След акцията на МОЧА: Костадинов влезе в радара на феновете на Левски

Политикът и фенове си разменят обиди
Обновена: 18 авг 2023 16:11 | 18 авг 2023 16:05, Александър Попов
441

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Е, няма да стане. Следващият път, когато подобни дегенерати решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо - надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни типове футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си. И на финала - интересно ми е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не съм чул досега никой да го е осъдил? Или ако се нападат жени, привърженички на Възраждане, това не е насилие, а демократична изява? Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на уродливите фашисти с демократична осанка".

Още по темата
Така лидерът на "Възраждане" коментира снощната акция на фенове на Левски, които счупиха плочи на паметника в Княжеската градина. Негови сподвижници започнаха с теориите, че това била платена акция и политически формации искали да ни вкарат в гражданска война. Най-честите определения са "фашисти".

Самите фенове снощи напсаха върху МОЧА, че искат български паметник.

В левскарските онлайн страници не остват длъжни на Костадинов и даже призовават на мача с "Айнтрахт" да се "намине покрай паметника безплатно, за да се довърши започнатото".

Някои отправиха апел самият Костадинов да отиде да брани паметника със свои доброволци, а не да оставят две-три жени в палатките.

Ултрас фракциите на Левски от години са с позиция, че МОЧА трябва да бъде премахнат и на негово място в Княжеската градина да има български паметник.

"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.
"С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!", гласи и позицията на организираните фенове на Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
299
6
 
2
 
! Отговори
ЦСКА към ДС преди 9 месеца
Иво Карамански юноша на ЦСКА с мноу фенове от Левски защото си нямат свои криминални мафиоти.............Шефът на Държавна сигурност Митьо Гестапото създал стройна криминално-мафиотска организация само от спортисти и фенове на ЦСКА още от 1984 до 10.11.1989 наглее в интервю че създал мутрите да разгромяват Сърбите,Албанците, Гърците,Турците.............Преди над 10 години същия Шеф на ДС гостува на ТВ СКАТ и цяло предаване оплюваше и обиждаше ЛЕВСКИ та се знае защо фенове на Левски да са ЦСКА
298
1
 
0
 
! Отговори
Мигел Сервус Робския преди 9 месеца
Иво Карамански бил вкарал в кревата Светослава Рудолф твърди разследващ журналист с канал в Ю ТУБ.......................Като гледам Русе-ВМРО на Красимир Каракачанов както и Варна-ВМРО на Костадин Костадинов също............Арнаут МАМА е грозен уродлив Ислямизиран албански пират а вероятно е бил обикновен турски граничар пазещ Моста между Апенинския полуостров и Балканския полуостров дето искал да го построи Леонардо да Винчи женен за Българска Християнка подарък за Георгиус Кастриотис-ХРИСТА
297
8
 
24
 
! Отговори
Не могат да четат преди 9 месеца
Костадинов си го е написал - нарича еничари извършителите на нападение над 3-те жени от 30 мъже. Написал е и че призовава истинските привърженици на отбора да се разграничат от престъпниците, криещи се зад наименованието "фенове". Престъпници са, защото нападат хора. Сега нападателите се крият като женички зад думите "наричате еничари привържениците..." - НЕ, не привържениците, а нападателите над жени, криещие се зад други и заплашващи-ежещи се като малки котенца от уплаха. Няма кой да се върже!
296
6
 
6
 
! Отговори
Гагаузин преди 9 месеца
Едните създават хаос за малко херца. Варненският просяк създава хаос за една къща и ако има и още. СИЛВЕСТЪРЧО, за него не ми се говори. Не е случил на родители:)
295
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Наистина ми е интересно, това ли е евроатлантически ценности и демокрация? Ако е така значи наистина ще се стигне до гражданска война за кеф на спонсорите от Козяк.До всички които си мислят, че са от рода Маклауд, 50 ст до левче струва всеки живот. Прочетете новините от вчера-няма недосегаеми!
294
1
 
3
 
! Отговори
perkly преди 9 месеца
Весело- неонацисти ще пребият продажни фашисти под погледа на деградирали комунисти!
293
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
копейкин се крие зад депутатския си имунитет , дори тинейжър ще му бие два шамара и ще се напикае ..
292
8
 
26
 
! Отговори
1914 преди 9 месеца
Не бъркайте група нацифицирани псевдо-фенчета с ФК Левски София. Това са фракции, оттрепки търсейки да изкарат някой лев с единственото което могат - да създават хаос и мизерия. Те дори не са нацисти, нямат си на идея какво е нацизъм... Просто глутница нарркозависими и толкоз. Левски е бил Български патриот и родолюбец а не национало-фашист или нещо подобно, не бъркайте понятията и изхвърлете този туммор от агитката на най-обичания отбор в България.
291
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Крайно време е отборът Левски да бъде преименуван! Срам и позор е едни *** да са си присвоили името на националния ни герой. Същото важи и за Ботев Пловдив!
290
16
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Браво на Възраждане, единствените родолюбци! Съд за тези *** от Левски!
289
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Руските олигарси и приятели на Путин Мордашов,Елекперов,Авен, Дерипаска,Абрамович,Махмудов, Милер, Розенщайн, Чорни са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин!
288
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Еничарят вика дружте еничарите. Или на това се казваше Суворовче.
287
18
 
13
 
! Отговори
NBZ1996 преди 9 месеца
Марш в Москва копейкин !!!!!
286
8
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Подмяната и Сглобката били против насилия над жени, А? Шарлатаните лъснаха с грозната си истина. Лъснаха им фашистките ***. "Нито една повече" ли? Къде сте хиляди жендари с плакатчетата? Па излезте да протестирате.
285
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Фандъкова, ГЕРБ, Подмяната, градските десни, Розовия Денков подкрепят нападенията над жени до Паметника на антифашизма. Остро осъждаме насилието над жени, подстрекавано от Сгобката, ГЕРБ, Подмяната и техните подстрекателства към насилие над жени. Фашистите пращат бойните си паравоенни отряди щурмоваци да нападат антифашистите.
284
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Призовавам феновете на ЦСКА да се организират в защита на паметника да сформират боен отряд срещу лепиларите -смукачи на Ченгета , гаврата с паметниците в Бг трябва да спре тея трябва да гният в Затвора както се случи с чернички момчета осквернили паметник на Чърчил в Кралстовото. Този паметник е собственост на някой било държавна или частна това е посегателство върху имущество отроките трябва да търкат наровете за дълго искаме върховенство на закона. Трябва да има наръгани ли !!!
283
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Русия е наследник на Византия. Кирил и Методи са праотци на съвременна Русия. Православието и кирилицата срамно ни свързват с Русия.
282
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Кирил и Методи за чужди агенти на Държавна сигурност на Византия. Двама византийски агенти на Държавна сигурност нямат място в България. Азбуката е гръко-латиница. 24 май е църковен празник на Гърция и Русия.
281
7
 
15
 
! Отговори
Не е нормално преди 9 месеца
Оная па..ча софииската кметица =оставка кога?.... Шефа на съответното районно управление =оставка =кога? ...Нападателите които отправят реални заплахи ,насилстват,бият,палят и крадът =реални присъди кога? В кво се превърнахте в столицата бе *** ,при вас убиват хора показно,насилстват,бият и крадът.Позор българия :(
280
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Паметник на Кирил и Методий искаме на това място.