След акцията на МОЧА: Костадинов влезе в радара на феновете на Левски

Политикът и фенове си разменят обиди
Обновена: 18 авг 2023 16:11 | 18 авг 2023 16:05, Александър Попов
441

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Снощи млади дегенерати, запалянковци на "Левски", след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените - 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки.

А сегашните еничари няма как да го знаят, защото това е премахнато от учебниците по история. По същия начин искат да премахнат и паметника, символ на антифашизма, за да реабилитират фашизма, като просто премахнат паметта за антифашистката борба.

Е, няма да стане. Следващият път, когато подобни дегенерати решат да се пробват, няма да има жени. Още нещо - надявам се нормалните привърженици на футболния отбор да се разграничат и поне да се извинят на жените за нападението над тях. Заради подобни типове футболните мачове станаха място, на което никой родител няма да заведе детето си. И на финала - интересно ми е какво мисли фашизмократичната общност по повод нападението над жени? Не съм чул досега никой да го е осъдил? Или ако се нападат жени, привърженички на Възраждане, това не е насилие, а демократична изява? Поредната проява на отблъскващото античовешко поведение на уродливите фашисти с демократична осанка".

Още по темата
Така лидерът на "Възраждане" коментира снощната акция на фенове на Левски, които счупиха плочи на паметника в Княжеската градина. Негови сподвижници започнаха с теориите, че това била платена акция и политически формации искали да ни вкарат в гражданска война. Най-честите определения са "фашисти".

Самите фенове снощи напсаха върху МОЧА, че искат български паметник.

В левскарските онлайн страници не остват длъжни на Костадинов и даже призовават на мача с "Айнтрахт" да се "намине покрай паметника безплатно, за да се довърши започнатото".

Някои отправиха апел самият Костадинов да отиде да брани паметника със свои доброволци, а не да оставят две-три жени в палатките.

Ултрас фракциите на Левски от години са с позиция, че МОЧА трябва да бъде премахнат и на негово място в Княжеската градина да има български паметник.

"Националният клуб на привържениците на Левски има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина. Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия "Възраждане", че да наричаш публиката на Левски "еничари", далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.
"С паметник стърчиш ни на главата и скверниш небето и земята!", гласи и позицията на организираните фенове на Левски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


441
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
279
6
 
9
 
! Отговори
питам преди 9 месеца
На кречеталото мая гащите запалиха ли се ? Ако има някой от лежащите и пикаещи на жълтите павете да им донесат повече бира за препи кване на пожара .
278
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До До селянин 305___явно паметниците на Стамболов и Левси не са толкова внушителни, колкото паметника на окупаторите и не се забелязват, не ти ли прилича някак не скритите в земята църкви, когато сме били окупирани от турците?
277
18
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Цесекар съм ,но не мога да не кажа БРАВО ЛЕВСКАРИ.
276
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
колко им платиха на палаткаджиите от пасоьството?
275
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Костя Копейкин е бил забелязан в Бургас да си купува кафяви панталони и маламашка за стъргане на кафяви панталони
274
0
 
3
 
! Отговори
Пак до 212 преди 9 месеца
Разказах накратко тази история, защото въпросният княжески род отдавна е заявил своите симпатии спрямо българите и винаги е подкрепял българската кауза. Покойната Анна Рошковска беше известен изкуствовед и остави следа в българската наука и изкуствознание. Светла й памет.
273
10
 
19
 
! Отговори
Мда преди 9 месеца
Това са наркоманите от "Левски - Запад" . До един дилъри на дрога в Люлин и Обеля , а за 200 лева могат да натрошат костите на човек.Няма такава гнусна *** , точно те правят неизменни проблеми по трибуните и извън стадиона почти при всеки мач. Самите сини фенове гледат да стоят настрана от тия психопати и всеки левскар много добре знае на какво изродщини са способни.
272
2
 
3
 
! Отговори
До Анонимен 212 преди 9 месеца
Говорим за област, чието име се произнася като "Волъйн", намира се в Южна Литва и е била населена от славянското племе Рошковити. Първите сведения за княжеския род Рошковски - техните предводители - са от времето на Александър Невски. Князете Айвшно и Сировит Рошковити са го подкрепили в битката му срещу рицарите от Тевтонския орден. За съжаление, скоро след *** на княжна Анна Рошковска се помина и синът й, още ерген и не остави наследници. Единствените Рошковски сега са в Аржентина.
271
8
 
11
 
! Отговори
До селянин 305 преди 9 месеца
Има паметник на Левски на 300 метра от там и на Стамболов пред "Кристал" ...ама селянин който не е стъпвал дори в София откъде би могъл да знае ?!!
270
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
да сложат паметник на Стамболов или Левски на мястото на тоя позор!
269
14
 
21
 
! Отговори
Куку преди 9 месеца
Следващият път цяла София ще излезе пред паметника и всички ще носят малки чукчета и длета.Копейче трии каквото си написал щото и Руското посолство няма да те спаси!
268
10
 
20
 
! Отговори
Кравар преди 9 месеца
Още ли не е разкаран тоя нацистки терористичен паметник ?
267
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Копейкин е мярна единица за популистко пигмейче.
266
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Гъzрожденците цяла годи а заплашват с Белене, тричане. Лични заплахи във фейсбук. Спират прожекция, скачат на жени, сега мрънкат. Що така ве русначета? В.шки. Пазят паметник на руснаци, които са окупирали България. Жалки предателски пл.хове
265
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Левскарите си търсят боя май. Не ме интересува каква "последователна позиция" бил имали. Щом нападате възрастни жени, ще имате проблем с мен и с много други.
264
7
 
10
 
! Отговори
Ванчо преди 9 месеца
копейкин от Максуда е наел няколко кришнарки и сега скача да ги защитава...
263
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
След паметника следва да се бутне и НС защото са докарали първо нацистите и после комунистите. Значи освен бутане да се изкопае после един ров. И после политиците да бъдат забранени и професията политик да бъде закрита. Само проблеми правят и на всичко отгоре взимат заплата за да ни крадат.
262
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Паметникът на Червената армия, освободила Европа от европейския нацизъм, освободила евреите, ***, славяните, лгбт-тата от Аушвиц.Няма лошо, нали.
261
6
 
12
 
! Отговори
до хех преди 9 месеца
Стоян Колев никой не го е пазил и поне излезе мъж като дойде сам, а го биха няколко човека! А какво стана с Любо Делев, който го играеше бияч, а Кюстендилеца го направи сам да си говори! А с Тубата какво стана, дето го играеше поп? А големите ултраси на Левски защо ги биха някакви македонски селяци?
260
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Всичко ще е мнгоо забавно, докато някой не извади оръжие и не стане патаклама ...