛУЧАЙНО В ЗАВЕДЕНИЕ ! ЕДИНИЯ СЕ ПОХВАЛИЛ С ЗЛАТЕН ,,РОЛЕКС " ДАДОХА МИ ГО НАГРАДА ! ДА НЕ СИ ОСЪДИЛ НЯКОЙ ИЗВЕСТЕН ПРЕСТЪПНИК ? ПОПИТАЛ ДРУГИЯ ? НЕ БЕ ПУСНАХ ГО !
7
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От такова "умствено" заболяване не се почива, а се става богат. Питайте съдията от Търговище, дето го спипаха с подкуп. И той бая умствено болен. Правовата ни система е номер едно по корупция, следвана от медицинската. Живеем в скапана държава.
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Аз свестен съдия не съм виждал,за вас незнам
5
0
 
24
 
! Отговори
SS преди 10 месеца
Явно някой много го ,,обичат" ?!
4
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Опит за сплашване от някоя мутра.
3
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Че то не само тоя съдия е закрилник на тоя етнос явно им се плаща отвън
2
2
 
16
 
! Отговори
пожелание преди 10 месеца
Значи този да се пази ,защото попа може скоро да му пее!!
1
2
 
37
 
! Отговори
истина е преди 10 месеца
Съдебната система трябва да има общ некролог , и на него да пише ,че мафията никога няма да умре !