Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити

И "Пепси" се отказа от него
5 авг 2023 18:30, Стела Стоянова
150
Спонсори режат един след друг Тото заради клипа с Тити
Снимка БГНЕС, архив

Подкастът на Тото с Тити Папазов му изигра лоша шега.

Компанията за безалкохолни напитки Пепси и вносителят на уиски "Тюламор дю" прекратиха сътрудничеството си с блогъра и музикант Йонислав Йотов - Тото, съобщиха от дружествата.

Това се случва, след като преди дни се разбра, че в епизод на популярния му подкаст баскетболният треньор Константин Папазов - Тити заяви, че преди години е подстригал насила жена, защото му изневерила. Думите на Папазов предизвикаха лавина от негативни реакции в социалните мрежи, които освен срещу него се насочиха и към Тото за това, че не е реагирал адекватно на казаното.

По-късно Тото се извини, но въпреки това, след докладване от потребители, всички епизоди от популярния подкаст в Youtube на Йонислав Йотов бяха свалени.

Още по темата

Ето и текста на позицията на PepsiCo:

„Куадрант Бевъриджис“ АД – като официална бутилираща компания на продуктите на PepsiCo за България и организатор на кампанията „Предизвикателството на Pepsi” заявява ясна позиция против насилието. Като социално отговорна компания ние по никакъв начин не подкрепяме и сме против действия, които водят до увреждане на човешкото достойнство и физическо здраве. Ние по никакъв начин няма да толерираме подобно отношение в обществото или даването на трибуна на такъв тип поведение.

На база гореизложеното ви уверяваме, че сме предприели необходимите последващи мерки, свързани с преустановяване на колаборацията ни с г-н Йонислав Йотов (ТОТО).

Преди дни и хотел във Велинград отмени ангжимент на Тотои обеща да върне парите за билетите, които зрителите са закупили.

 "Тюламор Дю" също му обърнаха гръб. В социалните медии от алкохолната марка написаха, че прекратяват партньорството си с Тото. Ето и позицията им:

"Ние поставяме в основата на своите ценности семейството, уважението към личността и достойнството на всеки човек без значение от пол, раса, възраст, политически възгледи, етническа принадлежност и др. Отстояваме неизменните моралните принципи, които са в защита на физическата, емоционалната и психическата неприкосновеност на всеки индивид. Ето защо, се отнасяме с изключителна отговорност и следваме норми за безопасност и ненасилие. Поради тази причина към дадения момент – Tullamore D.E.W. прекратява партньорството си с Йонислав Йотов – Тото".

Реакцията е  контекста на случая с Дебора, която мъж е рязал с макетен нож, и след това подстригал.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: тотоТити
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ние феновете на Тото трябва да протестираме пред фабриката на Пепси в България.
41
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 37 - Има и по-кадърни да бъдат шоумени. Тото да се опита да си изкарва парите другаде. Ще е за урок на останалите телевизионери.
40
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До aa1820 - Даже и мутра не е. Иска да прилича на мутрите от 90-те години, ама не му стиска. Може само да плаче, да ругае жена си и да стриже подрастващи момичета. Този не може да бъде лице на спортен клуб, който носи името на Апостола. Да се маха! Да иде да реве в кухнята на баба си и там да се прави на мъжкар.
39
6
 
10
 
! Отговори
Ох Милите преди 9 месеца
ЕС плаща "парите за адаптация" в срок от три години, считано от деня на напускане от длъжност на ЕвроКомисар. така, в момента Вицепремиерката ни Мария Габриел прибира по 28 хиляди лева месечно под формата на тези "помощи" от Европейската комисия. - Гледайге Р0бе те Трябва да се Адаптират към Живот с Малко Пари - 28 000 лева на Месец - Помощи - А Вие си Блейте като Офцъи!!
38
2
 
26
 
! Отговори
aa1820 преди 9 месеца
Tоа Тити се оказа просто една мутра - то не бяха джипове, червени светофари, фирми, акции, сега и насилилник комплексар.
37
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според мен шоуто трябва да продължи.Има хора които се смеят когато се каже нещо сериозно и не е само Тото така.
36
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До VladTepes /31/ Бре, какъв спортсмен бил Тити! Е, тогава не се учудвам на отношението му спрямо физически по-слаби от него човешки същества.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Aми правилно ... обществените норми се задават от елита.
34
4
 
6
 
! Отговори
САНКЦИИ ЗА ПУТИН..!! преди 9 месеца
НЕГО КОГА ЩЕ ГО ОТРЕЖАТ СПОНСОРИТЕ ОТ ЕВРАЗИЯ..??
33
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До saDSADSAТото е добър баща и се грижи за жена си.Пепси не трябваше да му прекратяват договора, но след месеци скандала ще отшуми и други ще му предложат нов договор.
32
0
 
18
 
! Отговори
Голям смях, няма що преди 9 месеца
До Анонимен 26 - От водещия зависи дали онзи, когото интервюира ще бъде представен като герой, като страхливец, като недостойно нищожество, като клоун, като мъдрец, като достоен човек и т.н. На Тото му било много смешно това, което ревльото е направил с девойче на 19 г. (поне така твърди Тити, други казват, че била на 16 г.). Ами хайде да закопчаем всеки един от тях двамата с белезници за радиатора в две различни празни жилища, без да сме сигурни кога някой ще отиде там, за да ги намери!
31
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Ревльото Тити сега да не вземе да отвори фризьорски салон?!Изобщо няма да е чудно!!!!
30
0
 
11
 
! Отговори
VladTepes преди 9 месеца
Тити е голям баскетболист - настъпвач и баскетболен теоретик със задълбочени познания. Навремето майсторски се е промушвал между високите играчи на противника и ги е ритал и настъпвал, така им е пречил да овладеят топката и да атакуват.
29
7
 
5
 
! Отговори
Дебел(O)(O)кият к0к0 преди 9 месеца
под Режисурата на посолствоТО, какви Фишеци, какви Димки им Пускаме, докато аз Изпарявам Милиардите на България!
28
0
 
20
 
! Отговори
някой преди 9 месеца
Един дребен *** се похвалил пред друг, какъв голям мъж е. Другият *** се смял. Сега рев - кой ми *** в гащите и защо ми биха шута? ***...
27
1
 
22
 
! Отговори
Ааахахахахаааа преди 9 месеца
Ама как така не ви е смешно, бе? Ами то, Титито закопчало с белезници една тийнейджърка за радиатора и си тръгнало, бе! Ааахахахаааа! Нейните близки я открили чак след едно денонощие! Ама то Титито е герой, бе! Ми нали можеше да я намерят чак след седмица, ако им се бяха променили плановете! Ma то много смешно е това, бе! Как така не го оценявате? Ma нали през това време можеше земетресение да срути сградата, бе? Не стопляте ли какъв герой е Титито? Нали можеше да пламне пожар, бе? Аааахахахааа!
26
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 12Аз така или иначе не гледах епизопа с Тити - на Тити никога не съм бил фен, но всичкия хейт се изляза върху Тото без Тото да е виновен.
25
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това се нарича кенсъл колчър - същата колчър беше и през комунизма.
24
3
 
8
 
! Отговори
Кой е тоя преди 9 месеца
Тото....
23
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това че са се отдръпнали не значи че някой от техните мениджъри не посягат аз двете напитки не ги пия така че пиара не сработва при мен

Спонсорирани публикации