Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити

И "Пепси" се отказа от него
5 авг 2023 18:30, Стела Стоянова
150
Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити
Снимка БГНЕС, архив

Подкастът на Тото с Тити Папазов му изигра лоша шега.

Компанията за безалкохолни напитки Пепси и вносителят на уиски "Тюламор дю" прекратиха сътрудничеството си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, съобщиха от дружествата.

Това се случва, след като преди дни се разбра, че в епизод на популярния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити заяви, че преди години е подстригал насила жена, защото му изневерила. Думите на Папазов предизвикаха лавина от негативни реакции в социалните мрежи, които освен срещу него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал адекватно на казаното.

По-късно Тото се извини, но въпреки това, след докладване от потребители, всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Още по темата

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„Куадрант Бевъриджис“ АД – като официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията „Предизвикателството на Pepsi” заявява ясна позиция против насилието. Като социално отговорна компания ние по никакъв начин не подкрепяме и сме против действия, които водят до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно отношение в обществото или даването на трибуна на такъв тип поведение.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме предприели необходимите последващи мерки, свързани с преустановяване на колаборацията ни с г-н Йонислав Йотов (ТОТО).

Преди дни и хотел във Велинград отмени ангжимент на Тотои обеща да върне парите за билетите, които зрителите са закупили.

 "Тюламор Дю" също му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Ето и позицията им:

"Ние поставяме в основата на своите ценности семейството, уважението към личността и достойнството на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и др. Отстояваме неизменните моралните принципи, които са в защита на физическата, емоционалната и психическата неприкосновеност на всеки индивид. Ето защо, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме норми за безопасност и ненасилие. Поради тази причина към дадения момент – Tullamore D.E.W. прекратява партньорството си с Йонислав Йотов – Тото".

Реакцията е  контекста на случая с Дебора, която мъж е рязал с макетен нож, и след това подстригал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: тотоТити
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
10
 
! Отговори
Гелаевски Спецназ преди 9 месеца
Тарикат, и друг път ДА НЕ МИНАВАШ НА ЧЕРВЕНО!!!
81
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Плача!
80
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А, главният виновник Папазов какво наказание ще получи. Няма давност за престъпление, а неговото е такова. Вън Тити Папазов от "Левски"! Какво чакат и не се задействат. Нека не ходят на мачовете му, нека играчите му да го напуснат. Трябва да има реакция. Мъже къде сте и какви сте, че не го направите!
79
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
За хората с по-слаба памет ще напомня, че по едно време Тити се беше кандидатирал за кмет на София. Време е всеки кандидат за изборно място да бъде освидетелстван дали е наред с главата. Тити по рождение е чалнат и без изгледи за оправяне.
78
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гледайте как Украйна напредва на фронта. Мачка vаtенkите яко. Гледайте телеграм каналите: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Също така гледайте с VPN предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru и без VPN различни канали в smotret.tv
77
3
 
1
 
! Отговори
Ceco Varna преди 9 месеца
Този не беше ли рапер
76
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тоту колкото е 'музикант' толкова е и подкастър
75
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тити на снимката изглежда напълно неадекватен . Той си е и такъв. По тележизията реве , а после ходи да бие жена си за да си докаже че е велик .
74
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Манете го тоя къде реве. Я кажете колко етнически българи живеещи в украйна са мобилизирани от киевския нацистки режим в украйна, пратени на фронта и убити? Някой нещо по въпроса? В украйна живеят много българи, има населени места населени само с българи. Интересно ми е как нашите русофоби биха се почувствали ако живеят в украйна и ги пратят на фронта.
73
7
 
18
 
! Отговори
Кравар преди 9 месеца
Добри новини ! България бавно се нормализира и обшеството се изчиства от традицците на средновековното насилия .
72
9
 
8
 
! Отговори
Елементарно Уотсън преди 9 месеца
Това ми прилича по скоро на реклама на тоя Тото щото никой не му е гледал шоуто а сега стана известен покрай тази изцепка с оня полуидеот Тити.
71
0
 
23
 
! Отговори
До 60 преди 9 месеца
До Анонимен 60 А на много хора им остава непонятно какво смешно намират някои индивиди в малтретирането и остригването на една девойка. Каквото и да е направила тя, включително и изневярата, НИКОЙ няма право да я докосва с пръст и да я унижава. Същото се отнася и ако малтретират физически или психически мъж. Защо не се замисли дали щеше да ти е смешно ако въпросното момиче ти беше сестра или позната.
70
3
 
12
 
! Отговори
ОБЕКТИВЕН преди 9 месеца
Вижте езикът,който ползва жена му"***".Това интелигентен човек,добър в душата си никога няма да обижда към непознати с такива думи.Само това показва и тя каква е.Когато живееш в среда,в която взаимоотношенията са примитивни,нямаш възпитанието и пр.ще се смееш на такива истории.Вижте водещият на Семейни войни-той обижда непрекъснато жените,но СЕМ мълчи. Значи ние наистина не знаем какво значи нормални човешки взаимоотношения и взаимно уважение и доверие.Така му се пада,че и той навири нос.
69
4
 
12
 
! Отговори
Хахаха преди 9 месеца
Отровите газирана напитка и уиски,спонсори на този неадекватен човек.Този се храни с парите на производители на вредни вещества.Е,вече няма да се храни с техните пари.
68
15
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Голям левскар съм, но тоя Тити не мога да го гледам. не един и два пъти съм му го казвал в лицето, малкото човече не смее да налети на бой, че ми гледа колата, а той се страхува от имащите батковци с нови коли. Много жалко създание. Много. Няма да го забравя по време на пандемията как зарази Наско с КОВИД, защото слушаше на оная празна глава Милен Цветков престъпника приказките "маскити са зада малчити"
67
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
от една страна съм крайно против идеята за compelled speech, а именно да трябва да декламираш и рецитираш популярната гледна точка според обеството или правителството, иначе да бъдеш подложен на репресия и/или цензура. от друга страна, да седиш и да се хилиш като зелка на това как жена е била държана в плен и насилствено остригана, а цяла жилищна кооперация не са си направили труда да извикат полиция, та жертвата да бъде освободена -- това показва колко ти е акъла. нека си загуби спонсорите
66
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тото налапа ба-ху-ра !
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До 65, не разбрах нищо, ама май си объркал цифрите.
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Тва е като реклама на казино - "хазартът може да предизвика зависимост, и е САМО ЗА ЗАБАВЛЕНИЕ" ; "ТЮТЮНОПУШЕНЕТО уБИВА" ; "консумирай умерено и с мярка"
63
2
 
5
 
! Отговори
До 51 преди 9 месеца
Тази дума "нефелник" предполагам е новата папагалска дума , която ще чуваме и четем от папагали като тебе.

Спонсорирани публикации